PRIPRAVE NA ÖSD IZPIT

Nemški jezik

Angleški jezik

Francoski jezik

Italijanski jezik

Španski jezik

97

PODJETIJ

11

LET IZKUŠENJ

Z nami do
ÖSD certifikata

  • individualne in udeležencu prilagojene priprave na izpite vseh stopenjA1, A2, B1, B2, C1 ali C2)

PREDNOSTI:

  • simulacija izpita, vodeno reševanje modelnih testov, veliko koristnih nasvetov, kako se pravilno lotiti reševanja nalog, ki jih lahko pričakujete na izpitu
  • možnost snemanja ONLINE priprav za ponavljanje snovi
  • dostop do dodatnega gradiva za vajo iz spletne učilnice E-College
  •  do gradiva za vajo iz spletne učilnice E-College

KAKO POTEKAJO PRIPRAVE?

Priprave organiziramo za tečajnike s predznanjem, ki ga določimo na podlagi uvrstitvenega testa na naši spletni strani.

ONLINE priprave so idealna rešitev, pri čemer se z izkušenim predavateljem hitro in preprosto seznanite z vsebinami izpita. Vse, kar potrebujete, je računalnik, tablico ali pametni telefon s kamero in dostopom do interneta.

Na pripravah lahko med drugim simuliramo potek izpita, tako odpravimo morebiten stres, saj boste natanko spoznali potek in vsebino izpita.

Za lažje ponavljanje snovi in vajo se lahko vaše ONLINE priprave snemajo, kar vam olajša ponavljanje, ker so vam vsi posnetki naknadno na voljo.

Prejmete pa tudi dostop do gradiv za vajo, ki se nahajajo na naši spletni učilnici E-College.

Naši izkušeni in visoko usposobljeni učitelji vam bodo zagotovili popolno podporo na poti do vašega učnega cilja.

KAKO NAJHITREJE DO CILJA?

1.

PREVERITE SVOJE ZNANJE

Rešite uvrstitveni test (“PREVERI SVOJE ZNANJE”) na naši spletni strani in nemudoma vam  posredujemo rezultate ter vam z veseljem svetujemo, katera stopnja je za vas najbolj primerna oz. vam sporočimo, koliko individualnih izobraževalnih enot bi bilo potrebnih za pristop k izpitu na želenem nivoju.

2.

ZA VAS PRIPRAVIMO UČNE VSEBINE PO MERI

Na osnovi rezultatov spletnega testa za vas pripravimo učni program za uspešen pristop k izpitu. Pred pričetkom priprav prejmete potrebno literaturo in vzorčne pole. Dodamo pa še posebno interno gradivo izpitnega in pripravljalnega centra v slovenskem jeziku s koristnimi napotki.

3.

IN ŽE LAHKO PRIČNEMO

Vse kar potrebujete je računalnik, prenosni ali tablični računalnik, ki mora biti opremljen z mikrofonom in kamero, lahko tudi pametni telefon. Po e-pošti prejmete povezavo do Zoom srečanj in že ste na najboljši poti do cilja.

PAKETI TEČAJEV

10

UČNIH ENOT
(1 UE = 45min)

350€

PRIJAVA

20

UČNIH ENOT
(1 UE = 45min)

660€

PRIJAVA

30

UČNIH ENOT
(1 UE = 45min)

960€

PRIJAVA

PRIJAVA NA IZPIT

IMATE VPRAŠANJE?

Mag. Katarina Vedernjak je izpraševalka za vse stopnje izpitov ÖSD ter kot vodja jezikovnega centra skrbi za vsebino, organizacijo in izvedbo jezikovnih tečajev.

»V kolikor imate kakršno koli vprašanje v zvezi z opravljanjem izpita ÖSD, bodisi v zvezi s potekom, potrebnim predznanjem, če potrebujete nasvet v zvezi z gradivom za samostojno učenje ali bi se želeli pripraviti na našem jezikovnem centru, me pokličite. Dogovorimo se lahko za brezplačno svetovanje in poiščemo najboljšo rešitev za vas.«

mag. KATARINA VEDERNJAK

Vodja izobraževanja

+386 (0) 31 386 899

katarina.vedernjak@euro-lingua.org

PRIJAVNICA

    *Obvezna polja