Kakovostni management

DIN EN ISO 17100:2016-05

DIN EN ISO 17100:2016-05

Kaj je certifikat ISO 17100?

Standard ISO 17100 združuje terminologijo, ki se uporablja na področju prevajanja, z oblikovanjem standardne strukture za prevajalske storitve. Poenostavlja interakcijo med strankami in prevajalcem glede na njihove pogodbene potrebe.

Koristi za vas:

Povečuje zaupanje strank in potencialnim strankam daje zagotovilo, da upoštevate priznan standard strokovnjakov, medtem ko jemljete njihove zahteve prevajanja.

    Zagotavlja, da zaposlujete ustrezno usposobljeno osebje – tolmači in prevajalci so usposobljeni, da opravijo nalogo na profesionalen in učinkovit način v skladu z najnovejšimi industrijskimi standardi.

Zakaj certifikat din en iso?

Sposobnost dokazovanja zmožnosti podjetja, da zagotovi kakovostne storitve prek popolnoma sledljivega sistema, s čimer se zagotovita popolna varnostna kopija in ponovna pridobitev dosjejev ter da se ne izgubi pomembno delo.

    Povečajte bazo strank, tako da se lahko prijavite na pogodbe, ki zahtevajo priznan sistem upravljanja.

    Zagotavlja, da se primeri strank upravljajo, usklajujejo in natančno preverijo, da jih kvalificiran vodja primera preveri in da jih pred dokončanjem ustrezno pregleda kvalificiran sodelavec – tako da se odpravijo razlike za pritožbe zaradi napak in/ali strank.

EnglishGermanSlovenia