ONLINE JEZIKOVNI TRENINGI ZA PODJETNIKE

Zakaj bi jaz ali moji zaposleni potrebovali jezikovni trening?

  • Govorite angleško ali nemško s tujimi strankami?
  • Se odpravljate nekam, kjer morate govoriti angleško ali nemško?
  • Govorite po telefonu v tujem jeziku?

Če so odgovori na vprašanja ja, vam lahko jezikovni treningi pri tem pomagajo!  

Če želite biti pripravljeni na vsakodnevne telefonske klice v tujo pisarno ali na spontani razvoj pomembnih pogovorov s strankami, ko govorite v tujem jeziku, se obrnite na nas.

Naši učitelji

Pozdravljeni, moje ime je Anja in na Eurolingua Collegu poučujem nemščino. Moji hobiji so branje knjig, igranje odbojke in sprehajanje v naravi. Zelo rada se ukvarjam tudi s svojim psom. Zelo rada govorim in spravljam ljudi v smeh. Tukaj sem za vas.

Hallo. Sem Elisabeth in prihajam iz Tirolske. Letos sem se pridružila ekipi odličnih učiteljic na Eurolingui in z veseljem vam pomagam pri pripravah na ÖSD izpit iz nemškega jezika ali če se želite pripraviti na razgovor za službo ali za vpis na fakulteto.

Hi. Sem Alice in prihajam iz Londona. Na Eurolingui sem za vas pripravila celo vrsto t.i. Coaching-tečajev, da boste lahko tudi v angleščini samozavestno predstavili svoje podjetje, vodili seminarje ali sestanke, se sproščeno pogovarjali po telefonu ali raziskovali tuje dežele. See you!

1. Analiziramo obstoječe znanje

Analiziramo in ocenimo vaše predhodno znanje jezika in tako uskladimo vaše cilje in vam pripravimo predlog na podlagi vašega predznanja in vaših želja.

2. Oblikovanje programa

Skupaj z vami oblikujemo in razvijemo program, ki ga potrebujete, da zagotovimo vaše zadovoljstvo in uspeh.

3. Pričetek

Ko se dogovorimo o vsem v zvezi z vašim osebnim programom, smo pripravljeni pričeti z učenjem!

4. vmesni preizkusi znanja

Ko se dogovorimo o vsem v zvezi z vašim osebnim programom, smo pripravljeni pričeti z učenjem!

5. Glossar

Ko se dogovorimo o vsem v zvezi z vašim osebnim programom, smo pripravljeni pričeti z učenjem!

ZAKAJ PODJETNIŠKI ONLINE JEZIKOVNI TRENINGi?

Naši jezikovni trenerji prisluhnejo vašim poslovnim poklicnim potrebam. Za vas pripravijo vsebine, ki so namenjene samo vam, nato pa pripravijo »seminarje«, ki vas bodo pripravile za uporabo tujega jezika v točno določeni specifični poslovni situaciji. 

Poveste lahko na primer:

  • določena tuja imena, ki se vam zdijo zapletena,
  • uporabljate tehnični žargon oz.
  • razpravljate o kulturnih temah, ki so pomembne za vaše področje.

V primerjavi s klasičnimi in online jezikovnimi tečaji, kjer se osredotočamo na celostno usvajanje znanja nemškega jezika, so jezikovni treningi ustvarjeni za posameznike, ki želijo v kratkem času usvojiti oz. nadgraditi določeno veščino.

Za več informacij in nasvetov o strukturi jezikovnega treninga prilagojenega smo za vas, nas  pokličite ali pa nam pišite preko e-pošte.

Za ponavljanje in utrjevanje vsebin si lahko svoje jezikovne treninge ogledate tudi na Youtubu. In ne skrbi! Samo vi imate dostop.

Dobili boste tudi dostop do gradiv za vajo, ki se nahajajo na naši spletni učilnici E-College.

Naši visoko usposobljeni, izkušeni in zavzeti učitelji vam bodo zagotovili popolno podporo na poti do vašega učnega cilja.

Primeri poslovnih treningov

VODENJE SESTANKA

Izvedba sestanka vas bo postavila v središče pozornosti. Znašli se boste v položaju, ko bodo vaši vrstniki presojali o vaših kompetencah. Vaši partnerji se bodo na podlagi pokazanega odločili, ali želijo z vami sodelovati ali nadaljevati poslovanje.

Povejte nam, o čem boste na posameznih srečanjih razpravljali in v katero smer želite, da bi potekal sestanek.  Samo za vas bomo sestavili program jezikovnega treninga, ki vam bo nudil vsa potrebna znanja.

Hkrati boste imeli veliko časa za praktično vajo izvedbe sestanka. Tako boste lahko lažje določili tempo svojih sestankov in dobili vse pomembne vsebine, ki jih boste lahko uporabili, ko boste govorili v tujem jeziku.

TELEFONSKI KLICI

Včasih je lahko zapleteno, ko govorite v tujem jeziku, še bolj pa, če osebe nimate pred sabo, da bi si lahko pomagali z obraznimi namigi.

Razpravljamo lahko o namenu vaših telefonskih klicev, nato pa razvijemo in utrjujemo uporabne besedne zveze, kot na primer kako zahtevati več informacij in kako samozavestno predstaviti svojo vsebino po telefonu.

ADMINISTRACIJA

Naloge administratorja so med drugim sprejemanje telefonski klici, pisanje elektronskih sporočil, organiziranje sestankov, razumevanje in povzemanje informacij, posredovanje sporočil itd.  

Pomembno je, da svoje stranke naučite kako pripravijo dobro poročilo. Pri tem vam lahko pomagamo mi.

Ocenimo lahko obseg dnevnih opravil in ugotovimo področja, na katerih želite biti bolj samozavestni. Skupaj lahko ustvarimo zbirko stavkov, odgovorov in vprašanj, ki vam bodo pomagala razviti smiselne delovne odnose.

Paket treningov

10

Učnih enot

(1 UE – 45min)

350€

"Na Eurolingui vam želimo pomagati poiskati svoj glas v tujem jeziku, tako da lahko samozavestno pokažete toliko o sebi v tujem jeziku, kot to pokažete v maternem. "

 

mag. Katarina Vedernjak

Vodja tečajev za podjetja

Izpraševalka ÖSD izpitov vseh stopenj

Tel: +386 (31) 386 899

Tel: +386 (2) 25 25 333

E-Mail: college@euro-lingua.org

Pišite nam!

Če imate kakšno vprašanje v zvezi s pripravami na izpite, vam z veseljem svetujemo.

EnglishGermanSlovenia