PRAVNI PREVODI

Prevajanje pravnih besedil zahteva temeljito strokovno znanje.

Zagotavljamo vam najvišjo kakovost storitve, kajti sodelujemo izključno s specializiranimi jezikoslovci, sodni tolmači, pravniki kot prevajalci, izkušenimi lektorji ali/in korektorji.

Skrbno izbiramo naše sodelavce, jih preverjamo glede na področje in poskrbimo, da je vaše besedilo hitro in brezhibno prevedeno. Z uporabo najnovejše tehnologije pa jamčimo za konsistenco terminologije, kar pomeni, da bodo strokovni izrazi zmeraj isto prevedeni v ciljni jezik.
Naši sodelavci so prav tako zavezani, da dosledno upoštevajo načelo varovanja podatkov. V skladu s tem obravnavamo vašo dokumentacijo z najvišjo stopnjo tajnosti.

Postopek prevajanja nadziramo in spremljamo, preverjamo ustreznost delovnega poteka in brezhibnost končnega izdelka ter izpolnjujemo najvišje standarde na področju prevajanja pravnih besedil.

STANDARD KAKOVOSTI

Digitaliziran sistem obdelave in najsodobnejša tehnologija zagotavljata optimalno kakovost prevodov in storitev.

ZAUPNOST IN VAROVANJE PODATKOV

Občutljive podatke obravnavamo dosledno po GDPR-uredbi in DIN EN ISO 17100:2016-05.

NAJSODOBNEJŠA TEHNOLOGIJA

Z vsakim prevodom gradimo prevajalski spomin s pomočjo najsodobnejše CAT-tehnologije, zato je cena z vsakim nadaljnjim naročilom ugodnejša.

PREPROSTO DO
KAKOVOSTNEGA PREVODA

Postopek prevajanja nadziramo in spremljamo, preverjamo ustreznost delovnega poteka in brezhibnost končnega izdelka ter izpolnjujemo najvišje standarde na področju prevajanja pravnih besedil

HITRA PONUDBA


  VPRAŠANJA IN ODGOVORI

  • tožbe in sodbe
  • sklepi
  • dokumentacija sodišč
  • osebne in poslovne listine
  • izvedenska mnenja
  • izpiski iz zemljiške knjige
  • cenitvena poročila
  • gradbeni predpisi
  • razna bančna dokumentacija
  • spričevala, diplome
  • listine o ustanovitvi podjetja
  • potrdila o nekaznovanosti
  • splošni pogoji poslovanja
  • pooblastila
  • razne pogodbe (o delu, kupoprodajne…)
  • stečajni postopki
  • listine zavarovalnic
  • plačilne liste
  • zapuščinska dokumentacija
  • potrdila o stalnem prebivališču
  • potrdila o samskem stanu
  • potrdila AJPES

  Če potrebujete dokument za predložitev na kakršnem koli uradu ali sodišču, bodočemu delodajalcu ali izobraževalni ustanovi, pogodbenemu partnerju ipd., potem je treba listino prevesti in sodno overiti. Pozanimajte se pri mestu predložitve, ali je overitev obvezna ali zadošča navaden prevod.

   

  ​Da. Slovenija je članica Evropske unije in zato velja overitev v Sloveniji zapriseženega sodnega tolmača v celotni Evropski uniji. Če pri EURO-lingui naročite sodno overjen prevod, ga izdela sodni tolmač, katerega overitev velja v celotni EU. To dejstvo je zagotovljeno od leta 2016 na temelju Uredbe (EU) 2016/1191 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 6. julija 2016 o spodbujanju prostega gibanja državljanov s poenostavitvijo zahtev za predložitev nekaterih javnih listin v Evropski uniji, člen 6, točka 2., ki določa, da se overjen prevod, ki je po pravu države članice kvalificirana, priznava v vseh državah članicah.

  Z NAMI SODELUJEJO

  SOPRO™

      V letih 2007-2022 je podjetje EUROLINGUA d.o.o. izdelovala visokokakovostne prevode za naše podjetje. Kakovost, strokovnost in natančnost dobavljenih prevodov ter prijaznost do strank ocenjujemo kot zelo dobro.

  Sopro marketing

  PIONEER, Corteva Agriscience™

      Izpostavila bi profesionalen in spoštljiv odnos, hitro odzivnost in upoštevanje rokov, odlično kakovost storitev, kamor spadajo prevodi kot tudi dobra prevajalska tehnologija. Izvrstno razmerje kakovostjo/ceno.

   Corteva, Digital Marketing & Comms Specialist

  SAUBERMACHER d.o.o.

   S prevajalskimi storitvami podjetja Eurolingua smo zelo zadovoljni. Predvsem bi pohvalil kakovost prevodov, odzivnost, zanesljivost ter popust na ponavljanja.

  Saubermacher, vodja nabave

  IGP Pulvertechnik GmbH

   Ste zanesljiv poslovni partner, prevode izvršite hitro, medsebojna komunikacija med izvedbo prevod je korektna. Cenovno ste konkurenčni, čeprav cena ni prvotnega pomena. Na prvem mestu je kakovostna storitev.

   IGP Powder Coatings, Market Manager SLO / CRO / BIH

  SWISSLOG™

      Sem zelo zadovoljen s sodelovanjem s podjetjem EUROLINGUA d.o.o. in najbolj cenim prijeten odnos ter hitro obdelavo naročil.  

  Swisslog, Dr. M. Horras, Project Management Professional PMP®, AGV Project Manager

  S.OLIVER SLO d.o.o.

      Z vašimi storitvami smo bili zmeraj zadovoljni, ste profesionalni, ažurni in ustrežljivi. Ko bomo potrebovali strokovne prevode, se zagotovo ponovno oglasimo pri vas.

  S.OLIVER, vodja pravne službe

  SCHMITZ CARGOBULL d.o.o.

      Super ste! Prevodi so opravljeni hitro in strokovno. Zelo smo zadovoljni.

  Schmitz Cargobull, direktor

  MAP TRADE d.o.o.

  S podjetjem EUROLINGUA, sodelujemo že kar nekaj let. Z njimi sodelujemo, ker v vedno zahtevnejših razmerah na trgih pričakujemo zanesljivost, kakovost in kratek odzivni čas.

  MapTrade, direktor

   PALOMA d.d.

   Super, najlepša hvala. Res sem hvaležna, da ste nam tako hitro priskočili na pomoč.

  Zahvaljujem se vam za korektno in ažurno prevajanje. Izredno veselje mi je sodelovati z vami.

  PALOMA, Vodja centralne pisarne

   REMAX d.o.o.

      EUROLINGUA pokriva vse jezikovne kombinacije, ki jih naše podjetje potrebuje. Vsi prevodi so narejeni hitro in profesionalno. Zahtevnejši prevodi, ki vključujejo poznavanje računalniške tehnike so bili opravljeni izvrstno.

  Remax, poslovni direktor

  PRILLINGER d.o.o.

      Po dolgoročnem sodelovanju je očitno, da smo s prevodi zadovoljni in se nadejamo v bodoče prav tako vzornega sodelovanja.

  PRILLINGER, direktor

  UNICEF Slovenija

      Podjetje Eurolingua zelo kvalitetno, hitro in profesionalno opravlja transkripcije, prevode in časovno kodiranje podnapisov.

  Unicef Slovenija, izvršni direktor Unicef Slovenija

  SALONIT Anhovo

    Cenimo vašo zanesljivost, prijaznost, ustrežljivost, spoštljivost in nudenje celovite storitve..

  Salonit, nabavna služba