Kakovostni management

DIN EN ISO 17100:2016-05

DIN EN ISO 17100:2016-05

Kaj je certifikat ISO 17100?

Standard ISO 17100 združuje terminologijo, ki se uporablja na področju prevajanja, z oblikovanjem standardne strukture za prevajalske storitve. Poenostavlja interakcijo med strankami in prevajalcem glede na njihove pogodbene potrebe.

Koristi za vas:

Povečuje zaupanje strank in potencialnim strankam daje zagotovilo, da upoštevate priznan standard strokovnjakov, medtem ko jemljete njihove zahteve prevajanja.

    Zagotavlja, da zaposlujete ustrezno usposobljeno osebje – tolmači in prevajalci so usposobljeni, da opravijo nalogo na profesionalen in učinkovit način v skladu z najnovejšimi industrijskimi standardi.

Zakaj certifikat din en iso?

Sposobnost dokazovanja zmožnosti podjetja, da zagotovi kakovostne storitve prek popolnoma sledljivega sistema, s čimer se zagotovi popolna varnostna kopija in ponovna pridobitev dosjejev ter da se ne izgubi pomembno delo.

    Povečajte bazo strank, tako da se lahko prijavite na pogodbe, ki zahtevajo priznan sistem upravljanja.

    Zagotavlja, da se primeri strank upravljajo, usklajujejo in natančno preverijo, da jih kvalificiran vodja primera preveri in da jih pred dokončanjem ustrezno pregleda kvalificirani sodelavec – tako da se odpravijo razlike za pritožbe zaradi napak in / ali strank.

EURO-lingua v času SARS-CoV-2 deluje nemoteno!

 

1. PREVODI

Zaradi trenutnega akutnega stanja nimamo uradnih ur za stranke, smo pa za vas dosegljivi vsak delovnik na telefonskih številkah +386 (0)31 386 899 ali po mailu prevodi@euro-lingua.org

EUROLINGUA d.o.o.

Koroška cesta 9

2000 Maribor

Ali pa nam jih odvržete v naš poštni nabiralnik na našem sedežu.

Prevode poravnate tako, da
– vam pošljemo (pred)račun po mailu ali standardni pošti
– po prejemu plačila, vam pošljemo prevod na želen naslov.

Zaradi zmanjševanja osebnih kontaktov prevodov ne pošiljamo po povzetju!

 

2. MEDNARODNI IZPITI OSD

OSD-izpitni center – EUROLINGUA d.o.o. bo z upoštevanjem vseh veljavnih varnostnih ukrepov izvedel naslednji mednarodni izpit OSD dne 29. maja 2020.

Še naprej bomo pozorno spremljali razmere in priporočila v državi ter vas o morebitni spremembi pravočasno obvestili.

Za vse informacije smo vam vselej na razpolago na telefonski številki 031 222 824 oz. po mailu: college@euro-lingua.org.

 

3. IZVAJANJE JEZIKOVNIH TEČAJEV

Izvajanje jezikovnih tečajev v vrtcih in šolah je začasno prekinjeno, dokler nam okoliščine ne dovoljujejo varne izvedbe. O nadaljevanju programov vas bomo pravočasno obvestili.

Ponujamo vam pa učinkovite ONLINE-jezikovne tečaje in ONLINE-priprave na mednarodne izpite.

GermanSlovenia