Izpiti IELTS

 • Certifikat priznava več kot 9000 ustanov po vsem svetu. Lani ga je opravljalo več kot 2,5 milijona kandidatov.  
 • Študentje iz Slovenije večinoma potrebujejo izpit IELTS za študij v Združenem kraljestvu, ZDA, Kanadi in Avstraliji ter Novi Zelandiji.
 • Na voljo je več različic izpita. IELTS vam lahko pomaga, da se preselite na drugo stran sveta, dobite službo, ki ste jo vedno želeli, ali dokažete, da ste izboljšali svoje znanje angleškega jezika. Izbira različice izpita je odvisna od tega, kaj nameravate.
 • Izpit IELTS natančno odraža vašo sposobnost razumevanja, branja, pisanja in govorjenja angleščine.
 • IELTS je sestavni del postopka imigracije v Avstralijo (Australia Migration Visa).

Naši učitelji

Hi. Sem Georgia in prihajam iz Londona. Na Eurolingui sem za vas pripravila celo vrsto t.i. Coaching-tečajev, da boste lahko tudi v angleščini samozavestno predstavili svoje podjetje, vodili seminarje ali sestanke, se sproščeno pogovarjali po telefonu ali raziskovali tuje dežele. See you!

Pozdravljeni! Sem Karmen in na Eurolingua Collegu poučujem angleščino. S poučevanjem se ukvarjam že več kot 13 let! Izvajam priprave na mednarodne izpite IELTS in Cambridge. Zelo rada širim svoja obzorja z branjem knjig. Izjemno rada se pogovarjam in zato menim, da bodo naše skupne ure pestre. Se vidimo! :)​

Hello! Moje ime je Tina in na Eurolingua Collegu poučujem angleški jezik. Z mojo pomočjo boste usvojili znanje slovnice, napredovali pri razumevanju besedil ter se sproščeno pogovarjali v angleškem jeziku. I hope to see you soon!​

Stopnje ielts izpitov:

Izpit IELTS General Training

Izpit IELTS General Training se uporablja kot dokazilo znanja za izobraževanje na sekundarni ravni, zaposlitev in emigracijio v angleško govorečo državo.

Izpit IELTS Academic

Izpit IELTS Academic je primeren za tiste, ki želijo študirati na dodiplomski ali podiplomski ravni v angleščini ali delati v strokovnem združenju v angleško govoreči državi.

Pogosta vprašanja / FAQ:

Izpit IELTS se opravlja v Ljubljani na British Councilu, Trg republike 3, 1000 Ljubljana, Slovenija.

 

Slušni, bralni in pisni del izpita skupaj trajajo 2 uri in 40 minut, med posameznimi deli pa ni odmora.
Ustni del izpita lahko poteka isti dan kot drugi deli ali največ en teden pred izpitom ali po njem. O datumu ustnega dela izpita boste obveščeni vnaprej.

Na izpit IELTS pridite pravočasno. Teden dni pred izpitom boste prejeli e-pošto z uro začetka izpita. V e-pošti bodo navedeni tudi postopki in razpored. Če zamudite začetek izpita, ga morda ne boste smeli opravljati.
Če ste zaradi invalidnosti ali drugega stanja zaprosili za opravljanje izpita pod posebnimi pogoji, bo na dan izpita vse pripravljeno. Prosimo vas, da se na osebje obrnete vsaj šest tednov pred izpitom.
Ustni del izpita poteka isti dan kot drugi deli ali največ en teden pred izpitom ali po njem. O datumu in uri ustnega dela izpita boste obveščeni vnaprej.
Prepričajte se, da ste pripravljeni, in si vnaprej pripravite prigrizek in pijačo. V prostor za opravljanje izpita ni dovoljeno vnašati hrane, s seboj boste lahko imeli le vodo v prozorni steklenici.

Pred prijavo na izpit

 1. Preverite, ali imate pripravljen veljavni osebni dokument (potni list ali osebno izkaznico), saj boste morali ob prijavi na izpit naložiti jasno fotokopijo. Kandidati, mlajši od 18 let, morajo ob prijavi predložiti pisno soglasje staršev ali skrbnikov.
 2. Prenesite in preberite si informacije za kandidate, ki vsebujejo pomembne podatke o obliki izpita, vrstah vprašanj in rezultatih. Izpit IELTS ni priporočljiv za osebe, mlajše od 16 let. 
 3. Izpit lahko plačate po spletu ali z bančnim nakazilom. Za plačilo v referenco vpišite: IELTS/priimek/kraj/datum izpita.
 4. Po plačilu nam potrdilo o opravljenem plačilu pošljite po elektronski pošti

S seboj morate prinesti:

 • osebni dokument.

Priporočamo vam, da prinesete:

 • prozorno steklenico z vodo.

V prostor, kjer poteka izpit, ni dovoljeno prinesti ničesar drugega. British Council priskrbi pisala, radirke in šilčke.

Izklopite mobilni telefon in druge elektronske naprave. Prosili vas bomo, da jih skupaj s preostalimi osebnimi stvari pustite zunaj prostora, kjer poteka izpit.

Za British Council je varnost na izpitu IELTS zelo pomembna. Na dan izpita bo administrativno osebje fotografiralo vse udeležence, kar je dodatni varnostni ukrep. Preberite navodila za fotografiranje, ki jih boste prejeli po prijavi na izpit. 

V sobo, v kateri poteka izpit, ni dovoljeno nositi ur, ne glede na vrsto in starost. Svojo uro boste morali pustiti v varnem prostoru z ostalimi osebnimi stvarmi . V prostoru, kjer poteka izpit, je ura.

 

Po končani prijavi boste prejeli samodejno elektronsko sporočilo s potrjenim datumom in modulom izpita. Sporočilo o natančnem kraju opravljanja izpita in uri začetka boste nato prejeli najmanj teden dni pred uradnim datumom izpita. Ustni del izpita lahko poteka isti dan kot drugi deli izpita ali na drug dan največ sedem dni pred izpitom ali po njem. Izpitni center vam bo poslal obvestilo o datumu ustnega dela izpita. Samodejno e-sporočilo po prijavi bo vsebovalo tudi kode za dostop do brezplačnega spletnega tečaja Road to IELTS . Prav tako boste prejeli referenčno številko IELTS za dostop do portala Test Taker . Pri prijavi na izpit bodite pozorni, da pravilno vnesete svoj e-naslov.

Zagotovili vam bomo varen prostor, kjer boste lahko pustili vse svoje stvari. British Council ne prevzema odgovornosti za izgubo ali poškodbo osebnih predmetov na lokaciji izpita, zato vam toplo priporočamo, da dragocene predmete, kot so mobilni telefoni in računalniki, pustite doma.

Osebje na izpitni lokaciji IELTS bo vašo istovetnost preverilo ob prihodu.

S seboj prinesite isti veljavni osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list), kot ste ga uporabili ob prijavi. 

Neveljavnih ali poteklih osebnih dokumentov ne sprejemamo. Če boste predložili veljavnega osebnega dokumenta, izpita ne boste mogli opravljati.

Na dan izpita vas bomo zaradi dodatne varnosti fotografirali, vaša fotografija pa bo prikazana na obvestilu o rezultatu izpita.

Na rezultate izpita IELTS ne boste čakali dolgo. 

Če si jih želite ogledati, se lahko prijavite na portal Test Taker. Rezultati so na voljo po 13 koledarskih dneh od izpitnega roka. Na spletu ostanejo 28 dni, vendar jih ne smete uporabljati kot uradno potrdilo.  

Izvod obvestila o rezultatu izpita (TRF) IELTS vam bomo poslali po pošti 13 dni po izpitnem roku. Dostava lahko traja sedem dni.

O rezultatih izpita IELTS ne obveščamo po telefonu, e-pošti ali faksu.

Do pet dodatnih izvodov dokumenta TRF lahko pošljemo neposredno ustanovam, na katere ste se prijavili (na primer univerzam, uradom za priseljevanje ipd.). Če želite, da to naredimo, ob prijavi na izpit navedite ustrezne naslove.

Ne pozabite navesti celotnega naslova ustanove. Brez celotnega naslova ne moremo preveriti, ali ima ustanova dostop do obvestila o rezultatu izpita IELTS s storitvijo preverjanja, ki ji omogoča ogled rezultatov. Če ustanova nima dostopa do te storitve, bomo dokumente o rezultatu izpita poslali po pošti.

Ostanite na svojem sedežu, dokler vam nadzornik izpita, da zapustite prostor.

Če menite, da je prišlo do težav, ki bi lahko vplivale na vašo uspešnost, to takoj sporočite nadzorni osebi.

Če želite izpostaviti težavo ali vložiti pritožbo, prosite nadzorno osebo za obrazec o težavah na dan izpita. 

Če imate med izpitom vprašanje, dvignite roko in prosite za pomoč.

Pred slušnim delom izpita, se prepričajte, da dobro slišite. Če posnetka ne slišite, takoj dvignite roko in obvestite nadzorno osebo.

Ne pozabite, da boste imeli po poslušanju posnetka na voljo 10 minut, da na list za odgovore vpišete odgovore. Pri bralnem delu ne boste imeli dodatnih 10 minut , zato odgovore po vsakem prebranem besedilu zapišite na list za odgovore.

Če morate med izpitom na stranišče, dvignite roko, da opozorite nadzorno osebo. Ne motite drugih.

Za vsak del izpita boste prejeli oceno IELTS od 0 do 9, ki odraža vaše znanje angleškega jezika.

Na obvestilu o rezultatu so navedene ocene za vsako od štirih veščin (poslušanje, branje, pisanje in govor) in skupni rezultat. V vsakem delu izpita lahko dosežete rezultat v celi (na primer 5,0, 6,0, 7,0) ali polovični vrednosti (npr. 5,5, 6,5, 7,5).

Organizacije navadno ne sprejmejo rezultatov, starejših od dveh let, razen če predložite dokaze, da ste dejavno vzdrževali ali poskušali izboljšati svoje znanje angleškega jezika, odkar ste opravljali izpit. Partnerji IELTS ne morejo potrditi veljavnosti rezultatov izpita, ki so starejši od dveh let.

Če niste prejeli rezultata, ki ste ga pričakovali, lahko zaprosite za vnovično ocenjevanje izpita. Postopek se imenuje Poizvedba o rezultatih (EOR). Izberete lahko, za katere dele izpita zahtevate ponovno ocenjevanje. Vlogo boste morali oddati v izpitnem centru, v katerem ste izpit opravljali.

Storitev stane 110 £, vendar vam bomo znesek vrnili, če se bo skupna ocena za kateri koli del izpita izboljšala.

Vlogo za vnovično ocenjevanje morate predložiti najpozneje šest tednov po izpitnem roku.

Prenesite obrazec za poizvedbo o rezultatih iz spodnjega razdelka za prenos (dodaj obrazec) in ga pošljite v izpitni center, kjer ste opravljali izpit. Ne pozabite priložiti obvestila o rezultatu izpita in dokazila o plačilu.

Reševanje poizvedb o rezultatih traja dva do štiri tedne.

Za vnovično opravljanje izpita IELTS ni omejitev. Na izpit se lahko znova prijavite takoj, ko menite, da ste pripravljeni, vendar ne pozabite, da se vaša ocena najverjetneje ne bo izboljšala, če se ne boste pred vnovičnim opravljanjem izpita potrudili izboljšati znanje angleškega jezika. Oglejte si razdelek o pripravi na izpit, rešite izpite za utrjevanje znanja in ocenite raven svojega znanja.

Anglija:

OrganisationTypeAdmission LevelIELTS
AlderwoodCorporateUnknownIELTS
British Accreditation Council – BACCorporateIELTS
Chelsea Football Club AcademyCorporateUnknownIELTS
Graces Home International Ltd. (GHIL)CorporateUnknownIELTS
M3 HealthcareCorporateIELTS
NHS (National Health Service)CorporatePostgraduateIELTS
O’Grady Peyton InternationalCorporateUnknownIELTS
Staffwise SolutionsCorporateUnknownIELTS
Standard Chartered Bank – United KingdomCorporateUnknownIELTS
AA Hamilton CollegeFurther EducationPostgraduateIELTS
Adam Smith CollegeFurther EducationUnknownIELTS
Alpha Meridian CollegeFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
Anglian College LondonFurther EducationUnknownIELTS
Barking & Dagenham College – Fine ArtFurther EducationUnknownIELTS
Barking & Dagenham College – PhotographyFurther EducationUnknownIELTS
Barony CollegeFurther EducationUnknownIELTS
Bilborough CollegeFurther EducationUnknownIELTS
Bloomberg CollegeFurther EducationUnknownIELTS
Brooksby Melton CollegeFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
Cambridge Centre for Sixth-form Studies (CCSS)Further EducationUnknownIELTS
Cambridge Ruskin International College (CRIC)Further EducationUnknownIELTS
Cambridge School of Visual and Performing Arts (CSVPA)Further EducationFoundation/PathwayIELTS
DCAS Business School LimitedFurther EducationUnknownIELTS
Eden College InternationalFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
EThames Graduate SchoolFurther EducationUnknownIELTS
European College LondonFurther EducationUnknownIELTS
Forth Valley College of Further & Higher EducationFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
Gemal CollegeFurther EducationUnknownIELTS
Glasgow Clyde College – Anniesland CampusFurther EducationUnknownIELTS
Glasgow Clyde College – Langside CampusFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
Guildford School of ActingFurther EducationUndergraduateIELTS
Guildford School of ActingFurther EducationPostgraduateIELTS
Harrow CollegeFurther EducationUnknownIELTS
Interlink College of Technology and Business StudiesFurther EducationUnknownIELTS
International College of Professional StudiesFurther EducationUndergraduateIELTS
International College of Professional StudiesFurther EducationPostgraduateIELTS
INTO University of East AngliaFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO University Partnerships (head office UK)Further EducationUnknownIELTS
John Ruskin CollegeFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
Keele University, Faculty of Medicine & Health SciencesFurther EducationUndergraduateIELTS
Keele University, Faculty of Medicine & Health SciencesFurther EducationPostgraduateIELTS
KIC City University LondonFurther EducationUndergraduateIELTS
KIC City University LondonFurther EducationPostgraduateIELTS
KIC Glasgow International CollegeFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
KIC Glasgow International CollegeFurther EducationPostgraduateIELTS
KIC Liverpool International CollegeFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
KIC Liverpool International CollegeFurther EducationPostgraduateIELTS
KIC University of BrightonFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
KIC University of BrightonFurther EducationPostgraduateIELTS
Kingston CollegeFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
Leeds Professional CollegeFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
Leicester College Freemen’s Park Campus (Apc)Further EducationUnknownIELTS
Leicester College Freemen’s Park Campus (Apc)Further EducationFoundation/PathwayIELTS
London Academy of Dressmaking & DesignFurther EducationUnknownIELTS
London College of CommerceFurther EducationUnknownIELTS
London School of Scholars (LSS)Further EducationUnknownIELTS
Manchester International CollegeFurther EducationUnknownIELTS
Newcastle Academy of Business and TechnologyFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
North Glasgow CollegeFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
North West College, ReadingFurther EducationUnknownIELTS
Nottingham Trent International CollegeFurther EducationUndergraduateIELTS
Nottingham Trent International CollegeFurther EducationPostgraduateIELTS
Oxbridge College of IT & ManagementFurther EducationUnknownIELTS
Pembroke College, Summer ProgrammesFurther EducationUnknownIELTS
Plumpton CollegeFurther EducationUnknownIELTS
Sassoon AcademyFurther EducationUnknownIELTS
Sheffield International CollegeFurther EducationUndergraduateIELTS
Sheffield International CollegeFurther EducationPostgraduateIELTS
South Eastern Regional College, Ballyboley (SERC)Further EducationFoundation/PathwayIELTS
South Eastern Regional College, Ballynahinch (SERC)Further EducationFoundation/PathwayIELTS
South Eastern Regional College, Bangor (SERC)Further EducationFoundation/PathwayIELTS
South Eastern Regional College, Comber (SERC)Further EducationFoundation/PathwayIELTS
South Eastern Regional College, Downpatrick (SERC)Further EducationFoundation/PathwayIELTS
South Eastern Regional College, Holywood (SERC)Further EducationFoundation/PathwayIELTS
South Eastern Regional College, Newcastle (SERC)Further EducationFoundation/PathwayIELTS
South Eastern Regional College, Newtownards (SERC)Further EducationFoundation/PathwayIELTS
Sussex Downs CollegeFurther EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Edinburgh, College of Medicine & Veterinary MedicineFurther EducationUndergraduateIELTS
University of Edinburgh, College of Medicine & Veterinary MedicineFurther EducationPostgraduateIELTS
Warnborough CollegeFurther EducationUnknownIELTS
Warnborough CollegeFurther EducationPostgraduateIELTS
William Shakespeare CollegeFurther EducationUnknownIELTS
Barts and London NHS TrustGovernment BodiesUnknownIELTS
British Acupuncture CouncilGovernment BodiesUnknownIELTS
Chevening ScholarshipsGovernment BodiesPostgraduateIELTS
Foreign and Commonwealth OfficeGovernment BodiesUnknownIELTS
General Optical CouncilGovernment BodiesUnknownIELTS
General Osteopathic Council (GosC)Government BodiesUnknownIELTS
Ofqual – Office of the Qualifications and Examinations RegulatorGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office)Government BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – ‘Family of a settled person’ visaGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – Indefinite leave to remain (to settle) or citizenshipGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – Tier 1 (Entrepreneur) visaGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – Tier 1 (Exceptional Talent) visaGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – Tier 1 (General) visaGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – Tier 1 (Graduate Entrepreneur) visaGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – Tier 2 (General) visaGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – Tier 2 (Minister of Religion) visaGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – Tier 2 (Sportsperson) visaGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – Tier 4 (General) student visa – below degree levelGovernment BodiesUnknownIELTS
UK Visas and Immigration (Home Office) – Tier 4 (General) student visa – degree level and above and including some pre-sessional coursesGovernment BodiesUnknownIELTS
Aberystwyth UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Aberystwyth UniversityHigher EducationMBAIELTS
Aberystwyth UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Aberystwyth University, Department of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
Aberystwyth University, Department of English and Creative WritingHigher EducationPostgraduateIELTS
Aberystwyth University, Department of European LanguagesHigher EducationPostgraduateIELTS
Aberystwyth University, Department of Geography and Earth SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Aberystwyth University, Department of History and Welsh HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
Aberystwyth University, Department of Law and CriminologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Aberystwyth University, Department of Sport and Exercise ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
Aberystwyth University, Institute of Biological, Environmental and Rural SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Aberystwyth University, School of ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
Aberystwyth University, School of Management and BusinessHigher EducationPostgraduateIELTS
AECC Chiropractic CollegeHigher EducationUnknownIELTS
AECC Chiropractic CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Aga Khan UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Aga Khan UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
All Nations Christian CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
All Nations Christian CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
All Nations Christian CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Alpine CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Alpine CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Alpine CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
American InterContinental University, LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
American InterContinental University, LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Anglia Ruskin UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Anglia Ruskin UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Anglia Ruskin UniversityHigher EducationMBAIELTS
Anglia Ruskin UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Anglia Ruskin University, Chelmsford Campus, Faculty of Arts, Law & Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Chelmsford Campus, Faculty of Health, Social Care & EducationHigher EducationUndergraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Chelmsford Campus, Faculty of Health, Social Care & EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Chelmsford Campus, Lord Ashcroft International Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Chelmsford Campus, Lord Ashcroft International Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Faculty of Arts, Law and Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Faculty of Arts, Law and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Faculty of Health, Social Care and EducationHigher EducationUndergraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Faculty of Health, Social Care and EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Faculty of Science and TechnologyHigher EducationUndergraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Faculty of Science and TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Lord Ashcroft Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Anglia Ruskin University, Lord Ashcroft Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Anglia Ruskin University, University Centre Harlow, Faculty of Arts, Law & Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Anglia Ruskin University, University Centre Harlow, Lord Ashcroft International Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Architectural Association School of ArchitectureHigher EducationUndergraduateIELTS
Architectural Association School of ArchitectureHigher EducationPostgraduateIELTS
Ashridge Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
Ashridge Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Aston Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Aston Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Aston UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Aston UniversityHigher EducationMBAIELTS
Aston UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Aston UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Azad University (IR) in OxfordHigher EducationUndergraduateIELTS
Azad University (IR) in OxfordHigher EducationPostgraduateIELTS
Bangor UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Bangor UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Bangor UniversityHigher EducationMBAIELTS
Bangor UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Bangor UniversityHigher EducationUnknownIELTS
Bangor University – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Bangor University, English Language Centre for Overseas Students (ELCOS)Higher EducationUnknownIELTS
Barnet CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Barnet CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Barnet CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Barts and The London School of Medicine and DentistryHigher EducationUnknownIELTS
Basingstoke College of TechnologyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Bath CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Bath Spa UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Bath Spa UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Bath Spa UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Bath Spa University, School of Art and DesignHigher EducationPostgraduateIELTS
Bath Spa University, School of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
Bath Spa University, School of Humanities and Cultural IndustriesHigher EducationPostgraduateIELTS
Bath Spa University, School of Music and Performing ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
Bedford CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Belfast Metropolitan CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Belfast Metropolitan CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Bird CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Birkbeck, University of LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Birkbeck, University of LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
Birmingham City UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Birmingham City UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Birmingham City UniversityHigher EducationMBAIELTS
Birmingham City UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Birmingham City University International College (BCUIC)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
Birmingham City University, Birmingham City Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
Birmingham College of Food, Tourism and Creative StudiesHigher EducationUnknownIELTS
Birmingham ConservatoireHigher EducationUnknownIELTS
Birmingham Metropolitan CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Birmingham Metropolitan College – Sutton ColdfieldHigher EducationUndergraduateIELTS
Birmingham Metropolitan College – Sutton ColdfieldHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Blackburn CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Blackburn CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Blake Hall CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Boston CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Bournemouth & Poole CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Bournemouth UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Bournemouth UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Bournemouth UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Bournemouth University, School of Applied Sciences, Talbot CampusHigher EducationUndergraduateIELTS
Bournemouth University, School of Applied Sciences, Talbot CampusHigher EducationPostgraduateIELTS
Bournemouth University, School of Design, Engineering and ComputingHigher EducationUndergraduateIELTS
Bournemouth University, School of Design, Engineering and ComputingHigher EducationPostgraduateIELTS
Bournemouth University, School of Health and Social CareHigher EducationUndergraduateIELTS
Bournemouth University, School of Health and Social CareHigher EducationPostgraduateIELTS
Bournemouth University, School of Tourism, Talbot CampusHigher EducationUndergraduateIELTS
Bournemouth University, School of Tourism, Talbot CampusHigher EducationPostgraduateIELTS
Bournemouth University, The Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Bournemouth University, The Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Bournemouth University, The Media School, Talbot CampusHigher EducationUndergraduateIELTS
Bournemouth University, The Media School, Talbot CampusHigher EducationPostgraduateIELTS
Bournville CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Bournville CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
BPP Law SchoolHigher EducationUnknownIELTS
BPP University College of Professional StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
BPP University College of Professional StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
Bradford CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Bradford CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Bradford CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Bridgwater CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Bridgwater CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Brighton and Sussex Medical SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Bristol Baptist CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Bristol Baptist CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
British College of Osteopathic MedicineHigher EducationUndergraduateIELTS
British College of Osteopathic MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
British College of Osteopathic MedicineHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
British Institute of Technology & E-Commerce (BITE)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
British Institute of Technology & E-Commerce (BITE)Higher EducationPostgraduateIELTS
British Institute of Technology & E-Commerce (BITE)Higher EducationUndergraduateIELTS
British School of OsteopathyHigher EducationUndergraduateIELTS
Brooklands CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Broxtoe CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Brunel UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Brunel UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Brunel UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Brunel UniversityHigher EducationMBAIELTS
Brunel University, Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Brunel University, Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Brunel University, Institute for the EnvironmentHigher EducationPostgraduateIELTS
Brunel University, Law SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Brunel University, Law SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Brunel University, School of ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
Brunel University, School of ArtsHigher EducationUndergraduateIELTS
Brunel University, School of Engineering and DesignHigher EducationUndergraduateIELTS
Brunel University, School of Engineering and DesignHigher EducationPostgraduateIELTS
Brunel University, School of Health Sciences and Social CareHigher EducationUndergraduateIELTS
Brunel University, School of Health Sciences and Social CareHigher EducationPostgraduateIELTS
Brunel University, School of Information Systems, Computing & MathematicsHigher EducationUndergraduateIELTS
Brunel University, School of Information Systems, Computing & MathematicsHigher EducationPostgraduateIELTS
Brunel University, School of Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Brunel University, School of Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Brunel University, School of Sport and EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
Buckinghamshire New UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Buckinghamshire New UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Buckinghamshire New UniversityHigher EducationMBAIELTS
Buckinghamshire New UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Burton CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Burton CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Calderdale Colleges CorporationHigher EducationUnknownIELTS
Canterbury Christ Church UniversityHigher EducationMBAIELTS
Canterbury Christ Church UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Canterbury Christ Church UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Canterbury Christ Church UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Capel Manor CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Cardiff CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Cardiff Metropolitan UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Cardiff Metropolitan UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff Metropolitan UniversityHigher EducationMBAIELTS
Cardiff Metropolitan UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Cardiff UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Cardiff UniversityHigher EducationMBAIELTS
Cardiff UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Cardiff University – Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of ArchitectureHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of BiosciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of ChemistryHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of DentistryHigher EducationUnknownIELTS
Cardiff University – School of Earth and Ocean SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of English, Communication and PhilosophyHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of Healthcare StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of History, Archaeology and ReligionHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of MathematicsHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of Modern LanguagesHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of MusicHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of Optometry and Vision SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of Pharmacy and Pharmaceutical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of Physics and AstronomyHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of Planning and GeographyHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of PsychologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Cardiff University – School of WelshHigher EducationPostgraduateIELTS
Carmarthenshire CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Carmarthenshire CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Carmarthenshire CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Cass Business School – City, University of LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
Cass Business School – City, University of LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Cass Business School – City, University of LondonHigher EducationMBAIELTS
Catford CollegeHigher EducationUnknownIELTS
CECOS London College of IT and ManagementHigher EducationUnknownIELTS
Central Bedfordshire CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Central College NottinghamHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Central College NottinghamHigher EducationUndergraduateIELTS
Central College NottinghamHigher EducationUnknownIELTS
Central College NottinghamHigher EducationPostgraduateIELTS
Central Film SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Central Film SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Central Saint Martins College of Arts and DesignHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Central Saint Martins College of Arts and DesignHigher EducationUndergraduateIELTS
Central Saint Martins College of Arts and DesignHigher EducationPostgraduateIELTS
Central School of Speech and DramaHigher EducationUndergraduateIELTS
Central School of Speech and DramaHigher EducationPostgraduateIELTS
Central Sussex CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Central Sussex CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Cheltenham and Gloucester College of Higher EducationHigher EducationUnknownIELTS
Chester CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Chichester CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Chichester CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
City & Guilds of London Art SchoolHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
City & Islington CollegeHigher EducationUnknownIELTS
City College Brighton and HoveHigher EducationUndergraduateIELTS
City College Brighton and HoveHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
City College CoventryHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
City College CoventryHigher EducationUndergraduateIELTS
City College PlymouthHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
City of Sunderland CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
City of Sunderland CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
City University, London – City Law SchoolHigher EducationUnknownIELTS
City, University of LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
City, University of LondonHigher EducationMBAIELTS
City, University of LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
City, University of LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
City, University of London – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
City, University of London – School of Arts and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
City, University of London – School of Health SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
City, University of London – School of Mathematics, Computer Science and EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Cliff CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Clydebank CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Colchester InstituteHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Colchester InstituteHigher EducationUndergraduateIELTS
Coleg Llandrillo CymruHigher EducationUndergraduateIELTS
Coleg Llandrillo CymruHigher EducationPostgraduateIELTS
Coleg Llandrillo CymruHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Coleg MenaiHigher EducationUndergraduateIELTS
Coleg MenaiHigher EducationPostgraduateIELTS
Coleg MenaiHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Coleg MorgannwygHigher EducationUndergraduateIELTS
Coleg MorgannwygHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
College of Estate ManagementHigher EducationUndergraduateIELTS
College of Estate ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
College of Petroleum and Energy Studies, The Oxford Princeton ProgrammeHigher EducationUnknownIELTS
College of Ripon and York St JohnHigher EducationUnknownIELTS
Cornwall CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Cornwall CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Cornwall College – St AustellHigher EducationUnknownIELTS
Cornwall College with Duchy CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Courtauld Institute of Art (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
Courtauld Institute of Art (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
Coventry UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Coventry UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Coventry UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Coventry UniversityHigher EducationMBAIELTS
Coventry University, Faculty of Business, Environment and SocietyHigher EducationUndergraduateIELTS
Coventry University, Faculty of Business, Environment and SocietyHigher EducationPostgraduateIELTS
Coventry University, Faculty of Engineering and ComputingHigher EducationUndergraduateIELTS
Coventry University, Faculty of Engineering and ComputingHigher EducationPostgraduateIELTS
Coventry University, Faculty of Health and Life SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Coventry University, Faculty of Health and Life SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Coventry University, School of Art and DesignHigher EducationUndergraduateIELTS
Coventry University, School of Art and DesignHigher EducationPostgraduateIELTS
Coventry University, School of Lifelong LearningHigher EducationPostgraduateIELTS
Cranfield UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Cranfield UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Cranfield UniversityHigher EducationMBAIELTS
Cranfield University – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Cranfield University, Cranfield Defence and SecurityHigher EducationPostgraduateIELTS
Cranfield University, School of EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Cranfield University, School of ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
Cranfield University, School of ManagementHigher EducationMBAIELTS
Craven CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Croydon CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Croydon CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Croydon CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Cumbria Institute of ArtsHigher EducationUnknownIELTS
David Game CollegeHigher EducationUnknownIELTS
De Montfort UniversityHigher EducationUnknownIELTS
De Montfort University, Faculty of Business and LawHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
De Montfort University, Faculty of Business and LawHigher EducationUndergraduateIELTS
De Montfort University, Faculty of Business and LawHigher EducationPostgraduateIELTS
De Montfort University, Faculty of Business and LawHigher EducationMBAIELTS
Dearne Valley CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Dell CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Department for Continuing Education, University of OxfordHigher EducationUnknownIELTS
Dewsbury CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Doncaster College University CentreHigher EducationUndergraduateIELTS
Doncaster College University CentreHigher EducationPostgraduateIELTS
Doncaster College University CentreHigher EducationMBAIELTS
Doncaster College University CentreHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Dudley College of TechnologyHigher EducationUnknownIELTS
Dumfries and Galloway CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Duncan of Jordanstone College of Art & DesignHigher EducationUnknownIELTS
Dundee CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Dundee CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Durham UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Durham UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Durham UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Durham UniversityHigher EducationMBAIELTS
Durham University Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Durham University Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Durham University, Durham Law SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Durham University, School of Modern Languages and CulturesHigher EducationPostgraduateIELTS
East 15 Acting SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
East Berkshire CollegeHigher EducationUnknownIELTS
East Kent CollegeHigher EducationUnknownIELTS
East Kent CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
East Lancashire Institute of Higher EducationHigher EducationUnknownIELTS
East Riding CollegeHigher EducationUnknownIELTS
East Sussex College GroupHigher EducationUndergraduateIELTS
East Sussex College GroupHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
East Sussex College GroupHigher EducationPostgraduateIELTS
Edge Hill UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Edge Hill UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Edge Hill UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Edge Hill UniversityHigher EducationMBAIELTS
Edinburgh Business School (Heriot-Watt University)Higher EducationUnknownIELTS
Edinburgh College of ArtHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Edinburgh College of ArtHigher EducationUndergraduateIELTS
Edinburgh College of ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
Edinburgh International College at Edinburgh Napier UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Edinburgh Napier UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Edinburgh Napier UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Edinburgh Napier University – Faculty of Engineering, Computing & Creative IndustriesHigher EducationPostgraduateIELTS
Edinburgh Napier University – Faculty of Engineering, Computing & Creative IndustriesHigher EducationUndergraduateIELTS
Edinburgh Napier University – School of Arts and Creative Industries – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Edinburgh Napier University Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Edinburgh Napier University Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Edinburgh Napier University, Faculty of Health, Life & Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Edinburgh Napier University, Faculty of Health, Life & Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Edinburgh’s Telford CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Education First (EF), Brittin CollegeHigher EducationUnknownIELTS
EIT Digital Master SchoolHigher EducationUnknownIELTS
English Language Study Unit Loughborough UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
English Language Study Unit Loughborough UniversityHigher EducationMBAIELTS
English Language Study Unit Loughborough UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
English Language Study Unit Loughborough UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
European Business School LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
European Business School LondonHigher EducationMBAIELTS
European Business School LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
European Business School LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
European School of EconomicsHigher EducationUnknownIELTS
European School of OsteopathyHigher EducationUndergraduateIELTS
European University, LondonHigher EducationMBAIELTS
European University, LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
European University, LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
Excel CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Excel CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Excel CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Excel CollegeHigher EducationMBAIELTS
Exeter CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Exeter CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Exeter CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Falmouth UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Falmouth UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Falmouth UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Farnborough College of TechnologyHigher EducationUndergraduateIELTS
Farnborough College of TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Filton CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Florence Nightingale School of Nursing and MidwiferyHigher EducationUndergraduateIELTS
Florence Nightingale School of Nursing and MidwiferyHigher EducationPostgraduateIELTS
Foundation Campus, CoventryHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Foundation Campus, CoventryHigher EducationUndergraduateIELTS
Franciscan Study CentreHigher EducationPostgraduateIELTS
Franciscan Study CentreHigher EducationUndergraduateIELTS
Future Training InternationalHigher EducationUndergraduateIELTS
Future Training InternationalHigher EducationPostgraduateIELTS
Gemological Institute of America (GIA), LondonHigher EducationUnknownIELTS
General English ProgrammeHigher EducationUnknownIELTS
Girne American University CanterburyHigher EducationUndergraduateIELTS
Glamorgan Centre for Art and Design TechnologyHigher EducationUnknownIELTS
Glasgow Caledonian UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Glasgow Caledonian UniversityHigher EducationMBAIELTS
Glasgow Caledonian UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Glasgow Caledonian University, School for Business and SocietyHigher EducationUndergraduateIELTS
Glasgow Caledonian University, School for Business and SocietyHigher EducationPostgraduateIELTS
Glasgow Caledonian University, School of Engineering and Built EnvironmentHigher EducationUndergraduateIELTS
Glasgow Caledonian University, School of Engineering and Built EnvironmentHigher EducationPostgraduateIELTS
Glasgow Caledonian University, School of Health and Life SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Glasgow Caledonian University, School of Health and Life SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Glasgow School of ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
Glasgow School of ArtHigher EducationUndergraduateIELTS
Global Banking SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Global Banking SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Glynd?r UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Glynd?r UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Glynd?r UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Glynd?r UniversityHigher EducationMBAIELTS
Glynd?r University LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
Glynd?r University LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Glynd?r University LondonHigher EducationMBAIELTS
Goldsmith International Business SchoolHigher EducationUnknownIELTS
Goldsmiths, University of LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Goldsmiths, University of LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
Goldsmiths, University of LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Goldsmiths, University of London, Centre for Cultural StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
Goldsmiths, University of London, Department of AnthropologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Goldsmiths, University of London, Department of ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
Goldsmiths, University of London, Department of ComputingHigher EducationPostgraduateIELTS
Goldsmiths, University of London, Department of DesignHigher EducationPostgraduateIELTS
Goldsmiths, University of London, Department of English & Comparative LiteratureHigher EducationPostgraduateIELTS
Goldsmiths, University of London, Department of Media & CommunicationsHigher EducationPostgraduateIELTS
Goldsmiths, University of London, Department of Visual CulturesHigher EducationPostgraduateIELTS
Goldsmiths, University of London, Institute for Creative & Cultural EntrepreneurshipHigher EducationPostgraduateIELTS
Gower College SwanseaHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Grafton College of Management SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Greenwich School of ManagementHigher EducationMBAIELTS
Greenwich School of ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
Greenwich School of ManagementHigher EducationUndergraduateIELTS
Grimsby Institute of Further & Higher EducationHigher EducationUnknownIELTS
Guildford College of Further and Higher EducationHigher EducationUndergraduateIELTS
Guildford College of Further and Higher EducationHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Guildhall School of Music and DramaHigher EducationPostgraduateIELTS
Guildhall School of Music and DramaHigher EducationUndergraduateIELTS
Guildhall School of Music and DramaHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Gwent College of Higher EducationHigher EducationUnknownIELTS
Halton CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Harper Adams University CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Harper Adams University CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Harper Adams University CollegeHigher EducationMBAIELTS
Hartpury CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Hartpury CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Hartpury CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Havering College of Further and Higher EducationHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Henley Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Henley Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
Henley College CoventryHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Hereford College of ArtsHigher EducationUnknownIELTS
Hereford College of ArtsHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Heriot-Watt UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Heriot-Watt UniversityHigher EducationMBAIELTS
Heriot-Watt UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Heriot-Watt UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Heriot-Watt University – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Heriot-Watt University, School of Management and LanguagesHigher EducationPostgraduateIELTS
Hertford Regional College (Ware Centre)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
Hertfordshire International College of Business and Technology (HIBT)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
Heythrop College (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
Heythrop College (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
Highbury College, PortsmouthHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Highbury College, PortsmouthHigher EducationUndergraduateIELTS
Holborn CollegeHigher EducationMBAIELTS
Holborn CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Holborn CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Holborn CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Hopwood Hall CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Hopwood Hall CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Hull CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Hull CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Hull York Medical SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Hult International Business School, LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
Hult International Business School, LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Hult International Business School, LondonHigher EducationMBAIELTS
Huntingdonshire Regional CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
IFS School of FinanceHigher EducationUndergraduateIELTS
Impact International CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Impact International CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Imperial College at WyeHigher EducationUnknownIELTS
Imperial College Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
Imperial College Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Imperial College LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Imperial College LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
Imperial College London – Faculty of MedicineHigher EducationUndergraduateIELTS
Imperial College London – School of Life SciencesHigher EducationUnknownIELTS
Independent College DublinHigher EducationUndergraduateIELTS
Independent College DublinHigher EducationPostgraduateIELTS
Institute of Commonwealth Studies (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
International College Portsmouth at the University of PortsmouthHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
International College Wales Swansea at University of SwanseaHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO Manchester IPW Manchester Metropolitan UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO Manchester IPW, the University of ManchesterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO Partnership – City University LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO Partnership – Newcastle UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO Partnership – Queen’s University BelfastHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO Partnership – University of East Anglia, LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO Partnership – University of ExeterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO Partnership – University of ManchesterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO Partnership Scotland – Glasgow Caledonian UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO St Georges, University of LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
INTO University of GloucestershireHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Islamic College for Advanced StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
Islamic College for Advanced StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
Isle of Wight CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Isle of Wight CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Isle of Wight CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Istituto Marangoni LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
John Leggott CollegeHigher EducationUnknownIELTS
K CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
K CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Kaplan International Colleges, UKHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Kaplan International Colleges, UKHigher EducationPostgraduateIELTS
Keele UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Keele UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Keele UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Keele UniversityHigher EducationMBAIELTS
Keele University, Faculty of Humanities and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Keele University, Faculty of Natural SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Kensington College of BusinessHigher EducationUnknownIELTS
KIC University of the West of EnglandHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
KIC University of the West of EnglandHigher EducationUndergraduateIELTS
Kidderminster CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
King’s College London (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
King’s College London (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
King’s College London, School of Biomedical Sciences (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
King’s College London, School of Biomedical Sciences (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
King’s College London, School of Law (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
King’s College London, School of Law (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
King’s College London, School of Medicine (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
King’s College London, School of Medicine (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
King’s College London, School of Natural & Mathematical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
King’s College London, School of Natural & Mathematical SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
King’s College London, School of Nursing & MidwiferyHigher EducationPostgraduateIELTS
King’s College London, School of Nursing & MidwiferyHigher EducationUndergraduateIELTS
King’s College London, School of Social Science & Public Policy (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
King’s College London, School of Social Science & Public Policy (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
King’s College London, Undergraduate Summer SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Kingston UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Kingston UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Kingston UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Kingston UniversityHigher EducationMBAIELTS
Kingston University – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Kingston University, Faculty of Art, Design and ArchitectureHigher EducationPostgraduateIELTS
Kingston University, Faculty of Arts and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Kingston University, Faculty of Business and LawHigher EducationPostgraduateIELTS
Kingston University, Faculty of Health, Social Care and EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
Kingston University, Faculty of Science, Engineering and ComputingHigher EducationPostgraduateIELTS
Kirklees CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Lakes College, West CumbriaHigher EducationUnknownIELTS
Lancaster UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Lancaster UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Lancaster UniversityHigher EducationMBAIELTS
Lancaster UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Lancaster University Management SchoolHigher EducationMBAIELTS
Lancaster University Management SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Lancaster University, Faculty of Arts & Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Lancaster University, Faculty of Health & MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
Lancaster University, Faculty of Science & TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Leeds Beckett UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Leeds Beckett UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Leeds Beckett UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Leeds Beckett UniversityHigher EducationMBAIELTS
Leeds Beckett University – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Leeds Beckett University, Faculty of Business & LawHigher EducationUndergraduateIELTS
Leeds City CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Leeds College of ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
Leeds College of ArtHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Leeds College of ArtHigher EducationUndergraduateIELTS
Leeds College of BuildingHigher EducationUnknownIELTS
Leeds College of MusicHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Leeds College of MusicHigher EducationPostgraduateIELTS
Leeds College of MusicHigher EducationUndergraduateIELTS
Leeds International Study CentreHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Leeds International Study CentreHigher EducationUndergraduateIELTS
Leeds Trinity UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Leeds Trinity UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Leeds Trinity UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Leeds University Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Leeds University Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Leeds University Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
Leicester College Abbey Park CampusHigher EducationUnknownIELTS
Lewisham CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Limkokwing University of Creative Technology, London CampusHigher EducationUnknownIELTS
Lincoln CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Lincoln CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Liverpool Community CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Liverpool Hope UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Liverpool Hope UniversityHigher EducationMBAIELTS
Liverpool Hope UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Liverpool Hope University Business School and the Department of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
Liverpool Hope University, Faculty of Arts and HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
Liverpool Hope University, Faculty of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
Liverpool Hope University, Faculty of Sciences and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Liverpool Institute for Performing ArtsHigher EducationUnknownIELTS
Liverpool John Moores UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Liverpool John Moores UniversityHigher EducationMBAIELTS
Liverpool John Moores UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Liverpool John Moores UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
London Academy Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
London Academy Business SchoolHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
London Academy of Management SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
London Academy of Management SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
London Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
London Centre for Fashion StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
London Centre for Fashion StudiesHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
London College of AccountancyHigher EducationUndergraduateIELTS
London College of Business and ComputingHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
London College, University College KensingtonHigher EducationPostgraduateIELTS
London College, University College KensingtonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
London College, University College KensingtonHigher EducationUndergraduateIELTS
London College, University College KensingtonHigher EducationMBAIELTS
London Contemporary Dance SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
London Contemporary Dance SchoolHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
London Contemporary Dance SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
London Electronics CollegeHigher EducationUnknownIELTS
London Film SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
London Foundation CampusHigher EducationUndergraduateIELTS
London International College of Business and TechnologyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
London Metropolitan UniversityHigher EducationMBAIELTS
London Metropolitan UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
London Metropolitan UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
London Metropolitan UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
London Metropolitan University, Faculty of Business and LawHigher EducationPostgraduateIELTS
London Metropolitan University, Faculty of Life Sciences and ComputingHigher EducationPostgraduateIELTS
London Metropolitan University, Faculty of Social Sciences and HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Business and FinanceHigher EducationMBAIELTS
London School of Business and FinanceHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Business and ManagementHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Business and ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of CommerceHigher EducationUnknownIELTS
London School of Economics and Political Science (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of AccountingHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of AccountingHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of AnthropologyHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of AnthropologyHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of Economic HistoryHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of Economic HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of Economic History – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of EconomicsHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of FinanceHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of Geography and EnvironmentHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of Geography and EnvironmentHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of GovernmentHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of GovernmentHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of International DevelopmentHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of International HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of International HistoryHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of International RelationsHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of International RelationsHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of LawHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of ManagementHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of MathematicsHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of MathematicsHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of Media and CommunicationsHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of Philosophy, Logic and Scientific MethodHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of Philosophy, Logic and Scientific MethodHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of Social PolicyHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of Social PolicyHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of SociologyHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of SociologyHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of StatisticsHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Department of StatisticsHigher EducationUndergraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, European InstituteHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Gender InstituteHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, IDEASHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Institute of Social PsychologyHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, LSE CitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Economics and Political Science, Methodology InstituteHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Hygiene and Tropical MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of Management EducationHigher EducationUnknownIELTS
London School of Science TechnologyHigher EducationUnknownIELTS
London School of TheologyHigher EducationPostgraduateIELTS
London School of TheologyHigher EducationUndergraduateIELTS
London South Bank UniversityHigher EducationMBAIELTS
London South Bank UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
London South Bank UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
London South Bank UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Loughborough CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Loughborough CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Loughborough UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Loughborough UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Loughborough UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough UniversityHigher EducationMBAIELTS
Loughborough University, Department of Aeronautical and Automotive EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Department of Chemical EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Department of ChemistryHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Department of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Department of English and DramaHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Department of GeographyHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Department of MaterialsHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Department of Mathematical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Department of PhysicsHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Department of Politics, History and International RelationsHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Department of Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, Design SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, School of Business and EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, School of Civil and Building EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, School of Electronic, Electrical and Systems EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, School of Mechanical and Manufacturing EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, School of Sport, Exercise and Health SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Loughborough University, School of the ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
Lowestoft CollegeHigher EducationUnknownIELTS
LSE-PKU Summer School 2016Higher EducationUnknownIELTS
Manchester Business School (The University of Manchester)Higher EducationMBAIELTS
Manchester Business School (The University of Manchester)Higher EducationPostgraduateIELTS
Manchester Business School (The University of Manchester)Higher EducationUndergraduateIELTS
Manchester College of IT & BusinessHigher EducationUnknownIELTS
Manchester Metropolitan UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Manchester Metropolitan UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Manchester Metropolitan UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Manchester Metropolitan UniversityHigher EducationMBAIELTS
Medway School of PharmacyHigher EducationPostgraduateIELTS
Memorial University of Newfoundland, Harlow CampusHigher EducationUndergraduateIELTS
Memorial University of Newfoundland, Harlow CampusHigher EducationGraduateIELTS
Mid-Cheshire CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Middlesex UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Middlesex UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Middlesex UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Middlesex UniversityHigher EducationMBAIELTS
Middlesex University, Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Middlesex University, School of Art and DesignHigher EducationPostgraduateIELTS
Middlesex University, School of Health and EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
Middlesex University, School of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
Middlesex University, School of Media and Performing ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
Middlesex University, School of Science and TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Midlands Academy of Business and TechnologyHigher EducationUnknownIELTS
Milton Keynes CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Motherwell CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Mountbatten Institute, LondonHigher EducationGraduateIELTS
Myerscough CollegeHigher EducationUnknownIELTS
NCI University in LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
NCI University in LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Neath Port Talbot CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Nescot CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
New College Durham Framwellgate Moor SiteHigher EducationUnknownIELTS
New College NottinghamHigher EducationUndergraduateIELTS
New College NottinghamHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
New College of the HumanitiesHigher EducationGraduateIELTS
New College of the HumanitiesHigher EducationUndergraduateIELTS
New London CollegeHigher EducationMBAIELTS
New London CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
New London CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Newcastle BiomedicineHigher EducationUnknownIELTS
Newcastle College Ryehill CampusHigher EducationUndergraduateIELTS
Newcastle College Ryehill CampusHigher EducationMBAIELTS
Newcastle College Ryehill CampusHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Newcastle UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Newcastle UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Newcastle UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Newcastle UniversityHigher EducationMBAIELTS
Newcastle University, School of Education, Communication and Language SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Newcastle University, School of Geography, Politics and SociologyHigher EducationUndergraduateIELTS
Newcastle University, School of History, Classics and ArchaeologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Newcastle University, School of Marine Science and TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Newcastle University, School of Mechanical and Systems EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Newcastle-under-Lyme CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Newcastle-under-Lyme CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Newham College of Further EducationHigher EducationUnknownIELTS
Newman University College BirminghamHigher EducationUnknownIELTS
North East Surrey College of TechnologyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
North East Surrey College of TechnologyHigher EducationUndergraduateIELTS
North East Worcestershire CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
North East Worcestershire CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
North Lindsey CollegeHigher EducationUnknownIELTS
North Warwickshire & Hinckley CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Northbrook College, SussexHigher EducationPostgraduateIELTS
Northbrook College, SussexHigher EducationUndergraduateIELTS
Northern School of Contemporary DanceHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Northern School of Contemporary DanceHigher EducationUndergraduateIELTS
Northern School of Contemporary DanceHigher EducationPostgraduateIELTS
Northumbria UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Northumbria UniversityHigher EducationMBAIELTS
Northumbria UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Northumbria UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Norton Radstock CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Norwich City College of Further and Higher EducationHigher EducationUndergraduateIELTS
Norwich City College of Further and Higher EducationHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Norwich University of the ArtsHigher EducationUndergraduateIELTS
Norwich University of the ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
Norwich University of the ArtsHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Nottingham (Kaplan) Law SchoolHigher EducationUnknownIELTS
Nottingham Trent UniversityHigher EducationMBAIELTS
Nottingham Trent UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Nottingham Trent UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Nottingham Trent UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Nottingham Trent University, Nottingham Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
Oaklands College – St Albans City CampusHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Oldham CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Opus LearningHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Oriel College, University of OxfordHigher EducationUndergraduateIELTS
Oxford & Cherwell Valley College City Centre CampusHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Oxford Brookes UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Oxford Brookes UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Oxford Brookes UniversityHigher EducationMBAIELTS
Oxford Brookes UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Oxford Brookes University, Faculty of BusinessHigher EducationPostgraduateIELTS
Oxford Brookes University, Faculty of Health and Life SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Oxford Brookes University, Faculty of Humanities and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Oxford Brookes University, Faculty of Technology, Design and EnvironmentHigher EducationPostgraduateIELTS
Oxford Brookes University, Westminster Institute of EducationHigher EducationUndergraduateIELTS
Oxford Brookes University, Westminster Institute of EducationHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Oxford Brookes University, Westminster Institute of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
Pembrokeshire CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Pembrokeshire CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Peninsula College of Medicine & DentistryHigher EducationPostgraduateIELTS
Peninsula College of Medicine & DentistryHigher EducationUndergraduateIELTS
Perth CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Perth CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Peterborough Regional CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Plymouth College of ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
Plymouth College of ArtHigher EducationUndergraduateIELTS
Plymouth College of ArtHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Plymouth University International CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Plymouth University International CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Plymouth University International CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Queen Margaret University, EdinburghHigher EducationUndergraduateIELTS
Queen Margaret University, EdinburghHigher EducationPostgraduateIELTS
Queen Margaret University, School of Arts, Social Sciences and ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
Queen Margaret University, School of Health SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Queen Mary (University of London)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
Queen Mary (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
Queen Mary (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
Queen Mary (University of London) – School of LawHigher EducationUndergraduateIELTS
Queen Mary (University of London) – School of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
Queen’s University BelfastHigher EducationPostgraduateIELTS
Queen’s University BelfastHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Queen’s University BelfastHigher EducationUndergraduateIELTS
Queen’s University Belfast – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Queen’s University Belfast, School of Medicine, Dentistry and Biomedical SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Queensbury CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Rambert School of Ballet and Contemporary DanceHigher EducationUndergraduateIELTS
Rambert School of Ballet and Contemporary DanceHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
RavensbourneHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
RavensbourneHigher EducationUndergraduateIELTS
RavensbourneHigher EducationPostgraduateIELTS
Regent’s American College LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
Regent’s American College LondonHigher EducationUnknownIELTS
Regent’s Business School LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
Regent’s Business School LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Regent’s Business School LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Regent’s Business School LondonHigher EducationMBAIELTS
Regents International Study CentreHigher EducationUnknownIELTS
Regent’s School of Drama, Film & Media (RSDFM)Higher EducationPostgraduateIELTS
Regent’s School of Drama, Film & Media (RSDFM)Higher EducationUndergraduateIELTS
Regent’s School of Fashion and DesignHigher EducationUndergraduateIELTS
Regent’s School of Psychotherapy & PsychologyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Regent’s School of Psychotherapy & PsychologyHigher EducationUndergraduateIELTS
Regent’s School of Psychotherapy & PsychologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Richmond Adult Community CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Richmond Adult Community CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Richmond, the American International University in LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
Richmond, the American International University in LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Robert Gordon UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Robert Gordon UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Rose Bruford CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Rose Bruford CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Rose Bruford CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Rotherham College of Arts and TechnologyHigher EducationUnknownIELTS
Royal Academy of DanceHigher EducationUnknownIELTS
Royal Academy of MusicHigher EducationPostgraduateIELTS
Royal Academy of MusicHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Royal Academy of MusicHigher EducationUndergraduateIELTS
Royal Agricultural CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Royal Agricultural CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Royal Agricultural CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Royal College of ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
Royal College of MusicHigher EducationPostgraduateIELTS
Royal College of MusicHigher EducationUndergraduateIELTS
Royal College of Veterinary SurgeonsHigher EducationUnknownIELTS
Royal Conservatoire of ScotlandHigher EducationPostgraduateIELTS
Royal Conservatoire of ScotlandHigher EducationUndergraduateIELTS
Royal Conservatoire of ScotlandHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Royal Holloway (University of London)Higher EducationMBAIELTS
Royal Holloway (University of London)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
Royal Holloway (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
Royal Holloway (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
Royal Holloway (University of London), Department of HistoryHigher EducationUndergraduateIELTS
Royal Holloway (University of London), Department of Politics & International RelationsHigher EducationUndergraduateIELTS
Royal Holloway (University of London), Department of Social WorkHigher EducationPostgraduateIELTS
Royal Holloway (University of London), Information Security GroupHigher EducationPostgraduateIELTS
Royal Northern College of MusicHigher EducationUndergraduateIELTS
Royal Northern College of MusicHigher EducationPostgraduateIELTS
Royal Veterinary College (University of London)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
Royal Veterinary College (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
Royal Veterinary College (University of London)Higher EducationUndergraduateIELTS
Royal Welsh College of Music and DramaHigher EducationUndergraduateIELTS
Royal Welsh College of Music and DramaHigher EducationPostgraduateIELTS
Runshaw CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Ruskin College OxfordHigher EducationUnknownIELTS
SAE InstituteHigher EducationUndergraduateIELTS
SAE InstituteHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Said Business School, University of OxfordHigher EducationMBAIELTS
Said Business School, University of OxfordHigher EducationUndergraduateIELTS
Said Business School, University of OxfordHigher EducationPostgraduateIELTS
Sandwell College (South)Higher EducationUnknownIELTS
Schiller International UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Schiller International UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
School of Advanced Study (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
School of Oriental and African Studies (SOAS)Higher EducationPostgraduateIELTS
School of Oriental and African Studies (SOAS)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
School of Oriental and African Studies (SOAS)Higher EducationUndergraduateIELTS
School of Oriental and African Studies (SOAS) – Faculty of Arts and HumanitiesHigher EducationUndergraduateIELTS
School of Oriental and African Studies (SOAS) – Faculty of Arts and HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
School of Oriental and African Studies (SOAS) – Faculty of Languages and CulturesHigher EducationPostgraduateIELTS
School of Oriental and African Studies (SOAS) – Faculty of Languages and CulturesHigher EducationUndergraduateIELTS
School of Oriental and African Studies (SOAS) – Faculty of Law and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
School of Oriental and African Studies (SOAS) – Faculty of Law and Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
School of Pharmacy (University of London)Higher EducationPostgraduateIELTS
School of Pharmacy (University of London)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
Sheffield CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Sheffield CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Sheffield Hallam UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Sheffield Hallam UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Sheffield Hallam UniversityHigher EducationMBAIELTS
Sheffield Hallam University, Faculty of Arts, Computing, Engineering and SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Sheffield Hallam University, Faculty of Development and SocietyHigher EducationPostgraduateIELTS
Sheffield Hallam University, Faculty of Health and WellbeingHigher EducationPostgraduateIELTS
Sheffield Hallam University, Sheffield Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Sheffield Teaching HospitalHigher EducationUnknownIELTS
Shrewsbury College of Arts and TechnologyHigher EducationUndergraduateIELTS
Shrewsbury College of Arts and TechnologyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Somerset CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Somerset CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
South & City College BirminghamHigher EducationUnknownIELTS
South Birmingham College Hall Green CentreHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
South Cheshire CollegeHigher EducationUnknownIELTS
South Devon CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
South Devon CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
South Downs CollegeHigher EducationUnknownIELTS
South Eastern Regional College, Lisburn (SERC)Higher EducationUnknownIELTS
South Essex College of Further & Higher EducationHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
South Essex College of Further & Higher EducationHigher EducationUndergraduateIELTS
South Lanarkshire CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
South Lanarkshire CollegeHigher EducationUnknownIELTS
South Leicestershire CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
South London CollegeHigher EducationUnknownIELTS
South Thames CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
South Thames CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
South Tyneside CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Southampton Solent UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Southampton Solent UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Southport CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Southport CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Southwark CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Sparsholt College, HampshireHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Sparsholt College, HampshireHigher EducationUndergraduateIELTS
Sparsholt College, HampshireHigher EducationPostgraduateIELTS
SRUC – Scotland’s Rural CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
SRUC – Scotland’s Rural CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
SRUC – Scotland’s Rural CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
St George’s, University of LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
St George’s, University of LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
St Helens College Town Centre CampusHigher EducationUnknownIELTS
St John’s College, NottinghamHigher EducationPostgraduateIELTS
St John’s College, NottinghamHigher EducationUndergraduateIELTS
St Mary’s University College TwickenhamHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
St Mary’s University College TwickenhamHigher EducationPostgraduateIELTS
St Mary’s University College TwickenhamHigher EducationUndergraduateIELTS
St Patrick’s College LondonHigher EducationUnknownIELTS
Stafford CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Staffordshire UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Staffordshire UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Staffordshire UniversityHigher EducationMBAIELTS
Staffordshire UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Staffordshire University – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Staffordshire University Regional FederationHigher EducationUnknownIELTS
Stephenson College CoalvilleHigher EducationUnknownIELTS
Stevenson College EdinburghHigher EducationUnknownIELTS
Stockport College of Further & Higher EducationHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Stockport College of Further & Higher EducationHigher EducationUndergraduateIELTS
Stourbridge CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Stranmillis University CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Stratford-upon-Avon CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Strode CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Suffolk New CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Swansea Metropolitan University of Wales Trinity St. DavidHigher EducationUndergraduateIELTS
Swansea Metropolitan University of Wales Trinity St. DavidHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Swansea Metropolitan University of Wales Trinity St. DavidHigher EducationMBAIELTS
Swansea Metropolitan University of Wales Trinity St. DavidHigher EducationPostgraduateIELTS
Swansea UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Swansea UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Swansea UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Swansea UniversityHigher EducationMBAIELTS
Swansea University – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Swansea University, College of LawHigher EducationUndergraduateIELTS
Swansea University, College of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
Swansea University, College of MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
Swansea University, College of MedicineHigher EducationUndergraduateIELTS
Swansea University, Science without BordersHigher EducationUndergraduateIELTS
Swindon CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Swindon CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Tameside College Ashton CentreHigher EducationUndergraduateIELTS
Tameside College Ashton CentreHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Teesside UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Teesside UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Teesside UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Teesside University, School of Arts & MediaHigher EducationPostgraduateIELTS
Teesside University, School of ComputingHigher EducationPostgraduateIELTS
Teesside University, School of Health & Social CareHigher EducationPostgraduateIELTS
Teesside University, School of Science & EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Teesside University, School of Social Sciences & LawHigher EducationPostgraduateIELTS
Teesside University, Teesside Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Telford College of Arts and TechnologyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
The Arts University College at BournemouthHigher EducationUndergraduateIELTS
The Arts University College at BournemouthHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
The Arts University College at BournemouthHigher EducationPostgraduateIELTS
The Circus SpaceHigher EducationUndergraduateIELTS
The Circus SpaceHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
The College of LawHigher EducationUnknownIELTS
The Institute for the Study of the Americas (University of London)Higher EducationUnknownIELTS
The Manchester College (32409)Higher EducationUnknownIELTS
The Open UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
The Open UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
The Solihull CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
The Solihull CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
The University of Law – BirminghamHigher EducationPostgraduateIELTS
The University of Law – BristolHigher EducationPostgraduateIELTS
The University of Law – ChesterHigher EducationPostgraduateIELTS
The University of Law – ExeterHigher EducationPostgraduateIELTS
The University of Law – GuildfordHigher EducationPostgraduateIELTS
The University of Law – LeedsHigher EducationPostgraduateIELTS
The University of Law – London BloomsburyHigher EducationPostgraduateIELTS
The University of Law – London BloomsburyHigher EducationUndergraduateIELTS
The University of Law – London MoorgateHigher EducationPostgraduateIELTS
The University of Law – ManchesterHigher EducationPostgraduateIELTS
Totton CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Trafford CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Trinity College of MusicHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Trinity College of MusicHigher EducationPostgraduateIELTS
Trinity College of MusicHigher EducationUndergraduateIELTS
Trinity Laban Conservatoire of Music and DanceHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Trinity Laban Conservatoire of Music and DanceHigher EducationPostgraduateIELTS
Trinity Laban Conservatoire of Music and DanceHigher EducationUndergraduateIELTS
TRIUM Executive MBA, London School of EconomicsHigher EducationMBAIELTS
Truro CollegeHigher EducationUnknownIELTS
UK College of Business and ComputingHigher EducationUnknownIELTS
University Centre YeovilHigher EducationUndergraduateIELTS
University College BirminghamHigher EducationUndergraduateIELTS
University College BirminghamHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University College BirminghamHigher EducationPostgraduateIELTS
University College London (UCL)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
University College London (UCL)Higher EducationUndergraduateIELTS
University College London (UCL)Higher EducationPostgraduateIELTS
University College London (UCL), Department of Earth SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University College London (UCL), School of Life and Medical SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University College London (UCL), School of Life and Medical SciencesHigher EducationUnknownIELTS
University College London (UCL), School of Slavonic and East European StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
University College London (UCL), School of Slavonic and East European StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University College London, Institute of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
University College London, Institute of EducationHigher EducationMBAIELTS
University College Plymouth – St Mark & St JohnHigher EducationUndergraduateIELTS
University College Plymouth – St Mark & St JohnHigher EducationPostgraduateIELTS
University for the Creative Arts, CanterburyHigher EducationPostgraduateIELTS
University for the Creative Arts, CanterburyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University for the Creative Arts, CanterburyHigher EducationUndergraduateIELTS
University for the Creative Arts, EpsomHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University for the Creative Arts, EpsomHigher EducationUndergraduateIELTS
University for the Creative Arts, EpsomHigher EducationPostgraduateIELTS
University for the Creative Arts, FarnhamHigher EducationUndergraduateIELTS
University for the Creative Arts, FarnhamHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University for the Creative Arts, FarnhamHigher EducationPostgraduateIELTS
University for the Creative Arts, MaidstoneHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University for the Creative Arts, MaidstoneHigher EducationUndergraduateIELTS
University for the Creative Arts, MaidstoneHigher EducationPostgraduateIELTS
University for the Creative Arts, RochesterHigher EducationUndergraduateIELTS
University for the Creative Arts, RochesterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University for the Creative Arts, RochesterHigher EducationPostgraduateIELTS
University of AberdeenHigher EducationUndergraduateIELTS
University of AberdeenHigher EducationPostgraduateIELTS
University of AberdeenHigher EducationMBAIELTS
University of AberdeenHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Aberdeen, College of Arts and Social ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Aberdeen, College of Life Sciences and MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Aberdeen, College of Physical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Abertay DundeeHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Abertay DundeeHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Abertay DundeeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Abertay Dundee, Dundee Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Abertay Dundee, School of Arts, Media and Computer GamesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Abertay Dundee, School of Contemporary SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Abertay Dundee, School of Science, Engineering and TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Abertay Dundee, School of Social and Health SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BathHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of BathHigher EducationMBAIELTS
University of BathHigher EducationUndergraduateIELTS
University of BathHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Bath, Faculty of Humanities & Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Bath, Faculty of ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Bath, School of Management Graduate DivisionHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BedfordshireHigher EducationUndergraduateIELTS
University of BedfordshireHigher EducationMBAIELTS
University of BedfordshireHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BedfordshireHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Bedfordshire Business SchoolHigher EducationUnknownIELTS
University of Bedfordshire, Faculty of Creative Arts, Technologies & ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BirminghamHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BirminghamHigher EducationUndergraduateIELTS
University of BirminghamHigher EducationMBAIELTS
University of BirminghamHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Birmingham College of Medical & Dental SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham College of Medical & Dental SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Birmingham, Birmingham Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, Birmingham Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Birmingham, Birmingham Law SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, Life and Environmental SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, Life and Environmental SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Birmingham, School of BiosciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Cancer SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Civil EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Clinical and Experimental MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of DentistryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Electronic, Electrical and Computer EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of English, Drama and American & Canadian StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of English, Drama and American & Canadian StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Birmingham, School of Geography, Earth and Environmental SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Government and SocietyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Health and Population SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of History and CulturesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Birmingham, School of History and CulturesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Languages, Cultures, Art History and MusicHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Birmingham, School of MathematicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of MathematicsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Birmingham, School of Mechanical EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Metallurgy and MaterialsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Philosophy, Theology and ReligionHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Philosophy, Theology and ReligionHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Birmingham, School of Physics and AstronomyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Birmingham, School of Social PolicyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BoltonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of BoltonHigher EducationUndergraduateIELTS
University of BoltonHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BradfordHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BradfordHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of BradfordHigher EducationMBAIELTS
University of BradfordHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Bradford – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Bradford, School of Health StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Bradford, School of Health StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Bradford, School of Life SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BrightonHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BrightonHigher EducationUndergraduateIELTS
University of BrightonHigher EducationMBAIELTS
University of BrightonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Brighton and Sussex Medical CentreHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Brighton, Brighton Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Brighton, Centre for Collaboration and PartnershipHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Brighton, College of Arts and HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Brighton, School of Computing, Engineering and MathematicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Brighton, School of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Brighton, School of Environment and TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Brighton, School of Health SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Brighton, School of Pharmacy and Biomolecular SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Brighton, School of Sport and Service ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BristolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BristolHigher EducationUndergraduateIELTS
University of BristolHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Bristol, Faculty of ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Bristol, Faculty of Medicine and DentistryHigher EducationUnknownIELTS
University of Bristol, Faculty of ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of BuckinghamHigher EducationUndergraduateIELTS
University of BuckinghamHigher EducationMBAIELTS
University of BuckinghamHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of BuckinghamHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Buckingham, Medical SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Buckingham, School of BusinessHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Buckingham, School of BusinessHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Buckingham, School of HumanitiesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Buckingham, School of HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Buckingham, School of LawHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Buckingham, School of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Buckingham, School of ScienceHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Buckingham, School of ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of CambridgeHigher EducationPostgraduateIELTS
University of CambridgeHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Cambridge School of Clinical MedicineHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Cambridge School of Clinical Medicine, Division of AnaesthesiaHigher EducationUnknownIELTS
University of Cambridge, Institute of Continuing EducationHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Cambridge, Judge Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Central LancashireHigher EducationMBAIELTS
University of Central LancashireHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Central LancashireHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Central LancashireHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Central Lancashire, School of Sport, Tourism and the OutdoorsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of ChesterHigher EducationPostgraduateIELTS
University of ChesterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of ChesterHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Chester, Faculty of Health and Social CareHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Chester, The Graduate SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of ChichesterHigher EducationPostgraduateIELTS
University of ChichesterHigher EducationUndergraduateIELTS
University of CumbriaHigher EducationPostgraduateIELTS
University of CumbriaHigher EducationUndergraduateIELTS
University of CumbriaHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Cumbria – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Cumbria, Faculty of the ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Cumbria, School of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of DerbyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of DerbyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of DerbyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of DerbyHigher EducationMBAIELTS
University of Derby, Buxton CampusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Derby, Faculty of Arts, Design and TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Derby, Faculty of Business, Computing and LawHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Derby, Faculty of Education, Health and SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of DundeeHigher EducationUndergraduateIELTS
University of DundeeHigher EducationPostgraduateIELTS
University of DundeeHigher EducationMBAIELTS
University of Dundee School of MedicineHigher EducationUnknownIELTS
University of East AngliaHigher EducationPostgraduateIELTS
University of East AngliaHigher EducationUndergraduateIELTS
University of East Anglia – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of East Anglia, Faculty of Arts and HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of East Anglia, Faculty of ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of East Anglia, Faculty of Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of East Anglia, Norwich Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
University of East LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
University of East LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
University of East LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of East LondonHigher EducationMBAIELTS
University of East London, Royal Docks Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
University of East London, School of Architecture, Computing and EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of East London, School of Art and Digital IndustriesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of East London, School of Health, Sport and BioscienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of East London, School of Law and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of East London, School of PsychologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of EdinburghHigher EducationPostgraduateIELTS
University of EdinburghHigher EducationMBAIELTS
University of EdinburghHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Edinburgh – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Edinburgh Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
University of Edinburgh Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Edinburgh Law SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Edinburgh, College of Humanities & Social ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Edinburgh, College of Science & EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Edinburgh, School of EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Edinburgh, School of GeoSciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Edinburgh, School of Health in Social ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Edinburgh, School of InformaticsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Edinburgh, School of Social and Political ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of EssexHigher EducationUndergraduateIELTS
University of EssexHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of EssexHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Essex, Faculty of HumanitiesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Essex, Faculty of Science and HealthHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Essex, Faculty of Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Essex, International AcademyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Essex, International AcademyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Essex, International AcademyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of ExeterHigher EducationUndergraduateIELTS
University of ExeterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of ExeterHigher EducationMBAIELTS
University of ExeterHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Exeter Business SchoolHigher EducationUnknownIELTS
University of Exeter, College of Engineering, Mathematics & Physical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Exeter, College of Life and Environmental SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Exeter, College of Social Sciences and International StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of GlasgowHigher EducationPostgraduateIELTS
University of GlasgowHigher EducationUndergraduateIELTS
University of GlasgowHigher EducationMBAIELTS
University of Glasgow – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Glasgow, School of MedicineHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Glasgow, School of MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Glasgow, School of Social and Political SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Glasgow, School of Veterinary MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
University of GloucestershireHigher EducationMBAIELTS
University of GloucestershireHigher EducationUndergraduateIELTS
University of GloucestershireHigher EducationPostgraduateIELTS
University of GloucestershireHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Gloucestershire, School of Business and ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Gloucestershire, School of Sport and ExerciseHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Gloucestershire, The Institute of Education and Public ServicesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Gloucestershire, The University Language Centre (CILC)Higher EducationUnknownIELTS
University of GreenwichHigher EducationUndergraduateIELTS
University of GreenwichHigher EducationPostgraduateIELTS
University of GreenwichHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of GreenwichHigher EducationMBAIELTS
University of Greenwich, Greenwich Maritime InstituteHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, Medway School of PharmacyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, Natural Resources InstituteHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, School of Architecture, Design & ConstructionHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, School of Architecture, Design & ConstructionHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Greenwich, School of Computing and Mathematical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, School of Computing and Mathematical SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Greenwich, School of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, School of EducationHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Greenwich, School of EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, School of EngineeringHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Greenwich, School of Health and Social CareHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, School of Health and Social CareHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Greenwich, School of Humanities and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, School of Humanities and Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Greenwich, School of ScienceHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Greenwich, School of ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, The Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Greenwich, The Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
University of HertfordshireHigher EducationPostgraduateIELTS
University of HertfordshireHigher EducationUndergraduateIELTS
University of HertfordshireHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of HertfordshireHigher EducationMBAIELTS
University of Hertfordshire, School of BusinessHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Hertfordshire, School of BusinessHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Hertfordshire, School of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Hertfordshire, School of Computer ScienceHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Hertfordshire, School of Engineering and TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Hertfordshire, School of Life and Medical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of HuddersfieldHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of HuddersfieldHigher EducationUnknownIELTS
University of HuddersfieldHigher EducationUndergraduateIELTS
University of HuddersfieldHigher EducationPostgraduateIELTS
University of HuddersfieldHigher EducationMBAIELTS
University of HullHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of HullHigher EducationPostgraduateIELTS
University of HullHigher EducationUndergraduateIELTS
University of HullHigher EducationMBAIELTS
University of Hull – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Hull, Faculty of Arts and Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Hull, Faculty of Science and EngineeringHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Hull, Hull University Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
University of KentHigher EducationPostgraduateIELTS
University of KentHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of KentHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury CampusHigher EducationUnknownIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, Centre for American StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, Centre for American StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, Centre for English and World LanguagesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, Centre for the Study of Higher EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, Centre for the Study of Higher EducationHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, Kent Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, Kent Law SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, Kent Law SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Anthropology and ConservationHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Anthropology and ConservationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of ArchitectureHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of ArchitectureHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of ArtsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of BiosciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of BiosciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of BiosciencesHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of ComputingHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of ComputingHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of ComputingHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of EconomicsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of EconomicsHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Engineering and Digital ArtsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Engineering and Digital ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Engineering and Digital ArtsHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of EnglishHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of EnglishHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of EnglishHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of European Cultures and LanguagesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of European Cultures and LanguagesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of European Cultures and LanguagesHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of HistoryHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of HistoryHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Mathematics, Statistics and Actuarial ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Mathematics, Statistics and Actuarial ScienceHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Physical SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Physical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Physical SciencesHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Politics & International RelationsHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Politics & International RelationsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of PsychologyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of PsychologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of PsychologyHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Social Policy, Sociology and Social ResearchHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Social Policy, Sociology and Social ResearchHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Canterbury Campus, School of Social Policy, Sociology and Social ResearchHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Medway CampusHigher EducationUnknownIELTS
University of Kent, Medway Campus, Centre for Professional PracticeHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Medway Campus, Centre for Professional PracticeHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Medway Campus, Kent Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Medway Campus, School of ComputingHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Medway Campus, School of Music and Fine ArtHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Medway Campus, School of Music and Fine ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Medway Campus, School of Music and Fine ArtHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Kent, Medway Campus, School of Social Policy, Sociology and Social ResearchHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Kent, Medway Campus, School of Sport and Exercise SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Kent, Medway School of PharmacyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of LeedsHigher EducationMBAIELTS
University of LeedsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of LeedsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of LeedsHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Leeds – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leeds, Faculty of Biological SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences and LawHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences and LawHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Leeds, School of MedicineHigher EducationUnknownIELTS
University of LeicesterHigher EducationUndergraduateIELTS
University of LeicesterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of LeicesterHigher EducationPostgraduateIELTS
University of LeicesterHigher EducationMBAIELTS
University of Leicester, Department of BiochemistryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of Cancer Studies and Molecular MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of Cell Physiology and PharmacologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of ChemistryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of Counselling and Psychotherapy TrainingHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of CriminologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of GeneticsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of GeographyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of Media and CommunicationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of Museum StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of Politics and International RelationsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, Department of SociologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, School of Archaeology and Ancient HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, School of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, School of EnglishHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, School of HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, School of ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Leicester, School of PsychologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of LincolnHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of LincolnHigher EducationPostgraduateIELTS
University of LincolnHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Lincoln – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of LiverpoolHigher EducationUndergraduateIELTS
University of LiverpoolHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of LiverpoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of LiverpoolHigher EducationMBAIELTS
University of Liverpool, Faculty of Humanities and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Liverpool, Faculty of Humanities and Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Liverpool, Faculty of MedicineHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Liverpool, Faculty of MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Liverpool, Faculty of Science and EngineeringHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Liverpool, Faculty of Science and EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Liverpool, School of DentistryHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Liverpool, School of DentistryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Liverpool, School of EngineeringHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Liverpool, School of EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Liverpool, School of Medical EducationHigher EducationUnknownIELTS
University of Liverpool, Science without BordersHigher EducationUndergraduateIELTS
University of London International ProgrammesHigher EducationUnknownIELTS
University of ManchesterHigher EducationPostgraduateIELTS
University of ManchesterHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Manchester, Life Sciences DepartmentHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Arts, Languages and CulturesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Chemical Engineering and Analytical ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of DentistryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Earth, Atmospheric and Environmental SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Electrical and Electronic EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Environment and DevelopmentHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of MaterialsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of MathematicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Mechanical, Aerospace and Civil EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of MedicineHigher EducationUnknownIELTS
University of Manchester, School of Nursing, Midwifery and Social WorkHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Pharmacy & Pharmaceutical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Physics and AstronomyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Psychological SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Manchester, School of Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of NorthamptonHigher EducationUndergraduateIELTS
University of NorthamptonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of NorthamptonHigher EducationMBAIELTS
University of NorthamptonHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Northampton, School of Applied SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Northampton, School of BusinessHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Northampton, School of Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of NottinghamHigher EducationPostgraduateIELTS
University of NottinghamHigher EducationUndergraduateIELTS
University of NottinghamHigher EducationMBAIELTS
University of NottinghamHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Nottingham – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of American and Canadian StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of ArchaeologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of Architecture and Built EnvironmentHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of Art HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of BiosciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of Chemical and Environmental EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of ChemistryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of ClassicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of Culture, Film and MediaHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of GeographyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of MusicHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Department of PhilosophyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Language CentreHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, Nottingham Geospatial InstituteHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, School of Computer ScienceHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Nottingham, School of Cultures, Languages and Area StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, School of EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, School of Health SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, School of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, School of Life SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, School of MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, School of Molecular Medical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Nottingham, School of Sociology and Social PolicyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of OxfordHigher EducationPostgraduateIELTS
University of OxfordHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Oxford, Division of HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Oxford, Division of Mathematical, Physical and Life Sciences DivisionHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Oxford, Division of Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Oxford, Medical Sciences DivisionHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Oxford, Medical Sciences DivisionHigher EducationUnknownIELTS
University of PlymouthHigher EducationUndergraduateIELTS
University of PlymouthHigher EducationPostgraduateIELTS
University of PlymouthHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of PlymouthHigher EducationMBAIELTS
University of PortsmouthHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of PortsmouthHigher EducationMBAIELTS
University of PortsmouthHigher EducationUndergraduateIELTS
University of PortsmouthHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Portsmouth, Faculty of Creative and Cultural IndustriesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Portsmouth, Faculty of Creative and Cultural IndustriesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Portsmouth, Faculty of Humanities and Social SciencesHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Portsmouth, Faculty of Humanities and Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Portsmouth, Faculty of ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Portsmouth, Faculty of ScienceHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Portsmouth, Faculty of ScienceHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Portsmouth, Faculty of TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Portsmouth, Faculty of TechnologyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Portsmouth, Faculty of TechnologyHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of Portsmouth, Portsmouth Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Portsmouth, Portsmouth Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Portsmouth, Portsmouth Business SchoolHigher EducationPostdoctoralIELTS
University of ReadingHigher EducationPostgraduateIELTS
University of ReadingHigher EducationUndergraduateIELTS
University of ReadingHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Reading, Department of Typography and Graphic CommunicationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Reading, Henley Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of RoehamptonHigher EducationMBAIELTS
University of RoehamptonHigher EducationUndergraduateIELTS
University of RoehamptonHigher EducationPostgraduateIELTS
University of RoehamptonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Roehampton – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SalfordHigher EducationUndergraduateIELTS
University of SalfordHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SalfordHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Salford, College of Arts and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Salford, College of Business and LawHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Salford, College of Health and Social CareHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Salford, College of Science and TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SheffieldHigher EducationMBAIELTS
University of SheffieldHigher EducationUndergraduateIELTS
University of SheffieldHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of SheffieldHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Sheffield – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Sheffield, Department of Arts & HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Sheffield, Department of Social SciencesHigher EducationUnknownIELTS
University of Sheffield, Faculty of EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Sheffield, Faculty of ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Sheffield, Management SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Sheffield, School of ArchitectureHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Sheffield, School of Clinical DentistryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Sheffield, School of East Asian StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Sheffield, School of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
University of South WalesHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of South WalesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of South WalesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of South WalesHigher EducationMBAIELTS
University of South Wales, Department of Animation, Games and Visual EffectsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of South Wales, Faculty of Business and SocietyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of South Wales, Faculty of Computing, Engineering and SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of South Wales, Faculty of Creative IndustriesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SouthamptonHigher EducationUndergraduateIELTS
University of SouthamptonHigher EducationMBAIELTS
University of SouthamptonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of SouthamptonHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Southampton – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Southampton, Faculty of Health SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Southampton, Faculty of MedicineHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Southampton, Faculty of MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Southampton, Faculty of Physical Sciences and EngineeringHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Southampton, Faculty of Social and Human SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Southampton, Mathematical SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Southampton, Southampton Management SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St AndrewsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of St AndrewsHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of St AndrewsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, English Language Teaching CentreHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, School of Art HistoryHigher EducationUndergraduateIELTS
University of St Andrews, School of ClassicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, School of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, School of DivinityHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, School of Economics and FinanceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, School of EnglishHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, School of HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, School of International RelationsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, School of ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, School of Mathematics and StatisticsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of St Andrews, School of MedicineHigher EducationUnknownIELTS
University of St Andrews, School of Philosophical, Anthropological and Film StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of StirlingHigher EducationMBAIELTS
University of StirlingHigher EducationUndergraduateIELTS
University of StirlingHigher EducationPostgraduateIELTS
University of StirlingHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Stirling, School of Arts and HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Stirling, School of Natural SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of StrathclydeHigher EducationUndergraduateIELTS
University of StrathclydeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of StrathclydeHigher EducationMBAIELTS
University of StrathclydeHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Strathclyde, Faculty of EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Strathclyde, Faculty of Humanities and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SuffolkHigher EducationUndergraduateIELTS
University of SuffolkHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SuffolkHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of SunderlandHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SunderlandHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of SunderlandHigher EducationUndergraduateIELTS
University of SunderlandHigher EducationMBAIELTS
University of SurreyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SurreyHigher EducationMBAIELTS
University of SurreyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of SurreyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Surrey International Study CentreHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Surrey, Department of Chemical and Process EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Department of ChemistryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Department of Civil and Environmental EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Department of ComputingHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Department of Electronic EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Department of Health Care Management and PolicyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Department of Mechanical Engineering SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Department of Microbial and Cellular SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Department of Nutritional SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Department of PoliticsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Department of SociologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, School of ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, School of EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, School of English and LanguagesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, School of Hospitality and Tourism ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, School of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Surrey, Surrey Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SussexHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of SussexHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SussexHigher EducationUndergraduateIELTS
University of the Arts LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the Arts LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of the Arts LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
University of the Arts LondonHigher EducationUnknownIELTS
University of the Arts London, Camberwell College of ArtsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of the Arts London, Camberwell College of ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the Arts London, Chelsea College of Art and DesignHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the Arts London, London College of CommunicationHigher EducationUnknownIELTS
University of the Arts London, London College of FashionHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the Arts London, London College of FashionHigher EducationUndergraduateIELTS
University of the Arts London, London College of FashionHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of the Arts London, Wimbledon College of ArtHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of the Arts London, Wimbledon College of ArtHigher EducationUndergraduateIELTS
University of the Arts London, Wimbledon College of ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the Highlands and IslandsHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of the Highlands and IslandsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the Highlands and IslandsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of the Highlands and Islands – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the West of EnglandHigher EducationMBAIELTS
University of the West of EnglandHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of the West of EnglandHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the West of EnglandHigher EducationUndergraduateIELTS
University of the West of ScotlandHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the West of ScotlandHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of the West of ScotlandHigher EducationUndergraduateIELTS
University of the West of ScotlandHigher EducationUnknownIELTS
University of the West of Scotland, Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the West of Scotland, School of ComputingHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the West of Scotland, School of EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the West of Scotland, School of Health Nursing and MidwiferyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of the West of Scotland, School of Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of UlsterHigher EducationPostgraduateIELTS
University of UlsterHigher EducationUndergraduateIELTS
University of UlsterHigher EducationMBAIELTS
University of UlsterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Wales, Trinity St DavidHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Wales, Trinity St DavidHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Wales, Trinity St DavidHigher EducationPostgraduateIELTS
University of WarwickHigher EducationUndergraduateIELTS
University of WarwickHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of WarwickHigher EducationPostgraduateIELTS
University of WarwickHigher EducationMBAIELTS
University of Warwick, Department of HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Warwick, Mathematics InstituteHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Warwick, Warwick Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Warwick, Warwick Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Warwick, Warwick Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
University of Warwick, Warwick Business SchoolHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of West LondonHigher EducationUndergraduateIELTS
University of West LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
University of West LondonHigher EducationMBAIELTS
University of West LondonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of West London, Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of West London, Ealing Law SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of West London, London College of MusicHigher EducationPostgraduateIELTS
University of West London, London School of Hospitality and TourismHigher EducationPostgraduateIELTS
University of West London, School of Art, Design and MediaHigher EducationPostgraduateIELTS
University of West London, School of Computing and TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of West London, School of Nursing, Midwifery and HealthcareHigher EducationPostgraduateIELTS
University of West London, School of Psychology, Social Work and Human SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of WestminsterHigher EducationMBAIELTS
University of WestminsterHigher EducationPostgraduateIELTS
University of WestminsterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of WestminsterHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Westminster, Faculty of Architecture and the Built EnvironmentHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Westminster, Faculty of Media, Arts and DesignHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Westminster, Faculty of Science and TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Westminster, Faculty of Social Sciences and HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Westminster, Westminster Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Westminster, Westminster Law SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of WinchesterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of WinchesterHigher EducationUndergraduateIELTS
University of WinchesterHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Winchester, Faculty of ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Winchester, Faculty of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Winchester, Faculty of Social ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of WolverhamptonHigher EducationUndergraduateIELTS
University of WolverhamptonHigher EducationMBAIELTS
University of WolverhamptonHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of WolverhamptonHigher EducationPostgraduateIELTS
University of WorcesterHigher EducationUndergraduateIELTS
University of WorcesterHigher EducationPostgraduateIELTS
University of WorcesterHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
University of Worcester, Institute of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Worcester, Institute of Health and SocietyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Worcester, Institute of Humanities and Creative ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Worcester, Institute of Science and the EnvironmentHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Worcester, Institute of Sport and ExerciseHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Worcester, Worcester Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of YorkHigher EducationUndergraduateIELTS
University of YorkHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Centre for Applied Human RightsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Centre for Eighteenth-Century StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Centre for English Language TeachingHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Centre for English Language TeachingHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Centre for Medieval StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Centre for Medieval StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Centre for Modern StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Centre for Modern StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Centre for Renaissance and Early Modern StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of ArchaeologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of ArchaeologyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of BiologyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of BiologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of ChemistryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of ChemistryHigher EducationUnknownIELTS
University of York, Department of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of Computer ScienceHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of Economics and Related StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of Economics and Related StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of Educational StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of Educational StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of ElectronicsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of ElectronicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of English and Related LiteratureHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of English and Related LiteratureHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of Health SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of Health SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of HistoryHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of History of ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of History of ArtHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of Language and Linguistic ScienceHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of Language and Linguistic ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of MathematicsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of MathematicsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of MusicHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of MusicHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of PhilosophyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of PhilosophyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of PoliticsHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of PoliticsHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of PsychologyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of PsychologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of Social Policy and Social WorkHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of Social Policy and Social WorkHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of SociologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of SociologyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Department of Theatre, Film and TelevisionHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Department of Theatre, Film and TelevisionHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Environment DepartmentHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Environment DepartmentHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Institute of Railway Studies and Transport HistoryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, Post-war Reconstruction and Development UnitHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, Post-war Reconstruction and Development UnitHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, School of Politics, Economics and PhilosophyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, School of Politics, Economics and PhilosophyHigher EducationUndergraduateIELTS
University of York, The York Management SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
University of York, The York Management SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Uxbridge CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Wakefield College (Wakefield Campus)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
Walsall College of Arts & TechnologyHigher EducationUnknownIELTS
Walsall College of Arts & TechnologyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Warrington CollegiateHigher EducationUnknownIELTS
Warwickshire CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Warwickshire CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Webster Graduate School LondonHigher EducationPostgraduateIELTS
Welsh College of HorticultureHigher EducationUnknownIELTS
Welsh School of PharmacyHigher EducationUnknownIELTS
West Cheshire CollegeHigher EducationUnknownIELTS
West Herts College (Watford Campus)Higher EducationPostgraduateIELTS
West Herts College (Watford Campus)Higher EducationUndergraduateIELTS
West Herts College (Watford Campus)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
West Herts College (Watford Campus)Higher EducationUnknownIELTS
West Kent CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
West London CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
West London CollegeHigher EducationMBAIELTS
West London CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
West London CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
West Suffolk CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
West Thames CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
West Thames CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Westminster Kingsway CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Westminster Kingsway CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Weston CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Weymouth CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Wigan and Leigh College (Wigan Campus)Higher EducationUndergraduateIELTS
Wigan and Leigh College (Wigan Campus)Higher EducationFoundation/PathwayIELTS
Williams College, United KingdomHigher EducationUnknownIELTS
Wiltshire CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Wiltshire CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Wiltshire College SalisburyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Wiltshire College SalisburyHigher EducationUndergraduateIELTS
Winchester School of ArtHigher EducationPostgraduateIELTS
Winchester School of ArtHigher EducationUndergraduateIELTS
Wirral Metropolitan CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Woolf Institute of Abrahamic FaithsHigher EducationPostgraduateIELTS
Worcester College of TechnologyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Worcester College of TechnologyHigher EducationUndergraduateIELTS
Worcester College of TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Writtle CollegeHigher EducationPostgraduateIELTS
Writtle CollegeHigher EducationUndergraduateIELTS
Writtle CollegeHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Writtle CollegeHigher EducationMBAIELTS
Yeovil CollegeHigher EducationUnknownIELTS
York St John UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
York St John UniversityHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
York St John UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
York St John University, Faculty of ArtsHigher EducationPostgraduateIELTS
Yorkshire Coast CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Ystrad Mynach CollegeHigher EducationUnknownIELTS
Academy of English Studies Folkestone LtdLanguage SchoolUnknownIELTS
Beckett College LondonLanguage SchoolUnknownIELTS
EAST SUSSEX COLLEGE GROUP LEWESLanguage SchoolFoundation/PathwayIELTS
ECX Training LimitedLanguage SchoolUnknownIELTS
Inlingua ManchesterLanguage SchoolUnknownIELTS
Intensive School of English (ISE) HoveLanguage SchoolUnknownIELTS
International English SchoolLanguage SchoolUnknownIELTS
Kaplan International CollegeLanguage SchoolUnknownIELTS
Meridian School of EnglishLanguage SchoolUnknownIELTS
Multiskills Development England LtdLanguage SchoolUnknownIELTS
Oxford House College (TQ centre)Language SchoolUnknownIELTS
Spinnaker CollegeLanguage SchoolUnknownIELTS
Trinity College LondonLanguage SchoolIELTS
Wallace CollegeLanguage SchoolUnknownIELTS
Wingate Training (UK) LtdLanguage SchoolUnknownIELTS
ACCA – Association of Chartered Certified AccountantsProfessional BodiesMBAIELTS
ACCA – Association of Chartered Certified AccountantsProfessional BodiesPostgraduateIELTS
British Postgraduate Medical FederationProfessional BodiesUnknownIELTS
Chartered Institute of Bankers in ScotlandProfessional BodiesPostgraduateIELTS
Chartered Institute of MarketingProfessional BodiesPostgraduateIELTS
Chartered Institute of MarketingProfessional BodiesFoundation/PathwayIELTS
Chartered Institute of MarketingProfessional BodiesUndergraduateIELTS
Chartered Institute of Public Relations (CIPR)Professional BodiesUnknownIELTS
CPA Australia, EuropeProfessional BodiesUnknownIELTS
Craegmoor HealthcareProfessional BodiesUnknownIELTS
General Dental CouncilProfessional BodiesUnknownIELTS
General Medical CouncilProfessional BodiesUnknownIELTS
Health and Care Professions Council (HCPC)Professional BodiesUnknownIELTS
Institute of Administrative ManagementProfessional BodiesUnknownIELTS
Market Research Society (MRS)Professional BodiesUnknownIELTS
Nursing and Midwifery CouncilProfessional BodiesUnknownIELTS
Philippine Nurses Association of the UKProfessional BodiesUnknownIELTS
Professional Linguistic Assessment Board (PLAB)Professional BodiesUnknownIELTS
Royal Pharmaceutical SocietyProfessional BodiesUnknownIELTS
Solicitors Regulation AuthorityProfessional BodiesUnknownIELTS
The Royal College of Surgeons of EnglandProfessional BodiesUnknownIELTS
Thames Valley Primary Care Agency, Dental Contracts SectionPublic ServiceUnknownIELTS
Abbey College BirminghamSchoolsFoundation/PathwayIELTS
Abbey College CambridgeSchoolsFoundation/PathwayIELTS
Abbey College ManchesterSchoolsFoundation/PathwayIELTS
Abbey DLD Group of CollegesSchoolsFoundation/PathwayIELTS
Ackworth SchoolSchoolsUnknownIELTS
Bellerbys College BrightonSchoolsFoundation/PathwayIELTS
Bellerbys College CambridgeSchoolsFoundation/PathwayIELTS
Bellerbys College LondonSchoolsFoundation/PathwayIELTS
Bellerbys College OxfordSchoolsFoundation/PathwayIELTS
Bishopstrow CollegeSchoolsUnknownIELTS
Brentwood SchoolSchoolsUnknownIELTS
Brighton CollegeSchoolsUnknownIELTS
Caterham SchoolSchoolsUnknownIELTS
CATS College CambridgeSchoolsUnknownIELTS
CATS College CanterburySchoolsUnknownIELTS
CATS College LondonSchoolsUnknownIELTS
Cheltenham CollegeSchoolsUnknownIELTS
Clayesmore SchoolSchoolsUnknownIELTS
Cobham HallSchoolsUnknownIELTS
Culford SchoolSchoolsUnknownIELTS
DLD College London Belgravia CampusSchoolsFoundation/PathwayIELTS
DLD College London Marylebone CampusSchoolsFoundation/PathwayIELTS
Dulwich College – UKSchoolsUnknownIELTS
Epsom CollegeSchoolsUnknownIELTS
Fettes CollegeSchoolsUnknownIELTS
Glenalmond CollegeSchoolsUnknownIELTS
GordonstounSchoolsUnknownIELTS
Kingsley SchoolSchoolsUnknownIELTS
LIME HOUSE SCHOOLSchoolsUnknownIELTS
London Empire AcademySchoolsUnknownIELTS
Loretto Senior SchoolSchoolsUnknownIELTS
Lycee Francais Charles De Gaulle British SectionSchoolsUnknownIELTS
Merchiston Castle SchoolSchoolsUnknownIELTS
Moira House Girls SchoolSchoolsUnknownIELTS
New Hall School TrustSchoolsUnknownIELTS
Oswestry SchoolSchoolsUnknownIELTS
Padworth CollegeSchoolsUnknownIELTS
Polam Hall SchoolSchoolsUnknownIELTS
Princess Helena CollegeSchoolsUnknownIELTS
Royal Hospital SchoolSchoolsUnknownIELTS
Sevenoaks SchoolSchoolsUnknownIELTS
St Edmund’s CollegeSchoolsUnknownIELTS
St Lawrence CollegeSchoolsUnknownIELTS
St Leonards SchoolSchoolsUnknownIELTS
St Leonards-Mayfield SchoolSchoolsUnknownIELTS
Stonehouse Wycliffe CollegeSchoolsUnknownIELTS
Stover SchoolSchoolsUnknownIELTS
The Leys SchoolSchoolsUnknownIELTS
The Perse SchoolSchoolsUnknownIELTS
Wellington CollegeSchoolsUnknownIELTS

Avstrija:

OrganisationTypeAdmission LevelIELTS
Vienna Graduate School of EconomicsFurther EducationUnknownIELTS
Alpen-Adria-Universität KlagenfurtHigher EducationPostgraduateIELTS
Alpen-Adria-Universität Klagenfurt, Department of Media and CommunicationsHigher EducationPostgraduateIELTS
Alpen-Adria-Universität Klagenfurt, Faculty of EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
Carinthia University of Applied SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Diplomatische Akademie WienHigher EducationPostgraduateIELTS
Donau-Universität KremsHigher EducationUnknownIELTS
Donau-Universität Krems – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule Campus WienHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule Campus WienHigher EducationUndergraduateIELTS
Fachhochschule Campus WienHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Fachhochschule der Wirtschaft – Wien University of Applied SciencesHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule SalzburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule SalzburgHigher EducationUndergraduateIELTS
Fachhochschule Technikum KärntenHigher EducationUndergraduateIELTS
Fachhochschule Technikum WienHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule Wien – Studiengänge der WKWHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule Wiener Neustadt für Wirtschaft und TechnikHigher EducationUndergraduateIELTS
Fachhochschule Wiener Neustadt für Wirtschaft und TechnikHigher EducationPostgraduateIELTS
Ferdinand Porsche FernFHHigher EducationGraduateIELTS
FH Campus WienHigher EducationUndergraduateIELTS
FH Campus WienHigher EducationPostgraduateIELTS
FH Campus Wien, Department of EngineeringHigher EducationUndergraduateIELTS
FH Campus Wien, Department of Social WorkHigher EducationPostgraduateIELTS
FH Joanneum University of Applied SciencesHigher EducationUnknownIELTS
FH Kufstein – University of Applied SciencesHigher EducationGraduateIELTS
FH Oberösterreich, Campus LinzHigher EducationUnknownIELTS
FH University of Applied Sciences Upper Austria (UASUA)Higher EducationUndergraduateIELTS
FH University of Applied Sciences Upper Austria, School of Informatics, Communications and Media (UASUA) – Hagenberg CampusHigher EducationPostgraduateIELTS
FH University of Applied Sciences Upper Austria, School of Informatics, Communications and Media (UASUA) – Hagenberg CampusHigher EducationUnknownIELTS
FH Vorarlberg University of Applied SciencesHigher EducationUnknownIELTS
Graz University of Technology – TU GrazHigher EducationPostgraduateIELTS
Graz University of Technology, Faculty of Computer Science and Biomedical EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
IMADEC UniversityHigher EducationUnknownIELTS
IMC Fachhochschule KremsHigher EducationUndergraduateIELTS
Institute for Advanced Studies (IHS)Higher EducationUnknownIELTS
Institute of Science and Technology Austria (IST Austria)Higher EducationPostgraduateIELTS
International Anti-Corruption Academy (IACA)Higher EducationGraduateIELTS
International College of Tourism and ManagementHigher EducationUndergraduateIELTS
Johannes Kepler UniversitätHigher EducationGraduateIELTS
Johannes Kepler Universität (JKU)Higher EducationUnknownIELTS
Karl-Franzens-Universität Graz – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Karl-Franzens-Universität Graz – Erasmus MundusHigher EducationGraduateIELTS
Management Center Innsbruck (MCI)Higher EducationPostgraduateIELTS
MODUL University ViennaHigher EducationPostgraduateIELTS
MODUL University ViennaHigher EducationMBAIELTS
MODUL University ViennaHigher EducationUndergraduateIELTS
Österreichisches Controller-InstitutHigher EducationMBAIELTS
Technische Universität WienHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Wien – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Wien – Fakultät für Architektur und RaumplanungHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität für Bodenkultur Wien (BOKU)Higher EducationPostgraduateIELTS
Universität InnsbruckHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Innsbruck – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Wien – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Wien, Department of EnglishHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Wien, Philologisch-Kulturwissenschaftliche Fakult?¤tHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Wien, Rechtswissenschaftliche FakultätHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Applied Sciences – Lauder Business SchoolHigher EducationUnknownIELTS
University of Applied Sciences, KremsHigher EducationUnknownIELTS
University of GrazHigher EducationPostgraduateIELTS
University of SalzburgHigher EducationGraduateIELTS
University of Veterinary Medicine, ViennaHigher EducationGraduateIELTS
University of ViennaHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Vienna, Faculty of Life SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Veterinärmedizinische Universität Wien – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Vienna Graduate School of FinanceHigher EducationUnknownIELTS
Webster University, ViennaHigher EducationUndergraduateIELTS
Webster University, ViennaHigher EducationPostgraduateIELTS
Wirtschaftsuniversität Wien – WUHigher EducationPostgraduateIELTS
Wirtschaftsuniversität Wien – WU, Department für MarketingHigher EducationPostgraduateIELTS
Wirtschaftsuniversität Wien – WU, Department of EnglishHigher EducationPostgraduateIELTS
Wirtschaftsuniversität Wien, Research Institute Supply Chain ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
WU (Vienna University of Economics and Business)Higher EducationUnknownIELTS
WU (Vienna University of Economics and Business), Department of Finance, Accounting and StatisticsHigher EducationPostgraduateIELTS
WU (Vienna University of Economics and Business), Department of Finance, Accounting and StatisticsHigher EducationPostdoctoralIELTS
WU (Vienna University of Economics and Business), Department of Information Systems & OperationsHigher EducationPostgraduateIELTS
WU (Vienna University of Economics and Business), Department of ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
WU (Vienna University of Economics and Business), Department of SocioeconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
WU (Vienna University of Economics and Business), Department of Strategy and InnovationHigher EducationPostgraduateIELTS
WU Excecutive AcademyHigher EducationPostgraduateIELTS
OeAD-GmbHProfessional BodiesUnknownIELTS

Nemčija:

OrganisationTypeAdmission LevelIELTS
ComarchCorporateUnknownIELTS
OCM Internet GmbHCorporateIELTS
Universität Leipzig, Fakultät für Geschichte, Kunst- und Orientwissenschaften -Institut für KunstgeschichteFurther EducationPostgraduateIELTS
Deutscher Akademischer Austausch Dienst – DAADGovernment BodiesPostgraduateIELTS
Fulbright Commission – GermanyGovernment BodiesUnknownIELTS
Aachen University of Applied ScienceHigher EducationUnknownIELTS
Accadis Bad HomburgHigher EducationUnknownIELTS
Albert Ludwigs Universität, FreiburgHigher EducationUndergraduateIELTS
Albert Ludwigs Universität, FreiburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Alice Salomon Hochschule BerlinHigher EducationPostgraduateIELTS
Alice Salomon Hochschule BerlinHigher EducationUnknownIELTS
Angell Akademie FreiburgHigher EducationUndergraduateIELTS
Angell Akademie FreiburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Anhalt University of Applied SciencesHigher EducationGraduateIELTS
Anhalt University of Applied Sciences, Department of Agriculture, Ecotrophology and LandscapingHigher EducationPostgraduateIELTS
Anhalt University of Applied Sciences, M.A. Landscape ArchitectureHigher EducationPostgraduateIELTS
Bad Honnef Bonn International University of Applied SciencesHigher EducationUnknownIELTS
Bad Honnef Bonn International University of Applied SciencesHigher EducationGraduateIELTS
Bad Honnef Bonn International University of Applied SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Bard College BerlinHigher EducationUndergraduateIELTS
BAU BerlinHigher EducationUnknownIELTS
Bauhaus-Universität WeimarHigher EducationPostgraduateIELTS
Bauhaus-Universität Weimar, Faculty of Art and DesignHigher EducationPostgraduateIELTS
Bauhaus-Universität Weimar, Faculty of MediaHigher EducationPostgraduateIELTS
Bergische Universität WuppertalHigher EducationPostgraduateIELTS
Bergische Universität WuppertalHigher EducationUnknownIELTS
Berlin Mathematical School (BMS)Higher EducationUndergraduateIELTS
Berlin Mathematical School (BMS)Higher EducationPostgraduateIELTS
Berlin School of Economics and LawHigher EducationUndergraduateIELTS
Berlin School of Economics and LawHigher EducationPostgraduateIELTS
Beuth Hochschule für Technik BerlinHigher EducationPostgraduateIELTS
BIMM Institute BerlinHigher EducationUndergraduateIELTS
Brand Academy HamburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Brandenburgische Technische Universität CottbusHigher EducationPostgraduateIELTS
Bremen International Graduate School of Social Sciences (BIGSSS)Higher EducationPostdoctoralIELTS
Bremen International Graduate School of Social Sciences (BIGSSS)Higher EducationPostgraduateIELTS
BTS – Berlin Graduate School for Transnational StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
Bucerius Law School, HamburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Carl Von Ossietzky Universität OldenburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Carl Von Ossietzky Universität Oldenburg – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Charité – Universitätsmedizin BerlinHigher EducationUndergraduateIELTS
Charité – Universitätsmedizin BerlinHigher EducationPostgraduateIELTS
Charité – Universitätsmedizin Berlin – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Christian-Albrechts-Universität zu KielHigher EducationUndergraduateIELTS
Christian-Albrechts-Universität zu KielHigher EducationPostgraduateIELTS
Christian-Albrechts-Universität zu Kiel – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Clausthal University of TechnologyHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Cologne Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Cologne Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Cologne University of Applied SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Deutsche Universität für WeiterbildungHigher EducationPostgraduateIELTS
Deutsche Welle Akademie BonnHigher EducationUnknownIELTS
DHBW MannheimHigher EducationUndergraduateIELTS
DIPLOMA University of Applied SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Düsseldorf Business School GmbH an der Heinrich-Heine-UniversitätHigher EducationMBAIELTS
EBC Hochschule HamburgHigher EducationUnknownIELTS
Eberswalde University for Sustainable DevelopmentHigher EducationUnknownIELTS
EBS Universität für Wirtschaft und Recht, Wiesbaden und Oestrich-WinkelHigher EducationMBAIELTS
EBS Universität für Wirtschaft und Recht, Wiesbaden und Oestrich-WinkelHigher EducationUndergraduateIELTS
EBS Universität für Wirtschaft und Recht, Wiesbaden und Oestrich-WinkelHigher EducationPostgraduateIELTS
Embry-Riddle Aeronautical University EuropeHigher EducationUndergraduateIELTS
Embry-Riddle Aeronautical University EuropeHigher EducationGraduateIELTS
ESB Business School ReutlingenHigher EducationPostgraduateIELTS
ESCP-EAP European School of ManagementHigher EducationMBAIELTS
Euro Business College – MunichHigher EducationUnknownIELTS
Europa Kolleg HamburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Europa Universität Viadrina Frankfurt (Oder)Higher EducationUnknownIELTS
Europa Universität Viadrina Frankfurt (Oder)Higher EducationMBAIELTS
Europa Universität Viadrina Frankfurt, Faculty of Business Administration and EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
Europa Universität Viadrina Frankfurt, Faculty of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
Europa-Universität FlensburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Europa-Universität FlensburgHigher EducationUndergraduateIELTS
Europa-Universität Viadrina Frankfurt (Oder)Higher EducationPostgraduateIELTS
European School of Management and Technology Berlin (ESMT)Higher EducationMBAIELTS
European University Business School, MunichHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
European University Business School, MunichHigher EducationUndergraduateIELTS
European University Business School, MunichHigher EducationPostgraduateIELTS
European University Business School, MunichHigher EducationMBAIELTS
European University Centre for Management StudiesHigher EducationUndergraduateIELTS
European University Centre for Management StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
European University Centre for Management StudiesHigher EducationMBAIELTS
Fachhochschule AachenHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule AalenHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule Albstadt-SigmaringenHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule BrandenburgHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule CoburgHigher EducationMBAIELTS
Fachhochschule Duesseldorf University of Applied Science – Department of Business StudiesHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule Düsseldorf University of Applied SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule Düsseldorf University of Applied SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Fachhochschule EberswaldeHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule EmdenHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule Frankfurt am MainHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule GießenHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule Gießen-FriedbergHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule Gießen-FriedbergHigher EducationMBAIELTS
Fachhochschule HofHigher EducationUndergraduateIELTS
Fachhochschule IngolstadtHigher EducationMBAIELTS
Fachhochschule KaiserslauternHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule KölnHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule LübeckHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule MainzHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule Münster – MBA International Supply Chain ManagementHigher EducationMBAIELTS
Fachhochschule NordostniedersachsenHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule NürtingenHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule Oldenburg/Ostfriesland/WilhelmshavenHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule RosenheimHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule StralsundHigher EducationMBAIELTS
Fachhochschule StralsundHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule Stuttgart – Hochschule für TechnikHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule SüdwestfalenHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule TrierHigher EducationUnknownIELTS
Fachhochschule Würzburg-SchweinfurtHigher EducationPostgraduateIELTS
Fachhochschule Würzburg-SchweinfurtHigher EducationMBAIELTS
FH WestküsteHigher EducationPostgraduateIELTS
FH WestküsteHigher EducationUndergraduateIELTS
Flensburg University of Applied SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Flensburg University of Applied SciencesHigher EducationGraduateIELTS
Frankfurt Kassel International Management SchoolHigher EducationUnknownIELTS
Frankfurt School of Finance & ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
Frankfurt School of Finance and ManagementHigher EducationUnknownIELTS
Freie Universität BerlinHigher EducationUndergraduateIELTS
Freie Universität BerlinHigher EducationPostgraduateIELTS
Freie Universität Berlin Internationale Sommer- und WinteruniversitätHigher EducationPostgraduateIELTS
Freie Universität Berlin, Fachbereich Politik- und SozialwissenschaftenHigher EducationPostgraduateIELTS
Freie Universität Berlin, Faculty of Law, MBL-FUHigher EducationPostgraduateIELTS
Friedensau Adventist UniversityHigher EducationGraduateIELTS
Friedrich Schiller Universität JenaHigher EducationUnknownIELTS
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-NürnbergHigher EducationUndergraduateIELTS
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-NürnbergHigher EducationPostgraduateIELTS
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg, Faculty of EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Furtwangen UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Furtwangen UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Furtwangen UniversityHigher EducationMBAIELTS
Furtwangen University (Campus Villingen-Schwenningen)Higher EducationGraduateIELTS
Georg-August-Universität GöttingenHigher EducationPostgraduateIELTS
Georg-August-Universität GöttingenHigher EducationUndergraduateIELTS
Georg-August-Universität Göttingen – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Georg-August-Universität Göttingen – Faculty of Agricultural SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Georg-August-Universität Göttingen – Faculty of Economic SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Georg-August-Universität Göttingen – Faculty of Forest Sciences and Forest EcologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Georg-August-Universität Göttingen – Faculty of Forest Sciences and Forest EcologyHigher EducationUndergraduateIELTS
Georg-August-Universität Göttingen – Faculty of HumanitiesHigher EducationPostgraduateIELTS
Georg-August-Universität Göttingen – Faculty of Mathematics and Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
Georg-August-Universität Göttingen – Faculty of MedicineHigher EducationPostgraduateIELTS
Georg-August-Universität Göttingen – Faculty of Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Georg-August-Universität Göttingen – Faculty of TheologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Georg-Simon-Ohm Management-Institut NürnbergHigher EducationMBAIELTS
Georg-Simon-Ohm Technische Hochschule NürnbergHigher EducationUndergraduateIELTS
Gerhard-Mercator Universität DuisburgHigher EducationUnknownIELTS
German Cancer Research Center (DKFZ)Higher EducationGraduateIELTS
German Graduate School of Management and LawHigher EducationGraduateIELTS
Giessen Graduate Centre for the Life SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
GISMA Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
Globe Business College MunichHigher EducationMBAIELTS
Globe Business College MunichHigher EducationUndergraduateIELTS
Goethe-Universität FrankfurtHigher EducationPostgraduateIELTS
Graduate School Ostwürttemberg GmbHHigher EducationGraduateIELTS
HafenCity University Hamburg (HCU)Higher EducationPostgraduateIELTS
HafenCity University Hamburg (HCU), Resource Efficiency in Architecture and PlanningHigher EducationPostgraduateIELTS
Hamburg Media SchoolHigher EducationMBAIELTS
Hamburg School of Business Administration (HSBA)Higher EducationUndergraduateIELTS
Hamburg School of Business Administration (HSBA)Higher EducationGraduateIELTS
Hamburger FernhochschuleHigher EducationUndergraduateIELTS
Hamburger FernhochschuleHigher EducationMBAIELTS
Handelshochschule LeipzigHigher EducationUnknownIELTS
Heinrich Heine Universität DüsseldorfHigher EducationPostgraduateIELTS
Hertie School of GovernanceHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Hertie School of GovernanceHigher EducationPostdoctoralIELTS
Hertie School of GovernanceHigher EducationPostgraduateIELTS
Hertie School of Governance, Doctoral Programme in GovernanceHigher EducationPostgraduateIELTS
Hertie School of Governance, Executive Master of Public ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
HHL Leipzig Graduate School of ManagementHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule Aalen – Technik und WirtschaftHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule Aalen – Technik und WirtschaftHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule AnhaltHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule AnhaltHigher EducationMBAIELTS
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg – University of Applied SciencesHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule BremenHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule BremenHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule BremenHigher EducationMBAIELTS
Hochschule Bremen – International Graduate Center – IGCHigher EducationGraduateIELTS
Hochschule BremerhavenHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule DarmstadtHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule DarmstadtHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule DeggendorfHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule der Wirtschaft für Management, MannheimHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule EsslingenHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule EsslingenHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule EsslingenHigher EducationMBAIELTS
Hochschule Fulda, University of Applied SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule Fulda, University of Applied Sciences, Faculty of BusinessHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule für Angewandte Wissenschaften HamburgHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule für Angewandte Wissenschaften HamburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule für Angewandte Wissenschaften KemptenHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule für Angewandte Wissenschaften KemptenHigher EducationMBAIELTS
Hochschule Fur Angewandte Wissenschaften-FH MünchenHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule für Bildende KünsteHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule für Technik StuttgartHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule für Technik und Wirtschaft BerlinHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule für Technik und Wirtschaft BerlinHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule für Technik und Wirtschaft BerlinHigher EducationMBAIELTS
Hochschule für Technik und Wirtschaft des SaarlandesHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule für Technik und Wirtschaft Soest, Fachhochschule SüdwestfalenHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule für Wirtschaft und Recht BerlinHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule für Wirtschaft und Recht Berlin – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule für Wirtschaft und Recht Berlin – IMB Institute of Management BerlinHigher EducationMBAIELTS
Hochschule für Wirtschaft und Recht Berlin – IMB Institute of Management BerlinHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule für Wirtschaft und Umwelt Nürtingen-Geislingen (HfWU)Higher EducationUnknownIELTS
Hochschule Geisenheim – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule Hamm LippstadtHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule HannoverHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule HannoverHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule HarzHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule Harz – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule HeilbronnHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule Karlsruhe – Technik und WirtschaftHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule LandshutHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule Magdeburg-Stendal (FH)Higher EducationUnknownIELTS
Hochschule MannheimHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule Merseburg (FH)Higher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule MittweidaHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule MünchenHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule NiederrheinHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule NiederrheinHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule Niederrhein University of Applied SciencesHigher EducationMBAIELTS
Hochschule OffenburgHigher EducationMBAIELTS
Hochschule OsnabrückHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule OsnabrückHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule OsnabrückHigher EducationUndergraduateIELTS
Hochschule Osnabrück – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule Ostwestfalen-LippeHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule Pforzheim UniversityHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule Ravensburg-WeingartenHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule ReutlingenHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule RheinMainHigher EducationPostgraduateIELTS
Hochschule Rosenheim University of Applied SciencesHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule UlmHigher EducationUnknownIELTS
Hochschule Zittau/Görlitz (FH)Higher EducationUnknownIELTS
Hof University of Applied SciencesHigher EducationGraduateIELTS
Humboldt-Universität zu BerlinHigher EducationPostgraduateIELTS
Humboldt-Universität zu BerlinHigher EducationMBAIELTS
Humboldt-Universität zu Berlin – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Humboldt-Universität zu Berlin – School of Business and EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
Humboldt-Universität zu Berlin – School of Business and EconomicsHigher EducationMBAIELTS
Humboldt-Universität zu Berlin, Großbritannien-ZentrumHigher EducationPostgraduateIELTS
IGC University of Applied Sciences BremenHigher EducationUnknownIELTS
Ilmenau University of TechnologyHigher EducationGraduateIELTS
Institute for Cultural Diplomacy – ICDHigher EducationUnknownIELTS
Institute for Cultural Diplomacy – ICDHigher EducationUndergraduateIELTS
Institute for Cultural Diplomacy – ICDHigher EducationPostgraduateIELTS
Institute for Cultural Diplomacy – ICDHigher EducationGraduateIELTS
Institute for Law and Finance (ILF)Higher EducationPostgraduateIELTS
INTEBUS – International Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
International Business School LippstadtHigher EducationMBAIELTS
International Max Planck Research School in Chemical BiologyHigher EducationUnknownIELTS
International Max Planck Research School of Marine Microbiology (IMPRS MarMic)Higher EducationPostdoctoralIELTS
International Max Planck Research School of Marine Microbiology (IMPRS MarMic)Higher EducationPostgraduateIELTS
International Max Planck Research School of Marine MikrobiologieHigher EducationPostdoctoralIELTS
International Max-Planck Research School on AstrophysicsHigher EducationPostgraduateIELTS
International Max-Planck Research School on Astrophysics, University of MunichHigher EducationUnknownIELTS
International School of Management (ISM)Higher EducationGraduateIELTS
International University in Germany, BruchsalHigher EducationPostgraduateIELTS
International University in Germany, BruchsalHigher EducationUndergraduateIELTS
International University in Germany, BruchsalHigher EducationMBAIELTS
Internationale Hochschule Bad Honnef (IUBH)Higher EducationUndergraduateIELTS
Internationale Hochschule Bad Honnef (IUBH)Higher EducationPostgraduateIELTS
Jacobs University BremenHigher EducationUndergraduateIELTS
Jacobs University Bremen, Jacobs Center on Lifelong Learning and Institutional DevelopmentHigher EducationPostdoctoralIELTS
Jacobs University Bremen, School of Engineering and ScienceHigher EducationUndergraduateIELTS
Jacobs University Bremen, School of Engineering and ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
Jacobs University Bremen, School of Engineering and ScienceHigher EducationPostdoctoralIELTS
Jacobs University Bremen, School of Humanities and Social SciencesHigher EducationUndergraduateIELTS
Jacobs University Bremen, School of Humanities and Social SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
Jacobs University Bremen, School of Humanities and Social SciencesHigher EducationPostdoctoralIELTS
Johann Wolfgang Goethe-Universität FrankfurtHigher EducationUndergraduateIELTS
Johann Wolfgang Goethe-Universität FrankfurtHigher EducationPostgraduateIELTS
Johann Wolfgang Goethe-Universität Frankfurt, Department of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
Johann Wolfgang Goethe-Universität Frankfurt, Institute for Law and FinanceHigher EducationPostgraduateIELTS
Johannes Gutenberg UniversitatHigher EducationGraduateIELTS
Johannes-Gutenberg-Universität MainzHigher EducationUnknownIELTS
Julius-Maximilians-Universität Würzburg – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Justus Liebig Universität GießenHigher EducationPostgraduateIELTS
Justus-Liebig-Universität Gießen – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Karlshochschule International UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Karlshochschule International UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Karlsruhe Institute for Technology (KIT) – Karlsruhe School of Optics & Photonics (KSOP) – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Karlsruher Institut für Technologie (KIT)Higher EducationPostgraduateIELTS
Karlsruher Institut für Technologie (KIT)Higher EducationUndergraduateIELTS
Kühne Logistics UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Kühne Logistics UniversityHigher EducationUndergraduateIELTS
Kühne Logistics UniversityHigher EducationMBAIELTS
Kühne Logistics UniversityHigher EducationGraduateIELTS
Leibniz Universität HannoverHigher EducationUndergraduateIELTS
Leibniz Universität HannoverHigher EducationPostgraduateIELTS
Leuphana Universität LüneburgHigher EducationUnknownIELTS
Lippe Hochschule für Angewandte WissenschaftenHigher EducationPostgraduateIELTS
Lippe Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Department of Electrical Engineering and Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
Ludwig-Maximilians-Universität MünchenHigher EducationPostgraduateIELTS
Ludwig-Maximilians-Universität München – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Ludwig-Maximilians-Universität München, Fakultät für BetriebswirtschaftHigher EducationPostgraduateIELTS
Ludwig-Maximilians-Universität München, Fakultät für BiologieHigher EducationPostgraduateIELTS
Ludwig-Maximilians-Universität München, Fakultät für Psychologie und PädagogikHigher EducationPostgraduateIELTS
Mannheim Business School GmbHHigher EducationMBAIELTS
Martin Luther Universität Halle WittenbergHigher EducationUnknownIELTS
Max Planck Institute for Chemistry, Otto Hahn InstituteHigher EducationUnknownIELTS
Max Planck Institute for Infection BiologyHigher EducationUnknownIELTS
Max Planck Institute for Terrestrial MicrobiologyHigher EducationUnknownIELTS
Max Planck Institute for the Structure and Dynamics of MatterHigher EducationPostgraduateIELTS
Max -Planck-Institut für die Struktur und Dynamik der MaterieHigher EducationPostdoctoralIELTS
Medizinische Hochschule HannoverHigher EducationUnknownIELTS
Merz Akademie Hochschule für Gestaltung StuttgartHigher EducationUnknownIELTS
MHMK Macromedia University for Media and CommunicationHigher EducationPostgraduateIELTS
MHMK Macromedia University for Media and CommunicationHigher EducationUndergraduateIELTS
MHMK, Macromedia University for Media and Communication (Hamburg Campus)Higher EducationUndergraduateIELTS
Munich Business SchoolHigher EducationPostgraduateIELTS
Munich Business SchoolHigher EducationUndergraduateIELTS
Munich Business SchoolHigher EducationMBAIELTS
Munich Intellectual Property Law Center (MIPLC)Higher EducationPostgraduateIELTS
Nations Health Career School of ManagementHigher EducationUnknownIELTS
NIT Northern Institute of Technology Management gGmbHHigher EducationMBAIELTS
oncampusHigher EducationPostgraduateIELTS
oncampusHigher EducationUndergraduateIELTS
Otto-Friedrich-Universität BambergHigher EducationPostgraduateIELTS
Otto-Friedrich-Universität Bamberg, Bamberg Graduate School of Social Sciences (BAGSS)Higher EducationUnknownIELTS
Otto-von-Guericke Universität, MagdeburgHigher EducationUndergraduateIELTS
Otto-von-Guericke Universität, MagdeburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Pädagogische Hochschule WeingartenHigher EducationUnknownIELTS
PFH Private Hochschule GöttingenHigher EducationUndergraduateIELTS
PFH Private Hochschule GöttingenHigher EducationPostgraduateIELTS
PFH Private Hochschule GöttingenHigher EducationGraduateIELTS
Philipps-Universität MarburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Philipps-Universität Marburg – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Rheinische Friedrich Wilhelms Universität, BonnHigher EducationPostgraduateIELTS
Rhein-Westfälische Technische Hochschule (RWTH) AachenHigher EducationPostgraduateIELTS
Rhein-Westfälische Technische Hochschule (RWTH) AachenHigher EducationPostdoctoralIELTS
Rhein-Westfälische Technische Hochschule (RWTH) Aachen, International AcademyHigher EducationPostgraduateIELTS
Ruhr Universität BochumHigher EducationPostgraduateIELTS
Ruhr Universität Bochum, Faculty of Management and EconomicsHigher EducationPostgraduateIELTS
Ruhr Universität Bochum, Institut für Entwicklungsforschung und Entwicklungspolitik (IEE)Higher EducationPostgraduateIELTS
Ruprecht Karls Universität HeidelbergHigher EducationUndergraduateIELTS
Ruprecht Karls Universität HeidelbergHigher EducationPostgraduateIELTS
Ruprecht Karls Universität Heidelberg, Alfred-Weber-Institut für WirtschaftswissenschaftenHigher EducationPostgraduateIELTS
Ruprecht Karls Universität Heidelberg, Fakultät für Verhaltens- und Empirische KulturwissenschaftenHigher EducationPostgraduateIELTS
Ruprecht Karls Universität Heidelberg, South Asia InstituteHigher EducationPostgraduateIELTS
RWTH Aachen UniversityHigher EducationPostgraduateIELTS
Schiller International University – GermanyHigher EducationMBAIELTS
Schiller International University – GermanyHigher EducationUndergraduateIELTS
Schiller International University – GermanyHigher EducationPostgraduateIELTS
SRH Hochschule BerlinHigher EducationUndergraduateIELTS
SRH Hochschule BerlinHigher EducationPostgraduateIELTS
SRH Hochschule HeidelbergHigher EducationPostgraduateIELTS
Stuttgart Institute of Management and Technology (SIMT)Higher EducationMBAIELTS
Technical University of MunichHigher EducationUndergraduateIELTS
Technische Hochschule MittelhessenHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Bergakademie FreibergHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Bergakademie FreibergHigher EducationMBAIELTS
Technische Universität Bergakademie Freiberg – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität BerlinHigher EducationUnknownIELTS
Technische Universität Berlin – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität BraunschweigHigher EducationUndergraduateIELTS
Technische Universität BraunschweigHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Braunschweig Institut fur Werkzeugmaschinen und FertigungstechnikHigher EducationUnknownIELTS
Technische Universität Chemnitz, Fakultät für InformatikHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität ClausthalHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität DarmstadtHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Darmstadt – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität DortmundHigher EducationUndergraduateIELTS
Technische Universität DortmundHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität DresdenHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Dresden – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Dresden, Department of PsychologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Dresden, Faculty of Computer ScienceHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Dresden, Faculty of Electrical and Computer EngineeringHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Hamburg-Harburg – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Hamburg-Harburg – TUHHHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Hamburg-Harburg – TUHHHigher EducationFoundation/PathwayIELTS
Technische Universität Hamburg-Harburg – TUHHHigher EducationUndergraduateIELTS
Technische Universität KaiserslauternHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität Kaiserslautern – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität MünchenHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität München – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität München, Fakultat fur MaschinenwesenHigher EducationUnknownIELTS
Technische Universität München, Ingenieurfakultät Bau Geo UmweltHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität München, TUM School of EducationHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universität München, Wissenschaftszentrum Weihenstephan für Ernährung, Landnutzung und UmweltHigher EducationPostgraduateIELTS
Technische Universitat of KaiserslauternHigher EducationUndergraduateIELTS
Technische Universitat of KaiserslauternHigher EducationGraduateIELTS
Theologische Hochschule FriedensauHigher EducationUnknownIELTS
TiasNimbas Business School, BonnHigher EducationMBAIELTS
TU Dresden, Faculty of Forest, Geo and Hydro Sciences (Faculty of Environmental Sciences)Higher EducationPostgraduateIELTS
Tu Dresden, Faculty of Natural SciencesHigher EducationPostgraduateIELTS
United Nations University – Institute for Environment and Human Security (UNU-EHS)Higher EducationPostgraduateIELTS
Universität AugsburgHigher EducationUnknownIELTS
Universität Augsburg – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität BayreuthHigher EducationUnknownIELTS
Universität BielefeldHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität BielefeldHigher EducationUnknownIELTS
Universität Bielefeld – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Bielefeld – Fakultät für Linguistik und LiteraturwissenschaftHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität BonnHigher EducationGraduateIELTS
Universität Bonn – Institute of Food and Resource Economics (ILR)Higher EducationPostgraduateIELTS
Universität BremenHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Bremen – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität des SaarlandesHigher EducationUnknownIELTS
Universität des Saarlandes – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Duisburg-EssenHigher EducationUnknownIELTS
Universität ErfurtHigher EducationUnknownIELTS
Universität HamburgHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität HamburgHigher EducationUnknownIELTS
Universität Hamburg – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Hamburg – Faculty of LawHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität HeidelbergHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Heidelberg – Centre for Organismal StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Heidelberg – Cluster of Excellence Asia and Europe in a Global ContextHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Heidelberg – Fakultät für BiowissenschaftenHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Heidelberg – Heidelberg Center for American StudiesHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Heidelberg – Institut für Sport und SportwissenschaftHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Heidelberg – International Graduate School of Molecular & Cellular BiologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität HohenheimHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität HohenheimHigher EducationUndergraduateIELTS
Universität KasselHigher EducationUnknownIELTS
Universität Kassel, Fachbereich Ökologische AgrarwissenschaftenHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Kassel, Fachbereich WirtschaftswissenschaftenHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Koblenz-Landau – Koblenz CampusHigher EducationGraduateIELTS
Universität Koblenz-Landau – Mainz CampusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Köln, Graduiertenschule für Geisteswissenschaften KölnHigher EducationPostdoctoralIELTS
Universität LeipzigHigher EducationUndergraduateIELTS
Universität Leipzig – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Leipzig, Fakultät für Chemie und MineralogieHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Leipzig, Fakultät für Geschichte, Kunst- und OrientwissenschaftenHigher EducationUndergraduateIELTS
Universität Leipzig, Fakultät für Sozialwissenschaften und PhilosophieHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Leipzig, Institut für Amerikanistik, Philologische FakultätHigher EducationUndergraduateIELTS
Universität Leipzig, Medizinische FakultätHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Leipzig, Orientalisches InstitutHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Leipzig, Philologische FakultätHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Leipzig, Sportwissenschaftlichen FakultätHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Leipzig, Theologische FakultätHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Leipzig, Wirtschaftswissenschaftliche FakultätHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität MannheimHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität MannheimHigher EducationUnknownIELTS
Universität Mannheim, Fakultät für BetriebswirtschaftslehreHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Mannheim, Fakultät für BetriebswirtschaftslehreHigher EducationUndergraduateIELTS
Universität OsnabrückHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität OsnabrückHigher EducationUndergraduateIELTS
Universität PaderbornHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität PassauHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität PotsdamHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Potsdam – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität RegensburgHigher EducationUnknownIELTS
Universität Regensburg – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität RostockHigher EducationGraduateIELTS
Universität RostockHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Rostock – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität SiegenHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität SiegenHigher EducationGraduateIELTS
Universität StuttgartHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Stuttgart – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität TrierHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität UlmHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Ulm, Fakultät Ingenieurwissenschaften und InformatikHigher EducationPostgraduateIELTS
Universität Ulm, Medizinische FakultätHigher EducationPostgraduateIELTS
Universitat Witten/HerdeckeHigher EducationUnknownIELTS
Universität zu KölnHigher EducationPostgraduateIELTS
Universitätsmedizin Göttingen – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Applied Sciences FreseniusHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Applied Sciences FreseniusHigher EducationGraduateIELTS
University of Applied Sciences KarlsruheHigher EducationUnknownIELTS
University of Applied Sciences KarlsruheHigher EducationMBAIELTS
University of Applied Sciences WormsHigher EducationGraduateIELTS
University of Bremen – Digital Media ProgrammeHigher EducationUnknownIELTS
University of DusseldorfHigher EducationGraduateIELTS
University of DusseldorfHigher EducationUndergraduateIELTS
University of Hamburg – International Centre for Graduate Studies (ICGS)Higher EducationUnknownIELTS
University of KonstanzHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Konstanz – Department of BiologyHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Konstanz – Department of ChemistryHigher EducationPostgraduateIELTS
University of Konstanz Department of EconomicsHigher EducationUnknownIELTS
University of Lubeck – International School of New MediaHigher EducationUnknownIELTS
University of Mannheim Graduate School of Economic and Social SciencesHigher EducationUnknownIELTS
University of Mannheim Graduate School of Economic and Social SciencesHigher EducationGraduateIELTS
University of Maryland University College Europe (UMUC)Higher EducationUnknownIELTS
University of TübingenHigher EducationUndergraduateIELTS
University of TübingenHigher EducationPostgraduateIELTS
Virtual Global University BerlinHigher EducationUnknownIELTS
Volkswagen Auto UniHigher EducationUnknownIELTS
Westfälische Wilhelms-Universität MünsterHigher EducationUnknownIELTS
Westfälische Wilhelms-Universität Münster – Erasmus MundusHigher EducationPostgraduateIELTS
WHU – Otto Beisheim School of ManagementHigher EducationPostgraduateIELTS
WHU – Otto Beisheim School of ManagementHigher EducationUndergraduateIELTS
Wildau Institute of TechnologyHigher EducationPostgraduateIELTS
Willy Brandt School of Public Policy, University of ErfurtHigher EducationUnknownIELTS
Wirtschaftsakademie HamburgHigher EducationUnknownIELTS
Wissenschaftliche Hochschule für Unternehmensführung – Otto-Beisheim-HochschuleHigher EducationUnknownIELTS
Zeppelin University FriedrichshafenHigher EducationUnknownIELTS
Zollverein School of Management and DesignHigher EducationMBAIELTS
Sprachschule AugsburgLanguage SchoolUnknownIELTS
Frankfurt International SchoolSchoolsUnknownIELTS
International School HamburgSchoolsUnknownIELTS
Rurtal-Gymnasium DürenSchoolsUnknownIELTS

Za kateri izpit se naj odločim ?

Na voljo je več različic izpita. IELTS vam lahko pomaga, da se preselite na drugo stran sveta, dobite službo, ki ste jo vedno želeli, ali dokažete, da ste izboljšali svoje znanje angleškega jezika.

Svoje znanje lahko preizkusite:

 • z modelnimi testi na vseh ravneh, od A1 do C2 (najvišja raven);
 • s pomočjo spletnega uvrstitvenega testa
 • na našem sedežu, kjer vam z veseljem brezplačno svetujemo.

Če imate kakšno vprašanje v zvezi s pripravami na izpite, vam z veseljem svetujemo.

Kako se pripravim na izpit?

Organiziramo spletne priprave za tečajnike s predznanjem, ki ga ustrezno določimo na podlagi uvrstitvenega testiranja, ki se izvede preko naše spletne strani.

Omogoča vam učenje angleščine s kvalificiranim in izkušenim učiteljem, kjer koli ste. Vse, kar potrebujete, je računalnik s kamero in dostopom do interneta.

EnglishGermanSlovenia