ONLINE INDIVIDUALNI JEZIKOVNI TEČAJI

Nemški jezik

Angleški jezik

Francoski jezik

Italijanski jezik

Španski jezik

97

PODJETIJ

11

LET IZKUŠENJ

Z nami do
znanja tujega jezika

 • individualni in udeležencu prilagojeni tečaji,
 • analiziramo vaše predhodno znanje jezika s pomočjo testa “preveri svoje znanje”,
 • tečaj je prilagojen vašemu znanju, željam in potrebam,
 • tečaj je namenjen usvajanju splošnega jezikovnega znanja, od slovničnih struktur do besedišča na posameznem nivoju (A1 – C2),
 • potrebna oprema:  računalnik, tablica ali pametni telefon,
 • vsako srečanje se lahko snema, posnetki vašega tečaja pa so vam na voljo preko našega cloud portala Google drive, tako da lahko snov kadarkoli znova ponovite in so na voljo samo vam,
 • dodatno gradivo vam je na voljo v naši spletni učilnici E-College.

INDIVIDUALNI TEČAJI

Individualno učenje je najbolj učinkovito, vsebine so optimalno prilagojene potrebam, hitrost napredovanja je prilagodljiva in zaradi snemanja učnih enot tudi odlična možnost za naknadno ponavljanje vsebin.

Velika prednost je tudi, da se lahko posvetite učenju kadar koli in kjer koli. Vse, kar potrebujete, je računalnik, tablica ali pametni telefon s kamero in dostopom do interneta.

Individualno učenje je možno izvesti kot program splošnega ali strokovnega jezika, lahko je osredotočen na komunikacijo ali samo pisno izražanje. Vsebine so lahko prilagojene konkretnim potrebam, kot razgovoru za službo ali posameznim veščinam, kot je telefonski razgovor, prezentacija podjetje ipd.

Individualno učenje je optimalna, če želite v kratkem času usvojiti največ.

TEČAJ ZAJEMA

 • Prijava: kadarkoli
 • Pričetek: po dogovoru
 • Termini: fleksibilni
 • Trajanje: 10 – 30 UE z možnostjo dokupa dodatnih izobraževalnih ur
 • Izvedba: ONLINE, v živo ali hibridna

KAKO NAJHITREJE DO CILJA?

1.

 PREVERITE SVOJE ZNANJE

Rešite spletni test “PREVERI SVOJE ZNANJE” na naši spletni strani in nemudoma prejmete rezultate. Prav tako vam z veseljem svetujemo, katera stopnja je za vas najbolj primerna oz. vam sporočimo, koliko individualnih izobraževalnih enot bi bilo potrebnih za pristop k izpitu na želenem nivoju.

2.

ZA VAS PRIPRAVIMO UČNE VSEBINE PO MERI

Na osnovi rezultatov spletnega testa za vas pripravimo učni program za uspešen pristop k izpitu. Pred pričetkom priprav prejmete potrebno literaturo in vzorčne pole. Dodamo pa še posebno interno gradivo izpitnega in pripravljalnega centra v slovenskem jeziku s koristnimi napotki.

3.

IN ŽE LAHKO PRIČNEMO

Vse, kar potrebujete, je računalnik, prenosni ali tablični računalnik, ki mora biti opremljen z mikrofonom in kamero, lahko tudi pametni telefon. Po e-pošti prejmete povezavo do Zoom srečanj in že ste na najboljši poti do cilja.

4.

KER VAJA DELA MOJSTRA …

… prejmete dostop do dodatnih gradiv in spletnih vsebin.

5.

PONAVLJANJE IN UTRJEVANJE ZNANJA

Obstaja možnost snemanja izobraževalnih enot, zato lahko vsebine preteklih srečanj kadar koli in kjer koli ponovite in utrdite.

PAKETI TEČAJEV

10

UČNIH ENOT
(1 UE = 45 min)

350 €

PRIJAVA

20

UČNIH ENOT
(1 UE = 45 min)

660 €

PRIJAVA

30

UČNIH ENOT
(1 UE = 45 min)

960 €

PRIJAVA

PRIJAVA NA IZPIT

IMATE VPRAŠANJE?

Mag. Katarina Vedernjak je izpraševalka za vse stopnje izpitov ÖSD ter kot vodja jezikovnega centra skrbi za vsebino, organizacijo in izvedbo jezikovnih tečajev.

»V kolikor imate kakršno koli vprašanje v zvezi z opravljanjem izpita ÖSD, bodisi v zvezi s potekom, potrebnim predznanjem, če potrebujete nasvet v zvezi z gradivom za samostojno učenje ali bi se želeli pripraviti na našem jezikovnem centru, me pokličite. Dogovorimo se lahko za brezplačno svetovanje in poiščemo najboljšo rešitev za vas.«

mag. KATARINA VEDERNJAK

Vodja izobraževanja

+386 (0) 31 386 899

katarina.vedernjak@euro-lingua.org

PRIJAVNICA

  *Obvezna polja