IELTS IZPITI

978

KANDIDATOV

11

LET IZKUŠENJ

Z nami do
IELTS certifikata

  • Študentje iz Slovenije večinoma potrebujejo izpit IELTS za študij v Združenem kraljestvu, ZDA, Kanadi in Avstraliji ter Novi Zelandiji.
  • IELTS potrebujete, če se nameravate preseliti v zgoraj omenjene države, se tam zaposlite ali bi želeli izpopolniti svoje znanje angleškega jezika.

STOPNJE IELTS IZPITOV

General training

IELTS izpit

Z opravljenim izpitom IELTS dokažete svoje znanje za izobraževanje na sekundarni ravni, za zaposlitev in emigracijio v angleško govorečo državo.

SVETOVANJE

ACADEMIC
IELTS izpit

Izpit IELTS Academic je primeren za vse, ki želijo študirati na dodiplomski ali podiplomski ravni v angleščini ali delati v strokovnem združenju v angleško govoreči državi.

SVETOVANJE

ZA KATERI IZPIT SE
NAJ ODLOČIM?

Na voljo je več različic izpita.

Svoje znanje lahko preizkusite s pomočjo spletnega uvrstitvenega testa ali na našem sedežu, kjer vam z veseljem brezplačno svetujemo.

PREVERITE SVOJE ZNANJE SVETOVANJE

KAKO SE PRIPRAVIM NA IELTS IZPIT?

Organiziramo spletne priprave za tečajnike s predznanjem, ki ga ustrezno določimo na podlagi uvrstitvenega testa na naši spletni strani.

Vse, kar potrebujete, je računalnik s kamero in dostopom do interneta.

ONLINE PRIPRAVE NA IZPIT GRADIVO ZA IZPIT

PRIJAVA NA IZPIT

IMATE VPRAŠANJE?

Mag. Katarina Vedernjak je izpraševalka za vse stopnje izpitov ÖSD ter kot vodja jezikovnega centra skrbi za vsebino, organizacijo in izvedbo jezikovnih tečajev.

»V kolikor imate kakršno koli vprašanje v zvezi z opravljanjem izpita ÖSD, bodisi v zvezi s potekom, potrebnim predznanjem, če potrebujete nasvet v zvezi z gradivom za samostojno učenje ali bi se želeli pripraviti na našem jezikovnem centru, me pokličite. Dogovorimo se lahko za brezplačno svetovanje in poiščemo najboljšo rešitev za vas.«

mag. KATARINA VEDERNJAK

Vodja izobraževanja

+386 (0) 31 386 899

katarina.vedernjak@euro-lingua.org

PRIJAVNICA

    *Obvezna polja