ONLINE TEČAJI za podjetja

  • skupinski tečaj prilagojen panogi v kateri podjetje deluje,
  • analiziramo predhodno znanje jezika s pomočjo testa “preveri svoje znanje”,
  • tečaj nato prilagodimo vašemu znanju, željam in potrebam,
  • tečaji so lahko namenjeni usvajanju splošnega jezikovnega znanja ali pa specifičnih področij, od slovničnih struktur do besedišča na posameznem nivoju (A1 – C2),
  • potrebna oprema:  računalnik, tablica ali pametni telefon,
  • vsako srečanje se lahko snema, posnetki vašega tečaja pa so vam na voljo preko našega cloud portala Google drive, tako da lahko snov kadarkoli znova ponovite in so na voljo samo vam.
  • dodatno gradivo vam je na voljo v naši spletni učilnici E-College.

Učili smo že

1. Analiziramo obstoječe znanje

Analiziramo in ocenimo vaše predhodno znanje jezika s pomočjo uvrstitvenega testa ("preveri svoje znanje") in tako uskladimo vaše cilje in vam pripravimo predlog na podlagi vašega predznanja in vaših želja.

2. Oblikovanje tečaja

Skupaj z vami oblikujemo in razvijemo program, ki ga potrebujete, da zagotovimo vaše zadovoljstvo in uspeh.

3. Pričetek

Ko dogovorimo vse potrebno v zvezi s tečajem in ostalimi podrobnostmi, smo pripravljeni.

4. Vmesna preverjanja znanja

Med potekom lahko pripravimo vmesna preverjanja znanja in hitre teste in tako poskrbimo za hitro napredovanje.

5. Glosar

Po potrebi lahko ustvarimo strokovni glosar, ki nastaja med jezikovnim tečajem.

jezikovno izobraževanje kadra

Vrsto let izobražujemo in usposabljamo kader na različnih področjih. Tečaj je načeloma zelo ciljno usmerjen, kar omogoča zaposlenim, da nadgradijo svoje znanje tujega jezika na področju, ki ga opravljajo vsakodnevno.

Na osnovi spletnega testa ugotovimo predznanje kandidatov ter njihovo znanje nadgrajujemo, pri čemer pa vsebine programa prilagajamo potrebam in željam vašega podjetja.

Prav tako lahko samo za vaše podjetje izdelamo gradivo, ki je prilagojeno panogi v kateri podjetje deluje.

Vsako srečanje se lahko snema. Posnetki pa so na voljo samo udeležencem tečaja z namenom, da bi obdelane vsebine lahko pogledali tudi kasneje. Posnetki srečanj so na voljo na našem cloud portalu Google drive, do katerega imajo dostop samo udeleženci tečaja.

Dodatna gradiva so na voljo vsem udeležencem na naši spletni učilnici E-College, da si lahko prav vsak udeleženec samostojno razporeja čas za učenje in reševanje dodatnih nalog po spletu.

Ob koncu vsakega tečaja prejme vsak udeleženec tudi potrdilo o uspešno opravljenem jezikovnem tečaju, na katerem so navedeni stopnja, število ur, čas trajanja ter vsebina zaključenega tečaja.

Naši učitelji

Pozdravljeni! Sem Janja in na Eurolingua Collegu učim nemški in angleški jezik. S poučevanjem se ukvarjam že več kot 25 let. Odlično vas pripravim za uspešno polaganje izpita ÖSD ali pa z vami zgolj ponovim in nadgradim vaše znanje nemškega ali angleškega jezika. Se vidimo!​

Hallo! Sem Silvestra in na Eurolingua Collegu poučujem nemški jezik. Specializirana sem za priprave kandidatov na mednarodne izpite iz nemškega jezika ÖSD. Prav tako se odlično znajdem pri vodenju tečajev večjih skupin, predvsem v podjetjih. Za vas sem na voljo 24/7. Tschüss!

Hi. Sem Georgia in prihajam iz Londona. Na Eurolingui sem za vas pripravila celo vrsto t.i. Coaching-tečajev, da boste lahko tudi v angleščini samozavestno predstavili svoje podjetje, vodili seminarje ali sestanke, se sproščeno pogovarjali po telefonu ali raziskovali tuje dežele. See you!

Sem Melani in na Eurolingua College poučujem nemški jezik. Nemščina mi je kot drug materni jezik, saj imam del družine v Nemčiji. Ob poučevanju, se rada ukvarjam s športom, prav tako pa obožujem sprehode z psom in druženje s prijatelji.
Za vas sem na voljo 24/7. ☺️

Zivijo! Sem Melani in na Eurolingua Collegu poučujem nemški jezik. Nemščina mi je kot drug materinski jezik, saj imam del družine v Nemciji. Zraven poučevanja se rada ukvarjam s športom, pravtako pa obožujem sprehode z psom in druženje s prijatelji. Za vas sem na voljo 24/7.

Pozdravljeni, sem Karmen in na Eurolingua Collegu poučujem angleščino. S poučevanjem se ukvarjam že več kot 13 let! Zelo rada širim svoja obzorja s prebiranjem knjig in spremljanjem webinarjev. Izjemno rada se pogovarjam in zato menim, da bodo naše skupne ure izjemno pestre. Se vidimo! ☺️

Hi there. Ime mi je Arista in poučujem angleščino na Eurolingua Collegu. Zadnjih 10 let sem živela v Južni Afriki. Zelo rada potujem, kadar koli imam priložnost, saj uživam v interakciji z ljudmi in spoznavanju različnih kultur. Z veseljem vam bom pomagala doseči vaše cilje pri angleščini!

Naši kandidati o tečajih:

"Z online tečajem nemščine sem zelo zadovoljen. Predavateljica se zelo trudi in je ves čas aktivna tako govorno, kot s prikazi različnih zavihkov. Menjava med knjigo, posnetkom in primeri je hipna. Prednost je tudi, da se lahko udeležiš povsod, kjer imaš malo miru."
"V imenu vseh nas, ki smo obiskovali vaš seminar, se vam za podano znanje in trud vseh predavateljev iskreno zahvaljujemo. Kljub dejstvu, da je bilo izobraževanje zelo aktivno in naporno, ste se vsi skupaj zelo potrudili in nam v relativno kratkem času posredovali veliko znanja in nam resnično pomagali. Vašo agencijo bom vedno z zadovoljstvo priporočal vsakemu, ki bo imel željo, da pridobi ustrezna jezikovna znanja."

 

mag. Katarina Vedernjak

Vodja jezikovnega centra

Izpraševalka ÖSD izpitov vseh stopenj

Tel: +386 (31) 386 899

E-Mail: college@euro-lingua.org

Pišite nam!

Če imate kakšno vprašanje, vam z veseljem svetujem.

EnglishGermanSlovenia