Izpitni center ösd

Izpiti ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom) so mednarodno priznani kot dokazilo o znanju nemščine. Potrebujete jih za delo v tujini, za vpis na univerze in druge izobraževalne ustanove ter za številne druge uradne postopke.

Jezikovni Center

Na podlagi brezplačne analize potreb in uvodnega testiranja pripravimo izobraževalno shemo po vaši meri ali meri vašega podjetja ter začrtamo natančen potek in hitrost pridobivanja znanja tujega jezika.

Cambridge & IELTS izpiti

Izpiti IELTS (International English Language Testing System) so uveljavljeni mednarodni izpiti iz angleščega jezika. Priznavajo jih izobraževalne ustanove in zaposlovalci iz javnega in zasebnega sektorja v vseh angleško govorečih državah.

kaj počnemo najbolje

INDIVIDUALNI PRISTOP

Vaš osebni mentor vas vodi in spremlja do želenega cilja.

PRILAGOJENA HITROST

Jezik usvajate s tempom, ki je prilagojen samo vam.

ZAČRTANE VSEBINE

Posvečate se samo tistim področjem, ki jih dejansko potrebujete.

E-COLLEGE

Z lastnim geslom kadar koli dostopate do vseh dodatnih gradiv in vsebin.

Delavnice za prevajalce

Na seminarju se boste seznanili s programom SDL Trados Studio 2017 oz. 2019. Z uporabo tega orodja boste bistveno povečali hitrost in kakovost prevajanja. Seminar je praktično naravnan in predstavlja vse prednosti tega programa.

naše stranke

S prijavo na e-novice Euro-lingue soglašam, da Euro-lingua d.o.o. zbira, hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke z izpolnjenega obrazca do preklica, za namene obveščanja o novostih, ponudbah, dogodkih in namene neposrednega trženja, prilagoditve ponudbe, analiz in raziskav.  Odjava od e-novic je mogoča kadar koli s klikom na odjavno povezavo v prejetih e-novicah.

Prijava na e-novice

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.

Galerija

[wdi_feed id="1"]

     © Eurolingua 2019  – vse pravice pridržane

Slovenia