ONLINE JEZIKOVNI TRENINGI

Jezikovne treninge (t.i. Coaching Course) smo ustvarili z namenom specifičnega usvajanja jezikovnih kompetenc, pri čemer se na treningih osredotočimo izrecno samo na želeno situacijo (službeni razgovor, intervju, odhod na potovanje, govori in nastopi pred večjim številom ljudi,…).

V primerjavi s klasičnimi (online) jezikovnimi tečaji, kjer se osredotočamo na celostno usvajanje znanja tujega jezika, so jezikovni treningi ustvarjeni za posameznike, ki želijo v kratkem času usvojiti oz. nadgraditi TOČNO določeno veščino, in tako na osebnem ali poslovnem področju izboljšati komunikacijo v tujem jeziku in tako narediti boljši vtis na sogovornike.

Naši učitelji

Hallo. Sem Elisabeth in prihajam iz Tirolske. Letos sem se pridružila ekipi odličnih učiteljic na Eurolingui in z veseljem vam pomagam pri pripravah na ÖSD izpit iz nemškega jezika ali če se želite pripraviti na razgovor za službo ali za vpis na fakulteto.

Pozdravljeni, moje ime je Anja in na Eurolingua Collegu poučujem nemščino. Moji hobiji so branje knjig, igranje odbojke in sprehajanje v naravi. Zelo rada se ukvarjam tudi s svojim psom. Zelo rada govorim in spravljam ljudi v smeh. Tukaj sem za vas.

Hi. Sem Georgia in prihajam iz Londona. Na Eurolingui sem za vas pripravila celo vrsto t.i. Coaching-tečajev, da boste lahko tudi v angleščini samozavestno predstavili svoje podjetje, vodili seminarje ali sestanke, se sproščeno pogovarjali po telefonu ali raziskovali tuje dežele. See you!

1. Analiziramo obstoječe znanje IN VAŠE CILJE

Analiziramo in ocenimo vaše predhodno znanje jezika in ob upoštevanju vašega cilja pripravimo program jezikovnega treninga po vaši meri.

2. Oblikovanje JEZIKOVNEGA TRENINGA PO VAŠI MERI

Skupaj z vami oblikujemo in razvijemo program, v katerega vpletemo vse potrebne jezikovne strukture in besedišče, na podlagi katerih pripravimo reakcijske vaje in simulacije.

3. Pričetek

Ko se dogovorimo o vsem v zvezi z vašim osebnim programom, smo pripravljeni pričeti z JEZIKOVNIM TRENINGOM!

4. SPOZNAVANJE JEZIKOVNIH STRUKTUR IN BESEDIŠČA

Z našim profesorjem tujega jezika se spoznate s točno določenimi jezikovnimi strukturami in besediščem, ki ga potrebujete za dosego vašega cilja. Dodatne vaje za utrjevanje so vam na voljo v naši spletni učilnici E-college.

5. REAKCIJSKE VAJE IN SIMULACIJE

V drugem delu pa z naravnim govorcem izpilite vaš nastop ali govor v konkretnih simuliranih situacijah!

ZAKAJ IZBRATI ONLINE JEZIKOVNe TRENINGe?

V primerjavi s klasičnimi in online jezikovnimi tečaji, kjer se osredotočamo na celostno usvajanje znanja nemškega jezika, so jezikovni treningi ustvarjeni za posameznike, ki želijo v kratkem času usvojiti oz. nadgraditi določeno veščino. Naši jezikovni trenerji prisluhnejo vašim osebnim ali poslovnim potrebam in za vas pripravijo vsebine in reakcijske vaje za uporabo tujega jezika v točno določeni situaciji, pa naj gre za vodenje sestankov, telefoniranje, sprejemanje strank in t.i. “small talk”, razgovor za službo, potovanje v tujino, predstavitev podjetja ali svojega dela na kakšnem seminarju ali konferenci, govor pred množico ljudi, … 

 

Za več informacij in nasvetov o poteku jezikovnega treninga prilagojenega samo za vas, nas  pokličite ali pa nam pišite preko e-pošte.

Za ponavljanje in utrjevanje si lahko svoje jezikovne treninge ogledate tudi na Youtubu. In ne skrbite! Samo vi imate dostop.

Dodatno pa boste imeli tudi dostop do gradiv za vajo, ki se nahajajo v naši spletni učilnici E-College.

Naši visoko usposobljeni, izkušeni in zavzeti jezikovni trenerji pa vam bodo v popolno podporo na poti do vašega učnega cilja.

Primeri JEZIKOVNIH treningov

VODENJE SESTANKOV

Ste se že znašli v situaciji, ko ste morali v tujem jeziku voditi sestanek oziroma ste bili eden izmed glavnih akterjev sestanka in zaradi “pomanjkanja samozavesti pri izražanju v tujem jeziku” niste bili zadovoljni s svojim nastopom? Naredite vtis na direktorja podjetja in svoje sodelavce s suverenim nastopom v tujem jeziku. Za vas smo pripravili najpomembnejše strukture za vodenje sestanka, diskusij ipd., s katerimi boste preprosto zablesteli. Nič več skrivanja za sodelavci, s tem jezikovnim treningom boste pridobili vse potrebne veščine in znanja za uspešno vodenje sestankov in diskusij.

TELEFONSKI KLICI

Včasih je lahko zapleteno, ko govorite v tujem jeziku, še bolj pa, če osebe nimate pred sabo, da bi si lahko pomagali z obraznimi namigi.

Naj vas pripravimo na samozavestno in suvereno komunikacijo po telefonu s tujimi partnerji, strankami ali sodelavci. Seznanili se boste s ključnimi jezikovnimi strukturami za sprejemanje in posredovanje telefonskih klicev, za zapisovanje prejetih informacij, skratka za vse situacije, v katerih bi se lahko znašli. Z našimi naravnimi govorci pa boste to vadili v konkretnih simuliranih situacijah in telefonskih pogovorih. 

 

KOMUNIKACIJA S TUJIMI POSLOVNIMI PARTNERJI

Morda vaše delovne naloge med drugim obsegajo tudi sprejemanje telefonskih klicev, pisanje E-sporočil, organiziranje sestankov, razumevanje in povzemanje informacij, posredovanje sporočil, sprejemanje tujih strank itd.  Naredite vtis na svoje stranke in poslovne partnerje s poznavanjem jezika in kulturnih navad. Skupaj z vami bomo določili področja, na katerih se želite izpopolniti. Na podlagi tega pa vam naši jezikovni trenerji pripravijo zbirko stavkov, odgovorov in vprašanj ter ostalega besedišča za uspešno reševanje delovnih nalog ter z vami simulirajo situacije in konkretne razgovore.

predstavitve in govori

  • Greste v tujino in boste govorili pred množico v mikrofon?
  • Morda se vam obeta poroka in boste imeli govor?
  • Je čas, da rezultate svoje študije/raziskave predstavite pred skupino sovrstnikov?

Ne glede na razlog predstavitve, smo prepričani, da želite, da je vaš nastop SUVEREN in da predstavlja vaše ideje. Jezikovni trening bomo prilagodili glede na vaše potrebe. Pomagal vam bo, da se boste lažje pripravili na še tako pomemben dogodek v vašem življenju in vam ponudil veliko priložnosti za vajo/trening v varnem in podprtem okolju.

POTOVANJA

Vsi smo se že znašli v takšni situaciji! Prispeli ste na počitniško destinacijo in spoznali, da se je vaš ton glasu popolnoma spremenil, ko ste poskušali reči: “Pozdravljeni!” ali skušali naročiti kavo ali hrano v tujem jeziku ali samo nekoga vprašati za pot.

Pri jezikovnem treningu nam lahko zaupate, kam se odpravljate in pri čem naj vam bomo v pomoč. Se želite znajti na letališču, na ulici, v restavraciji ali kavarni. Morda boste obiskali internetno kavarno in se ne boste znašli.

Naj vas pri tem podpremo in za vas oblikujemo jezikovni trening, ki vam nudi veliko prostora za vajo v konkretnih situacijah.

 

RAZGOVOR ZA SLUŽBO ALI SPREJEM NA FAKULTETO

Se pripravljate na razgovor za službo pri tujem delodajalcu ali za sprejem na fakulteto v tujini?  Potem smo pravi naslov za vas. 

Pred pričetkom jezikovnega treninga nam natančno zaupate, s kom se boste pogovarjali in ali gre za razgovor za delovno mesto ali za študij. Na podlagi tega pa za vas pripravimo jezikovni trening  s ponovitvijo najpomembnejših slovničnih struktur in besedišča in praktičnimi vajami z naravno govorko, simulacijo razgovora v konkretnih situacijah in reakcijske vaje na vprašanja bodočega delodajalca. V okviru jezikovnega treninga vam izdelamo tudi optimalno osebno predstavitev, vadimo komunikacijo po telefonu in obravnavamo teme za small talk ob pričetku razgovora.

Paket treningov

10

Učnih enot

(1 UE – 45min)

350€

"Na Eurolingui vam želimo pomagati poiskati svoj glas v tujem jeziku, da boste lahko samozavestno in suvereno o sebi pokazali v tujem jeziku toliko ali še več, kot lahko to storite v svojem materinem jeziku.
Naj bodo meje vašega jezika meje vašega sveta."

 

mag. Katarina Vedernjak

Vodja jezikovnega centra

Izpraševalka ÖSD izpitov vseh stopenj

Tel: +386 (31) 386 899

Tel: +386 (2) 25 25 333

E-Mail: college@euro-lingua.org

Pišite nam!

Če imate kakšno vprašanje v zvezi s pripravami na izpite, vam z veseljem svetujemo.

EnglishGermanSlovenia