PERSONALIZIRANI ONLINE JEZIKOVNI TRENINGI

  • individualni in udeležencu prilagojeni treningi,
  • analiziramo vaše predhodno znanje jezika s pomočjo testa “preveri svoje znanje”,
  • trening je prilagojen vašemu znanju, željam in potrebam,
  • povezava preko računalnika, tablice ali pametnega telefona (Zoom),
  • dostop do gradiva za vajo iz spletne učilnice E-College;

Naši učitelji

Pozdravljeni, moje ime je Anja in na Eurolingua Collegu poučujem nemščino. Moji hobiji so branje knjig, igranje odbojke in sprehajanje v naravi. Zelo rada se ukvarjam tudi s svojim psom. Zelo rada govorim in spravljam ljudi v smeh. Tukaj sem za vas.

Hallo. Sem Elisabeth in prihajam iz Tirolske. Letos sem se pridružila ekipi odličnih učiteljic na Eurolingui in z veseljem vam pomagam pri pripravah na ÖSD izpit iz nemškega jezika ali če se želite pripraviti na razgovor za službo ali za vpis na fakulteto.

Hi. Sem Alice in prihajam iz Londona. Na Eurolingui sem za vas pripravila celo vrsto t.i. Coaching-tečajev, da boste lahko tudi v angleščini samozavestno predstavili svoje podjetje, vodili seminarje ali sestanke, se sproščeno pogovarjali po telefonu ali raziskovali tuje dežele. See you!

1. Analiziramo obstoječe znanje

Analiziramo in ocenimo vaše predhodno znanje jezika in tako uskladimo vaše cilje in vam pripravimo predlog na podlagi vašega predznanja in vaših želja.

2. Oblikovanje treninga

Skupaj z vami oblikujemo in razvijemo program, ki ga potrebujete, da zagotovimo vaše zadovoljstvo in uspeh.

3. Pričetek

Ko se dogovorimo vse potrebno v zvezi s treningom in ostalimi podrobnostmi, smo pripravljeni.

kratki Jezikovni treningi

Jezikovne treninge (t.i. Coaching Course) smo ustvarili z namenom specifičnega usvajanja jezikovnih kompetenc, pri čemer se na treningih osredotočimo izrecno samo na želeno situacijo (službeni razgovor, intervju, organizacija potovanja itd.).

V primerjavi s klasičnimi in online jezikovnimi tečaji, kjer se osredotočamo na celostno usvajanje znanja nemškega jezika, so jezikovni treningi ustvarjeni za posameznike, ki želijo v kratkem času usvojiti oz. nadgraditi določeno veščino.

Za več informacij in nasvetov o strukturi jezikovnega treninga prilagojenega smo za vas, nas  pokličite ali pa nam pišite preko e-pošte.

Dobili boste tudi dostop do gradiv za vajo, ki se nahajajo na naši spletni učilnici E-College.

Naši visoko usposobljeni, izkušeni in zavzeti učitelji vam bodo zagotovili popolno podporo na poti do vašega učnega cilja.

Primeri jezikovnih treningov

predstavitev

Predstavitve niso vedno povezane z delom.

  • Greste v tujino in boste govorili pred množico v mikrofon?
  • Morda se vam obeta poroka in boste imeli govor?
  • Je čas, da rezultate svoje študije/raziskave predstavite pred skupino sovrstnikov?

Ne glede na razlog predstavitve, smo prepričani, da želite, da vaš nastop predstavlja vaše ideje. Jezikovni trening bomo prilagodili glede na vaše potrebe. Pomagal vam bo, da se boste lažje pripravili na še tako pomemben dogodek v vašem življenju in vam ponudil veliko priložnosti za vajo/trening v varnem in podprtem okolju.

POTOVANJE

Vsi smo že bili tam! Prispeli ste na počitniško destinacijo in spoznali, da se je vaš ton glas popolnoma spremenil, ko ste poskušali reči: “Pozdravljeni!” ali pa ko ste poskusili naročiti kavo v tujem jeziku. 

Pri jezikovnem treningu nam lahko poveste, kaj je vaša naslednja destinacija potovanja, kaj želite tam doseči in kako se želite predstaviti.

Za vas oblikujemo jezikovni trening, ki vam nudi veliko prostora tako za vajo govora kot tudi za širjenje spektra tem, ki vas zanimajo.

predstavitev

Prepustite nam, da vam pomagamo pripraviti izjavo o sebi ter razviti taktiko odzivanja na vprašanja pri intervjujih.

Pomagamo vam tudi pri izpopolnitvi določenih stavkov, ki vas lahko izpostavijo.

Pred pričetkom samega (jezikovnega) treninga nam lahko natančno zaupate, s kom se boste pogovarjali, da bomo lahko raziskali, kaj od vas sploh želijo, hkrati pa vas tudi v celoti pripravili na izbrano temo.

Paketi jezikovnih treningov

10

Učnih enot

(1 UE – 45min)

350€

"Na Eurolingui vam želimo pomagati poiskati svoj glas v tujem jeziku, tako da lahko samozavestno pokažete toliko o sebi v tujem jeziku, kot to pokažete v maternem. "

 

Anja Motaln, Prof.

 

Skrbnica online tečajev

Tel: +386 (0)2 25 02 605

E-Mail: college@euro-lingua.org

Pišite nam!

Če imate kakšno vprašanje v zvezi s pripravami na izpite, vam z veseljem svetujemo.

EnglishGermanSlovenia