Priprave na izpit

  • individualni in udeležencu prilagojeni tečaji,
  • analiziramo vaše predhodno znanje jezika s pomočjo testa “preveri svoje znanje”,
  • tečaj je prilagojen vašemu znanju, željam in potrebam,
  • tečaji so namenjeni usvajanju splošnega jezikovnega znanja, od slovničnih struktur do besedišča na posameznem nivoju (A1 – C2),
  • potrebna oprema:  računalnik, tablica ali pametni telefon,
  • vsako srečanje se snema, posnetki vašega tečaja pa so vam na voljo preko našega cloud portala Google drive, tako da lahko snov kadarkoli znova ponovite in so na voljo samo vam.
  • dodatno gradivo vam je na voljo v naši spletni učilnici E-College.

Naši učitelji

Hi. Sem Georgia in prihajam iz Londona. Na Eurolingui sem za vas pripravila celo vrsto t.i. Coaching-tečajev, da boste lahko tudi v angleščini samozavestno predstavili svoje podjetje, vodili seminarje ali sestanke, se sproščeno pogovarjali po telefonu ali raziskovali tuje dežele. See you!

Pozdravljeni! Sem Karmen in na Eurolingua Collegu poučujem angleščino. S poučevanjem se ukvarjam že več kot 13 let! Izvajam priprave na mednarodne izpite IELTS in Cambridge. Zelo rada širim svoja obzorja z branjem knjig. Izjemno rada se pogovarjam in zato menim, da bodo naše skupne ure pestre. Se vidimo! :)​

Hello! Moje ime je Tina in na Eurolingua Collegu poučujem angleški jezik. Z mojo pomočjo boste usvojili znanje slovnice, napredovali pri razumevanju besedil ter se sproščeno pogovarjali v angleškem jeziku. I hope to see you soon!​

1. Analiziramo obstoječe znanje

Analiziramo in ocenimo vaše predhodno znanje jezika s pomočjo uvrstitvenega testa ("preveri svoje znanje") in tako uskladimo vaše cilje in vam pripravimo predlog na podlagi vašega predznanja in vaših želja.

2. Oblikovanje tečaja

Skupaj z vami oblikujemo in razvijemo program, ki ga potrebujete, da zagotovimo vaše zadovoljstvo in uspeh.

3. Pričetek

Ko se dogovorimo vse potrebno v zvezi s tečajem in ostalimi podrobnostmi, smo pripravljeni.

Priprave na mednarodni izpit

Trenutno je to je idealna rešitev, ki omogoča  izdelavo specifičnega izobraževalnega programa, po vaših ciljih in željah z izkušenim predavateljem, kjer koli ste. Vse, kar potrebujete, je računalnik, tablico ali pametni telefon s kamero in dostopom do interneta.

Tečaj organiziramo za tečajnike s predznanjem, ki ga ustrezno določimo na podlagi uvrstitvenega testa, ki se izvede preko naše spletne strani.

Za lažje ponavljanje snovi in vajo si lahko vaše online tečaje ogledate tudi preko našega cloud portala Google drive, tako da lahko snov kadarkoli znova ponovite in so na voljo samo vam.

Dobili boste tudi dostop do gradiv za vajo, ki se nahajajo na naši spletni učilnici E-College.

Naši visoko usposobljeni, izkušeni in zavzeti učitelji vam bodo zagotovili popolno podporo na poti do vašega učnega cilja.

Ob koncu vsakega tečaja prejmete tudi potrdilo o uspešno opravljenem jezikovnem tečaju, na katerem so navedeni stopnja, število ur, čas trajanja ter vsebina zaključenega tečaja.

Naši kandidati o tečajih:

"Z online tečajem nemščine sem zelo zadovoljen. Predavateljica se zelo trudi in je ves čas aktivna tako govorno, kot s prikazi različnih zavihkov. Menjava med knjigo, posnetkom in primeri je hipna. Prednost je tudi, da se lahko udeležiš povsod, kjer imaš malo miru."
"V imenu vseh nas, ki smo obiskovali vaš seminar, se vam za podano znanje in trud vseh predavateljev iskreno zahvaljujemo. Kljub dejstvu, da je bilo izobraževanje zelo aktivno in naporno, ste se vsi skupaj zelo potrudili in nam v relativno kratkem času posredovali veliko znanja in nam resnično pomagali. Vašo agencijo bom vedno z zadovoljstvo priporočal vsakemu, ki bo imel željo, da pridobi ustrezna jezikovna znanja."

zakupite si priprave preko spletne trgovine!

spremljamo vas do cilja

Priprave na izpit

Preden se prijavite na izpit, lahko v okviru priprav na mednarodni izpit IELTS ali Cambridge English ponovite znanje in ga s pomočjo predavateljice oz. izpraševalke/izpraševalce sistematizirate.

Potrebujete pomoč pri izbiri izpita?

Ne veste, ali vaše znanje zadostuje za pristop? Posvetujte se z izpraševalko/izpraševalcem in se dogovorite za brezplačno testiranje.

Spletna trgovina

Bi snov želeli predelati sami ali se podrobneje seznaniti s potekom posameznih testov? Naročite ustrezno gradivo določene zahtevnostne stopnje in modelne teste.

IELTS

IELTS je najbolj priljubljen izpit angleškega jezika na svetu. Če želite delati, študirati ali živeti v tujini, vam lahko pri tem pomaga izpit IELTS.

 

Cambridge English

Izpiti Cambridge Assessment English so zelo znani in jih priznavajo šole, univerze ter zaposlovalci iz javnega in zasebnega sektorja v vseh angleško govorečih državah.

 

Pišite nam!

Če imate kakšno vprašanje v zvezi s pripravami na izpite, vam z veseljem svetujemo.

Koroška cesta 9

2000 Maribor

Slovenija

08:00 – 16:00

Ponedeljek – Petek

     © Eurolingua 2020  – All rights reserved

EnglishGermanSlovenia