Tečaji v skupinah

PREDNOSTI:

  • izdelava specifičnega izobraževalnega programa in gradiv s posameznih strokovnih področij: poslovna korespondenca, komunikacija po telefonu, predstavitev podjetja, komunikacijski trening, slušno razumevanje ipd.;
  • neprestan dostop do E-college z osebnim geslom;
  • dodatne konverzacijske in slovnične vaje za ponavljanje ter utrjevanje obravnavane snovi ob kateremkoli času. V primeru odsotnosti lahko vsak tečajnik pregleda zamujeno snov in stopi v stik s predavateljem;
  • po potrebi dodatno svetovanje predavatelja ob koncu vsake izobraževalne ure (ca. 15 minut);

Naši učitelji

Pozdravljeni, moje ime je Anja in na Eurolingua Collegu poučujem nemščino. Moji hobiji so branje knjig, igranje odbojke in sprehajanje v naravi. Zelo rada se ukvarjam tudi s svojim psom. Zelo rada govorim in spravljam ljudi v smeh. Tukaj sem za vas.

Hallo. Sem Elisabeth in prihajam iz Tirolske. Letos sem se pridružila ekipi odličnih učiteljic na Eurolingui in z veseljem vam pomagam pri pripravah na ÖSD izpit iz nemškega jezika ali če se želite pripraviti na razgovor za službo ali za vpis na fakulteto.

Zivijo! Sem Melani in na Eurolingua Collegu poučujem nemški jezik. Nemščina mi je kot drug materinski jezik, saj imam del družine v Nemciji. Zraven poučevanja se rada ukvarjam s športom, pravtako pa obožujem sprehode z psom in druženje s prijatelji. Za vas sem na voljo 24/7.

Hi. Sem Georgia in prihajam iz Londona. Na Eurolingui sem za vas pripravila celo vrsto t.i. Coaching-tečajev, da boste lahko tudi v angleščini samozavestno predstavili svoje podjetje, vodili seminarje ali sestanke, se sproščeno pogovarjali po telefonu ali raziskovali tuje dežele. See you!

Sem Melani in na Eurolingua College poučujem nemški jezik. Nemščina mi je kot drug materni jezik, saj imam del družine v Nemčiji. Ob poučevanju, se rada ukvarjam s športom, prav tako pa obožujem sprehode z psom in druženje s prijatelji.
Za vas sem na voljo 24/7. ☺️

Pozdravljeni, sem Karmen in na Eurolingua Collegu poučujem angleščino. S poučevanjem se ukvarjam že več kot 13 let! Zelo rada širim svoja obzorja s prebiranjem knjig in spremljanjem webinarjev. Izjemno rada se pogovarjam in zato menim, da bodo naše skupne ure izjemno pestre. Se vidimo! ☺️

Hi there. Ime mi je Arista in poučujem angleščino na Eurolingua Collegu. Zadnjih 10 let sem živela v Južni Afriki. Zelo rada potujem, kadar koli imam priložnost, saj uživam v interakciji z ljudmi in spoznavanju različnih kultur. Z veseljem vam bom pomagala doseči vaše cilje pri angleščini!

Idealna rešitev

Terminsko in vsebinsko prilagajanje potrebam vašega podjetja ter določitev cilja.

Uspeh je zagotovljen

Napredek tečajnikov spremljamo sproti, jim svetujemo in sistematiziramo obstoječe znanje.

Vmesna preverjanja znanja

Glosar

Po potrebi strokovni glosar, ki nastaja med jezikovnim tečajem.

Tečaji jezika na vašem podjetju

Na podlagi analize potreb in uvodnega testiranja pripravimo INDIVIDUALNO ali SKUPINSKO izobraževalno shemo po meri vašega podjetja. Tečaj vodi naš predavatelj  in/ali naravni govorec. Vodstvu podjetja mesečno posredujemo informacijo o napredovanju in uspehu posameznih tečajnikov.

Naši visoko usposobljeni, izkušeni in zavzeti učitelji vam bodo zagotovili popolno podporo na poti do vašega učnega cilja.

Ob koncu vsakega tečaja prejme vsak udeleženec tudi potrdilo o uspešno opravljenem jezikovnem tečaju, na katerem so navedeni stopnja, število ur, čas trajanja ter vsebina zaključenega tečaja.

kaj počnemo najbolje

INDIVIDUALNI PRISTOP

Vaš osebni mentor vas vodi in spremlja do želenega cilja.

PRILAGOJENA HITROST

Jezik usvajate s tempom, ki je prilagojen samo vam.

ZAČRTANE VSEBINE

Posvečate se samo tistim področjem, ki jih dejansko potrebujete.

E-COLLEGE

Z lastnim geslom kadar koli dostopate do vseh dodatnih gradiv in vsebin.

Pišite nam!

Če imate kakšno vprašanje v zvezi s pripravami na izpite, vam z veseljem svetujemo.

Koroška cesta 9

2000 Maribor

Slovenija

08:00 – 16:00

Ponedeljek – Petek

EnglishGermanSlovenia