Online priprave na izpit ÖSD

  • individualne in udeležencu prilagojene priprave,
  • priprave na izpit vseh stopenj (A1, A2, B1, B2, C1 ali C2)
  • na pripravah lahko simuliramo izpit in ob reševanju modelnih testov podamo veliko koristnih nasvetov,

  • vas spremljamo in svetujemo kako se pravilno lotiti reševanja vseh štirih sklopov nalog, ki jih lahko pričakujete na izpitu,
  • na voljo so vam tudi privatni posnetki vaših online priprav (preko našega Youtube kanala), za ponavljanje snovi ali vnovično gledanje,
  • povezava preko računalnika, tablice ali pametnega telefona (Zoom),
  • dostop do gradiva za vajo iz spletne učilnice E-College;

Naši učitelji

Hallo. Sem Elisabeth in prihajam iz Tirolske. Letos sem se pridružila ekipi odličnih učiteljic na Eurolingui in z veseljem vam pomagam pri pripravah na ÖSD izpit iz nemškega jezika ali če se želite pripraviti na razgovor za službo ali za vpis na fakulteto.

Pozdravljeni, moje ime je Anja in na Eurolingua Collegu poučujem nemščino. Moji hobiji so branje knjig, igranje odbojke in sprehajanje v naravi. Zelo rada se ukvarjam tudi s svojim psom. Zelo rada govorim in spravljam ljudi v smeh. Tukaj sem za vas.

Zivijo! Sem Melani in na Eurolingua Collegu poučujem nemški jezik. Nemščina mi je kot drug materinski jezik, saj imam del družine v Nemciji. Zraven poučevanja se rada ukvarjam s športom, pravtako pa obožujem sprehode z psom in druženje s prijatelji. Za vas sem na voljo 24/7.

1. Analiziramo obstoječe znanje

Analiziramo in ocenimo vaše predhodno znanje jezika s pomočjo uvrstitvenega testa ("preveri svoje znanje") in tako uskladimo vaše cilje in vam pripravimo predlog na podlagi vašega predznanja in vaših želja.

2. Oblikovanje tečaja

Skupaj z vami oblikujemo in razvijemo program, ki ga potrebujete, da zagotovimo vaše zadovoljstvo in uspeh.

3. Pričetek

Ko dogovorimo vse potrebno v zvezi s programom in ostalimi podrobnostmi, smo pripravljeni.

Priprave na ÖSD izpit

Priprave organiziramo za tečajnike s predznanjem, ki ga ustrezno določimo na podlagi uvrstitvenega testa, ki se izvede preko naše spletne strani.

Trenutno je to je idealna rešitev, ki omogoča priprave na izpit z izkušenim predavateljem, kjer koli ste. Vse, kar potrebujete, je računalnik, tablico ali pametni telefon s kamero in dostopom do interneta.

Na pripravah lahko tudi simuliramo potek izpita in se tako izognemo morebitnemu stresu in negotovosti, saj tako točno vemo kaj lahko pričakujemo na izpitu.

Za lažje ponavljanje snovi in vajo si lahko vaše online priprave ogledate tudi na Youtube-u, do katerega imate dostop samo vi!

Dobili boste tudi dostop do gradiv za vajo, ki se nahajajo na naši spletni učilnici E-College.

Naši visoko usposobljeni, izkušeni in zavzeti učitelji vam bodo zagotovili popolno podporo na poti do vašega učnega cilja.

Mnenja naših kandidatov:

"Izpit je izpolnil vsa moja pričakovanja. Pohvalila bi zelo dobro organizacijo samega izpita, prijava na izpit je bila enostavna, pred izpitom pa na voljo tudi vse potrebne informacije. Pristop profesorjev je profesionalen in prijazen."
Urska S.
"Sama priprava na izpit preko online srecanj je bila super. S profesorico sva v 10 urah uspeli ponoviti vso snov in odpraviti napake, ki sem jih delala pred izpitom. Samo izvedbo izpita lahko samo pohvalim. Zadosti casa za pripravo in profesorji so zelo prijazni. Treme skoraj nimas. :)"
Barbara R.

Programi

10

Učnih enot

(1 UE – 45min)

350€

20

Učnih enot

(1 UE – 45min)

660€

30

Učnih enot

(1 UE – 45min)

960€

spremljamo vas do cilja

Poskusni test

Za zanesljivo opravljanje izpita OSD lahko pri nas opravite poskusni test v prisotnosti predavateljice oz. izpraševalke/izpraševalca, ki vam natančno razloži potek in posebnosti, na katere morate biti pozorni ob pristopu.

Priprave na izpit

Preden se prijavite na izpit, lahko v okviru priprav na mednarodni izpit OSD ponovite znanje in ga s pomočjo predavateljice oz. izpraševalke/izpraševalce sistematizirate.

Potrebujete pomoč pri izbiri izpita?

Ne veste, ali vaše znanje zadostuje za pristop? Posvetujte se z izpraševalko/izpraševalcem in se dogovorite za brezplačno testiranje.

Spletna trgovina

Bi snov želeli predelati sami ali se podrobneje seznaniti s potekom posameznih testov? Naročite ustrezno gradivo določene zahtevnostne stopnje in modelne teste.

 

Marko Grilanc, prof.

Izpraševalec ÖSD izpitov vseh stopenj

Project manager

Tel: +386 (0)2 25 22 366

E-Mail: college@euro-lingua.org

Pišite nam!

Če imate kakšno vprašanje v zvezi s pripravami na izpite, vam z veseljem svetujemo.

Koroška cesta 9

2000 Maribor

Slovenija

08:00 – 16:00

Ponedeljek – Petek

     © Eurolingua 2020  – All rights reserved

EnglishGermanSlovenia