NAŠ TIM

Marija Lindič, prof. M.A.

DireKTORica

Sodni tolmač za nemški jezik

S prevajanjem se ukvarjam že več kot 30 let in temu sem posvetila vse svoje življenje in delo ter se tako izurila in pridobila ogromno znanja na področju tolmačenja in prevajanja. 

Z največjim veseljem se lotim prav pravnih besedil, zato sem tudi na  Eurolingui.translations zadolžena prav za to področje. 

Z ljubeznijo delam z jeziki in med svojimi pobegi v naravo in na morje se spomnim številnih novih idej in kreativnih zamisli za nadaljnji razvoj naše jezikovne šole in prevajalske agencije. Sem inovator, nekakšen naravni “proizvajalec” idej, ki jih v nadaljevanju moji sodelavci s pridnostjo uresničujejo. Prav tako pa me zmeraj zanimajo nove tehnične rešitve, s katerimi lahko še izboljšamo naše storitve za vse vas.

 

+386 (2) 25 25 333

+386 (31) 753 288

marija.lindic@euro-lingua.org

mag. Katarina Vedernjak

Vodja ključnih kupcev

Na Eurolingui delam že od študentskih let in vse do danes z veseljem prihajam na delo. Na podjetju poznam vse in še več, do najmanjše podrobnosti, pa vendar se moram vsak dan naučiti še česa novega.

Kot vodja prevajalskih projektov sem na Eurolingui odgovorna za upoštevanje prevajalskih standardov in najvišje kakovosti kot tudi dogovorjenih rokov. 

Poleg tega kot vodja jezikovnega centra skrbim tudi za izvedbo in organizacijo, vsebinsko in terminsko podobo jezikovnih tečajev, usklajujem predavatelje in udeležence tečajev ter skrbim, da vse teče kot po maslu. 

Kdaj pa kdaj si ukradem čas, da se z družino odpravim na morje ali v naravo, kjer si naberem novih moči za nove izzive.

 

+386 (2) 25 25 333

+386 (31) 386 899

katarina.vedernjak@euro-lingua.org

Marko Grilanc, prof.

Project manager

Sem prevajalec in tolmač za slovenski, nemški in angleški jezik. Na EUROLINGUI sem pristojen za oblikovanje besedil, prevajanje in vodenje projektov ter za zagotavljanje kakovosti oddanih prevodov. Kot diplomirani biolog se najraje lotim prevajanja besedil z znanstveno in medicinsko vsebino.

Kot certificirani izpraševalec za izpite ÖSD na stopnjah A1, A2, B1, B2 in C1 skrbim za organizacijo izpitov in nemoten potek izvedbe.

Resnično uživam tako pri delu na prevajalskih projektih kot tudi pri izvajanju ÖSD-izpitov. Delo v naši prevajalski agenciji in jezikovni šoli je vse prej kot dolgočasno.

 

+386 (0)2 25 22 366

+386 (0)31 222 824

marko@euro-lingua.org

 

Anja Motaln, prof.

Project Manager

sem profesorica nemškega jezika in geografije in poučevanje je tista stvar, ki me trenutno zares in najbolj veseli. Vsakega novega tečaja se zmeraj lotim z ogromno veselja in zagnanosti.

Z Eurolinguo sodelujem že dve leti. Sprva sem se ukvarjala predvsem s poučevanjem, sčasoma pa sem pričela pomagati tudi v pisarni. Tu sem v stalnem stiku s strankami, kar mi izredno ustreza, saj se rada družim in pogovarjam z ljudmi.

Sedaj, kot skrbnica tečajev prevzemam veliko nalog, odgovorna sem za organizacijo jezikovnih tečajev, komunikacijo s strankami in jezikovnimi trenerji, hkrati pa še sama poučujem in pomagam pri izvedbi prevajalskih projektov. 

+386 (0)2 25 02 605

+386 (0)31 222 824

college@euro-lingua.org

 

NAŠE TUJE SODELAVKE

Alice Shepherd Erlač

Projektna koordinatorica za prevajalske projekte & 

jezikovne treninge za angleški jezik

Prihajam iz Velike Britanije, iz Londona, kjer sem pet let poučevala na raznih javnih in jezikovnih šolah. Pred nekaj meseci sem se preselila v Maribor in se dodatno usposobila za transkripcijo in lektoriranje. Na Eurolingui pa sem zadolžena za tuje stranke iz angleško govorečega področja, pomagam pa tudi pri pripravi in izvedbi jezikovnih treningov v angleškem jeziku, včasih pa tudi kot učiteljica. 

alice@euro-lingua.org

translations@euro-lingua.org

Elisabeth Aspöck

Projektna koordinatorka za prevejalske projekte & 

jezikovni trener za nemški jezik

Sem Elisabeth in prihajam iz Avstrije, iz Tirolske. Pred nedavnim sem se preselila v Maribor in se vanj preprosto zaljubila. Na Eurolingui se zadolžena za tuje stranke, predvsem iz nemško govorečega področja, poleg tega pa še prevajam in lektoriram. Z največjim veseljem pa vodim jezikovne treninge in priprave na mednarodne izpite, saj sem prav tako izpraševalka za ÖSD izpite na stopnjah B2 in C1.

elisabeth@euro-lingua.org

translations@euro-lingua.org

EnglishGermanSlovenia